Widok
WATEK DLA ZAPRACOWANYCH 613
Witam wieczornie już weekendowo :)
Dziewczyny to spotkanko wkońcu na kiedy ustalone? Bo już się pogubiłam, jednak w niedzielę? Rozumiem, że Michałowa nie może w tą niedzielę, a reszta się nie pisze? Moze wtedy jakiś inny termin ustalimy. Kasia też była chętna na spotkanko, ale nie odzywa sie ostatnio...ehh ciężko jest się z Wami umówić :)
Iza 26 września bardzo ładna data na urodziny :) Dziewczyny współczuje Wam tej diety, wiadomo to dla Waszego i dziecka zdrowia, ale pewnie czasem jest ciężko, chociaż jak się chce to do wszystkiego można się przyzwyczaić.
Dziewczyny to spotkanko wkońcu na kiedy ustalone? Bo już się pogubiłam, jednak w niedzielę? Rozumiem, że Michałowa nie może w tą niedzielę, a reszta się nie pisze? Moze wtedy jakiś inny termin ustalimy. Kasia też była chętna na spotkanko, ale nie odzywa sie ostatnio...ehh ciężko jest się z Wami umówić :)
Iza 26 września bardzo ładna data na urodziny :) Dziewczyny współczuje Wam tej diety, wiadomo to dla Waszego i dziecka zdrowia, ale pewnie czasem jest ciężko, chociaż jak się chce to do wszystkiego można się przyzwyczaić.
Ja i tak bym dzisiaj nie dała rady... nasz samolot miał 3,5 godziny opóźnienia - także lądowaliśmy o 2 w nocy! Padam dzisiaj na twarz! Ale muszę przyznać, że było wesoło... I dostaliśmy 4Ł kupony na jedzenie od lini lotniczych... Ja jestem do 14 czerwca - 5 mamy chrzciny, a 11 chyba jedziemy na wesele do Ełku...
Hejka :))
A co tutaj taka cisza? ;)
Iza jeśli chodzi o moją cukrzycę to jestem po trzech spotkaniach z panią dietetyk, która mi wszystko ładnie wyjaśniła i najważniejsze uspokoiła. Jem według zaleceń i cukier mam w normie :)
Jak ustalicie jakiś termin i miejsce na spotkanie to ja jestem chętna :)
Pozdrawiam :))
A co tutaj taka cisza? ;)
Iza jeśli chodzi o moją cukrzycę to jestem po trzech spotkaniach z panią dietetyk, która mi wszystko ładnie wyjaśniła i najważniejsze uspokoiła. Jem według zaleceń i cukier mam w normie :)
Jak ustalicie jakiś termin i miejsce na spotkanie to ja jestem chętna :)
Pozdrawiam :))
Cześć :)
Przerażająca cisza w naszym wątku, ale zrzućmy to na pogodę :P, wkońcu przyszo lato :) i oby już zostało na stałe.
Chociaż ludziom się nigdy nie dogodzi, bo dziś jak robiłam w sklepiku osiedlowym zakupy to dwie Panie biedoliły, że za gorąco...ech, mi tam się podoba, szkoda tylko, że pracować muszę, bo z chęcią bym sie wybrała nad jeziorko. Jeszcze tylko jutro i weekend :)
Przerażająca cisza w naszym wątku, ale zrzućmy to na pogodę :P, wkońcu przyszo lato :) i oby już zostało na stałe.
Chociaż ludziom się nigdy nie dogodzi, bo dziś jak robiłam w sklepiku osiedlowym zakupy to dwie Panie biedoliły, że za gorąco...ech, mi tam się podoba, szkoda tylko, że pracować muszę, bo z chęcią bym sie wybrała nad jeziorko. Jeszcze tylko jutro i weekend :)
cześć dziewczyny ja się tylko krótko przywitam, u mnie wszystko ok :) jestem mega zapracowana bo rozdzwoniły się telefony, więc podpisuję umowy i pracuje w zdwojonym tempie - szok :) w wolnych chwilach spędzam czas w moim ogródku i cały czas coś w nim robię, M. w domciu więc cały czas się coś dzieje :) no co prawda nie wszystko idzie jak po maśle, ale i tak jest super; pozdrowionka dla was wszystkich
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Dzien Dobry sobotnio :)
Wow wkońcu mamy naprawdę piękny weekend :) Pewnie wszystkie gdzieś w plenerze jesteście, bo szkoda marnować taką pogodę przy kompie. Ja niestety w domku, bo dziś miałam troche spraw z rana do załatwienia, ale juz teraz ze wszystkim się uporałam i idę na balkon pić kawkę :) Mój M. dzis rano pojechał ze swoim chrześniakiem do zoo, dzwonił i mówił, że ludzi mnóstwo, ale nie ma co się dziwić. Popołudniu jedziemy na urodzinki, a jutro wybywamy nad jeziorko :)
Przyjemnej soboty dziewczyny :*
Wow wkońcu mamy naprawdę piękny weekend :) Pewnie wszystkie gdzieś w plenerze jesteście, bo szkoda marnować taką pogodę przy kompie. Ja niestety w domku, bo dziś miałam troche spraw z rana do załatwienia, ale juz teraz ze wszystkim się uporałam i idę na balkon pić kawkę :) Mój M. dzis rano pojechał ze swoim chrześniakiem do zoo, dzwonił i mówił, że ludzi mnóstwo, ale nie ma co się dziwić. Popołudniu jedziemy na urodzinki, a jutro wybywamy nad jeziorko :)
Przyjemnej soboty dziewczyny :*
Cześć jeszcze niedzielnie :)
Marchew jak chrzciny? Piękna pogode mieliście :)
No ja jak myślę o restauracji Pinokio i o Tobie to od razu przypominają mi się pachnące gofry :P
My dziś na działce byliśmy i troche sobie dekold spaliłam :), pozatym zepsuł nam się samochód tzn. odpadł tłumik, ale o tym nawet nawet nie mam już siły myśleć, och.
Michałowa już Ci chciałam napisać szybciej, a zawsze zapominam, że widzę ze swojego okna Twój blok, więc możemy sobie pokiwać :P
Marchew jak chrzciny? Piękna pogode mieliście :)
No ja jak myślę o restauracji Pinokio i o Tobie to od razu przypominają mi się pachnące gofry :P
My dziś na działce byliśmy i troche sobie dekold spaliłam :), pozatym zepsuł nam się samochód tzn. odpadł tłumik, ale o tym nawet nawet nie mam już siły myśleć, och.
Michałowa już Ci chciałam napisać szybciej, a zawsze zapominam, że widzę ze swojego okna Twój blok, więc możemy sobie pokiwać :P
a my w sobotę mieliśmy we wsi dzień Dziecka i zostaliśmy poproszeni o pomoc w organizacji, M. prowadził konkursy dla dzieci, było bardzo fajnie i wesoło, po tym mieliśmy gości na grilku i do prawie 22 siedzieliśmy na ogrodzie, wczoraj też mieliśmy gości na ogrodzie - ech tu to jest życie :)
u nas sie zepsula pogoda w niedziele ale my hardcorowo bylismy na spacerze w parku bo dziecko musi sie dotlenic, niewazne ze pada deszcz. inna sprawa ze bylo cieplo. za to dzis zimno i pada i ponuro, Julka marudna jak cholera, dobrze ze sie spotkalam z kolezanka na kawe i jej rowno marudne wiec cierpialysmy razem. gowniara nauczyla sie przysypiac na 20min i uwaza ze to jej wystarczy a po 30min jest padnieta i wszystko ja denerwuje po 5 min, cierpliwosci to moje dziecko nie ma ,no ale coz nie jest to rowniez moja zaleta wiec co sie dziwie.
ja korzystam z pogody razem z Blanka, w zeszlym tyg bylismy na 2 dni u rodziny meza i najlepiej zniosla to Blanka drogi to masakra jakas wytrzeslo mna strasznie...
wlasnie Marchew, super ze chrzciny udane itp...
Walerko, u Julci to jeszze wszystko moze zmienic sie...tak na cierpliwosc to wlasnie male dzieci sa najlepsza szkola...
wlasnie Marchew, super ze chrzciny udane itp...
Walerko, u Julci to jeszze wszystko moze zmienic sie...tak na cierpliwosc to wlasnie male dzieci sa najlepsza szkola...
Cześć weekendowo :)
Po prostu szok...różnie bywało, ale pierwszy raz zdarzyło mi się szukać tak daleko naszego wątku, znalazłam go, aż na 17 stronie! Nie no dziewczyny bez żartów, nasz watek jest najlepszy na tym forum, nie możemy pozwolić, żeby zniknął, to co pomożecie go utrzymać przy życiu, pomożecie? :)
Szkoda też, że temat spotkania również upadł, oj,oj :)
Ja sobie oglądam Opole i piję redsika :)
Miłego weekendu!
Po prostu szok...różnie bywało, ale pierwszy raz zdarzyło mi się szukać tak daleko naszego wątku, znalazłam go, aż na 17 stronie! Nie no dziewczyny bez żartów, nasz watek jest najlepszy na tym forum, nie możemy pozwolić, żeby zniknął, to co pomożecie go utrzymać przy życiu, pomożecie? :)
Szkoda też, że temat spotkania również upadł, oj,oj :)
Ja sobie oglądam Opole i piję redsika :)
Miłego weekendu!
no bo wszystkie zapracowane, ja to naprawdę nie wiem jak się nazywam, najbliższe kilka weekendów pracujących, a i w tygodniu też mam robótki także padam he he a to dopiero początek sezonu :)
jak widać wszystkie mocno zapracowane, mi wpadają zlecenia jak muchy do domu he he, jak tak dalej pójdzie to po sezonie będę musiała wyjechać na długiii odpoczynek :) a co u was dziewczyny?
witam sie,
ja tez zapracowana troszke jestem itp...nadal jestem w labie, ale daje rade i zdjeto ze mnie szereg obowiazkow itp, postanowilam pracowac do 26 sierpnia, a pozniej na urlop do czasu cesarki...
na przelomie lipca i sierpnia znow bede w Gda, odpoczac troszke itp...
u nas troszke busy w domu, bo mamy gosci itp, ale jest ok, ja tez powoli rosne, ale brzuch jest mniejszy niz z Blanka wiec licze ze dzidzia nie bedzie duza...szczegolnie ze to bedzie poczatek 38tc...
Karolina, super, ze masz pelno pracy, a po sezonie odpoczniesz itp...aby tak dalej.
milego dnia
Iza
ja tez zapracowana troszke jestem itp...nadal jestem w labie, ale daje rade i zdjeto ze mnie szereg obowiazkow itp, postanowilam pracowac do 26 sierpnia, a pozniej na urlop do czasu cesarki...
na przelomie lipca i sierpnia znow bede w Gda, odpoczac troszke itp...
u nas troszke busy w domu, bo mamy gosci itp, ale jest ok, ja tez powoli rosne, ale brzuch jest mniejszy niz z Blanka wiec licze ze dzidzia nie bedzie duza...szczegolnie ze to bedzie poczatek 38tc...
Karolina, super, ze masz pelno pracy, a po sezonie odpoczniesz itp...aby tak dalej.
milego dnia
Iza
Cześć!
A ja w poniedziałek zaczęłam pracę po 10cio dniowym urlopie! Trochę ciężko było mi wszystko ogarnąć w pracy po tak długim leniuchowaniu :) Poza tym jestem chora, gardło zawalone, ledwo co mówię, kaszel, katar - blehh...
Dzisiaj zapisałam się na wizytę do lekarza, i zastanawiam się czy iść... Niesety moja pani doktor jest na urlopie wychowawczym i nie przyjmuje, a lekarz z zastępstwa... No cóż, pewne zastrzeżenia do niego mam...
Miłego dnia! :))
A ja w poniedziałek zaczęłam pracę po 10cio dniowym urlopie! Trochę ciężko było mi wszystko ogarnąć w pracy po tak długim leniuchowaniu :) Poza tym jestem chora, gardło zawalone, ledwo co mówię, kaszel, katar - blehh...
Dzisiaj zapisałam się na wizytę do lekarza, i zastanawiam się czy iść... Niesety moja pani doktor jest na urlopie wychowawczym i nie przyjmuje, a lekarz z zastępstwa... No cóż, pewne zastrzeżenia do niego mam...
Miłego dnia! :))
Dzień dobry sobotnio!
Mar-chew ASO mam w porządku, robiłam ze 3 razy, a ostatnie w zesztłym miesiącu i wyszło ok...
Okropnie się czuję, mam taki duszący kaszel... Cała klatka piersiowa mnie boli... Mam nadzieję, że ten antybiotyk mi pomoże... I jakieś takie dziwne wrażenie mam po wizycie u lekarza, taki zakręcony, że nawet nie zauważył, iż wypisuje receptę w książeczce mojego męża, którą przez pomyłkę wyciągnęłam... ;/
Mar-chew ASO mam w porządku, robiłam ze 3 razy, a ostatnie w zesztłym miesiącu i wyszło ok...
Okropnie się czuję, mam taki duszący kaszel... Cała klatka piersiowa mnie boli... Mam nadzieję, że ten antybiotyk mi pomoże... I jakieś takie dziwne wrażenie mam po wizycie u lekarza, taki zakręcony, że nawet nie zauważył, iż wypisuje receptę w książeczce mojego męża, którą przez pomyłkę wyciągnęłam... ;/
cześć dziewczyny, ja po bardzo imprezowym weekendzie, ogarniam dom i ogród bo ostatnie 2 tyg. tylko praca i praca, co drugi dzień zbieram miseczkę truskawek, mam też już poziomki, agrest i porzeczki, co chwilę też dosadzam jakieś kwiatki przed domkiem, w piątek i sobotę znów pracuje, ale póki co cieszę się spokojem :)
Cześć!
No, Karolinka nam się odnalazła! Yeahh! ;D
Karola, tych truskawek to ja Ci zazdroszczę, w tym roku miałam tylko raz przyjemność smakować tegorocznych, i jeszcze trafiłam na średnio smaczne... Aaaa, nie mam czasu nawet do sklepu zajść po truskawy... Aaa :))
Wiecie jak mnie kaszel męczy, masakra antybiotyk nie pomaga! :/
No, Karolinka nam się odnalazła! Yeahh! ;D
Karola, tych truskawek to ja Ci zazdroszczę, w tym roku miałam tylko raz przyjemność smakować tegorocznych, i jeszcze trafiłam na średnio smaczne... Aaaa, nie mam czasu nawet do sklepu zajść po truskawy... Aaa :))
Wiecie jak mnie kaszel męczy, masakra antybiotyk nie pomaga! :/
no jakby co zapraszam na degustację :) dziś idę pielić warzywaniak
Daria zdróweczka życzę, ja mam tak koszmarną alergię, że w ogóle nie powinnam wychodzić, ale szkoda mi pogody więc jestem na powietrzu i się męczę
Marchew widzę, że tylko Ty na posterunku :), to miło, że jeszcze Ktoś oprócz mnie został :)
Wydaje mi się, że inne zołzy wykorzystały moją nieobecność i założyły sobie zamknięte forum lub dołączyły do starej gwardii zołz, która już od dawna udziela się na swoim prywatnym forum :P No i dobrze, ja lubię monologi ;)
Wydaje mi się, że inne zołzy wykorzystały moją nieobecność i założyły sobie zamknięte forum lub dołączyły do starej gwardii zołz, która już od dawna udziela się na swoim prywatnym forum :P No i dobrze, ja lubię monologi ;)
Cześć dziewczyny,ja właśnie zaczynam urlop, dziś przyjeżdża M.i będzie w domku całe lato :) to lato mija mi pod znakiem gości, już miałam mamę na urlopie,potem chrześniaka a za tydzień kuzynkę z warszawy i potem kuzyna z poznania także wesoło będzie. Daria jak zdrówko?
hej,
Karolina , super,ze masz gosci itp, my tez mamy gosci z pl itp
ja jeszczeok 6 tyg.bede pracowac, a pozniej na urlop i macierzynski, ja lece do gda 28 lipca, ale wracam juz 3 sierpnia, wiec walerko raczej nie spotkam sie w gda z toba...
marchew, ty wracasz do pracy na nocki, uhhh podziwiam, ale to tymczasowo tylko czy tak wolisz, bo ciezko pozniej z dzidzia byc w dzien, bo spac raczej nie da sie...
no i ja mam zapie...wpracy, nadal pracuej w weekendy, ale sierpien juz powiedziala, ze to za duzo...
Karolina , super,ze masz gosci itp, my tez mamy gosci z pl itp
ja jeszczeok 6 tyg.bede pracowac, a pozniej na urlop i macierzynski, ja lece do gda 28 lipca, ale wracam juz 3 sierpnia, wiec walerko raczej nie spotkam sie w gda z toba...
marchew, ty wracasz do pracy na nocki, uhhh podziwiam, ale to tymczasowo tylko czy tak wolisz, bo ciezko pozniej z dzidzia byc w dzien, bo spac raczej nie da sie...
no i ja mam zapie...wpracy, nadal pracuej w weekendy, ale sierpien juz powiedziala, ze to za duzo...
Jeju a ja w nerwach,samolot miał awarię lot opóźniony o 1,5 godz kurde pierwszy raz taka akcja,siedze cały czas na stronie lotniska,niby ma lądować za 10min.
karolina, spokojnie, usterki sie zdarzaja...a jak ja wykryli w czasie lotu czy na ladzie, bo gorzej masz jak lecisz i w czasie lotu wykryja, mi sie zdarzylo niestety, i bylo szczesliwe emergency landing w paryzu....
ps.a to luz, jak mozecie wymieniac sie z mezem na opieke marchew..., ja takiej opcji nie mam....
ps.a to luz, jak mozecie wymieniac sie z mezem na opieke marchew..., ja takiej opcji nie mam....
Awaria na szczęście na ziemi była, już wylądował 2 godz.później niż miał,zaraz będzie w domku, a ja już czekam z obiadem, DESERAMI i niespodziankami :)
Witam wieczornie :)
Michałowa starania trwają :) Widziałam zdjęcia Lenki, oj urosła od tego czasu jak się widziałyśmy, duża panienka już z niej, taka delikatna i ładna buźka, zresztą Ty też świetnie wyglądasz :)
Marchew a Ty do kiedy jesteś w Polsce?
My dziś byliśmy na Rewie, troche posiedzieliśmy na plaży i potem oczywiście zaliczyliśmy smażoną rybkę :) Ja od jutra do pracy ehh jak ciężko po urlopie wrócić do codziennych obowiązków :/
Michałowa starania trwają :) Widziałam zdjęcia Lenki, oj urosła od tego czasu jak się widziałyśmy, duża panienka już z niej, taka delikatna i ładna buźka, zresztą Ty też świetnie wyglądasz :)
Marchew a Ty do kiedy jesteś w Polsce?
My dziś byliśmy na Rewie, troche posiedzieliśmy na plaży i potem oczywiście zaliczyliśmy smażoną rybkę :) Ja od jutra do pracy ehh jak ciężko po urlopie wrócić do codziennych obowiązków :/
no to trzymam kciuki i mam nadzieję, że niedługo napiszesz, że się udało ;-)
Dziękuję za mile slowa ;-). Lenka taka drobniutka jest. Waży 7 kg ;-). Ale rzeczywiscie sie zmienila. W koncu ma juz 7 m-cy...jak ten czas szybko leci. Martwi mnie to, bo to oznacza, ze niedlugo do pracy bede musiala wrocic.
Dziękuję za mile slowa ;-). Lenka taka drobniutka jest. Waży 7 kg ;-). Ale rzeczywiscie sie zmienila. W koncu ma juz 7 m-cy...jak ten czas szybko leci. Martwi mnie to, bo to oznacza, ze niedlugo do pracy bede musiala wrocic.
jestem załamana, chcemy kupić dla mnie autko, ale takiego jak szukamy nie ma nigdzie blisko, wszystkie na końcu Polski, tragedia, nie wiem czy jechać tak daleko z kasą w kieszeni pociągiem, mam dość tego szukania... normalnie szok, żeby u nas nie było VW Polo z 2003 r. wrr wściec się można bo nie mamy czym jeździć
hej,
ja w pracy znow...
Karolina, tak to jest z tymi autkami, ps.a prawko juz jest ?
witaj Kropusiu, jak koty?
wczoraj spotkalam Walerka z Julka, dziecko aniol, moje nigdy nie byla taka spokojna...i jaka podobna do tatusia, plus Walerka super wyglada hihi
Michalowo, ja sie czuje ok, choc ja w ciazy nie lubie byc itp...
pzdr
ja w pracy znow...
Karolina, tak to jest z tymi autkami, ps.a prawko juz jest ?
witaj Kropusiu, jak koty?
wczoraj spotkalam Walerka z Julka, dziecko aniol, moje nigdy nie byla taka spokojna...i jaka podobna do tatusia, plus Walerka super wyglada hihi
Michalowo, ja sie czuje ok, choc ja w ciazy nie lubie byc itp...
pzdr
Dzięki dziewczyny :)) Jak nas wypisywali wczoraj ze szpitala to mały ważył 2490g, więc kruszynka z niego jest, wszystkie ubranka dla niego za duże. Termin miałam na ok. 12 sierpnia ale w sobotę Krzyś chciał już wyjść, miał mało miejsca, ułożenie miednicowe i zero szans na obrócenie, mało wód,itp. dodatkowo moja cukrzyca i nadciśnienie zrobiły swoje. Ja kompletnie nieprzygotowana, torby pakowałam jak mi już wody odeszły a do szpitala pojechałam ze skurczami co 5 minut. Wszystko działo się bardzo szybko, byłam pierwszą do cięcia tego dnia. W domu oczywiście większość rzeczy do załatwienia i kupienia było zostawione na potem więc muszę wszystko jeszcze poogarniać. Mam nauczkę, żeby nie zostawiać na później, bo przecież jeszcze jest czas ;). Teraz Krzyś sobie słodko śpi i daje mamie trochę odpocząć ;) Mam jedynie problem z przystawianiem do piersi, przez cesarkę małego dostałam bardzo późno do siebie, a w między czasie tata dostał butle i go musiał nakarmić (ze względu na cukier). Teraz mały jest na sztucznym a na mnie nagonka czemu nie przystawiam do piersi, itp. ale się nie daję ;) To narazie tyle. Pozdrawiamy wszystkich :***