Widok

WATEK DLA ZAPRACOWANYCH 613

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
JA ZAKLADAM NOWY

jutro lecimy, ja dzis 3h spedzilam w szpitalu, i Nell jednak wrzesniowa bedzie bo mam juz termin CC, na 26 wrzesnia jak donsze do tego momentu, ale wierze ze tak...ps. dieta jest ok, ale najtrudniejsze przede mna ostatnie 2 miesiace...ciekawe co u Kasi i jej cukrzyca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też gratuluję. i takie miłe, męskie, dobre imię :)))
Kasiu serdeczne gratulacje! Trzymajcie się ciepło :*
Dzięki dziewczyny :)) Jak nas wypisywali wczoraj ze szpitala to mały ważył 2490g, więc kruszynka z niego jest, wszystkie ubranka dla niego za duże. Termin miałam na ok. 12 sierpnia ale w sobotę Krzyś chciał już wyjść, miał mało miejsca, ułożenie miednicowe i zero szans na obrócenie, mało wód,itp. dodatkowo moja cukrzyca i nadciśnienie zrobiły swoje. Ja kompletnie nieprzygotowana, torby pakowałam jak mi już wody odeszły a do szpitala pojechałam ze skurczami co 5 minut. Wszystko działo się bardzo szybko, byłam pierwszą do cięcia tego dnia. W domu oczywiście większość rzeczy do załatwienia i kupienia było zostawione na potem więc muszę wszystko jeszcze poogarniać. Mam nauczkę, żeby nie zostawiać na później, bo przecież jeszcze jest czas ;). Teraz Krzyś sobie słodko śpi i daje mamie trochę odpocząć ;) Mam jedynie problem z przystawianiem do piersi, przez cesarkę małego dostałam bardzo późno do siebie, a w między czasie tata dostał butle i go musiał nakarmić (ze względu na cukier). Teraz mały jest na sztucznym a na mnie nagonka czemu nie przystawiam do piersi, itp. ale się nie daję ;) To narazie tyle. Pozdrawiamy wszystkich :***
Kasia! Gratulacje!!! :) Uściski dla Mamy i Synka :)
Super - gratulacje! Krzyś jaka słodka kruszynka :) Moja Hania też miała mniej niż 3kg i przybierała wzorcowo :) czyli nadal jest taką słodką kruszynką i widzę w tym same zalety jak noszę Hanię na rękach ;P
Gratuluję!! ;)
Kasiu, gratulacje i dochodz do siebie, a Krzys da rade i szybko nabierze masy...
a mogl to byc wynik twojej cukrzycy...ps oczywiscie nie odpisuj teraz, spokojnie ogarnij sie
Cześć zołzy :))
Chciałam się podzilelić z Wami radosną nowiną 23.07.2011r. o godz. 09.43 przyszedł na świat Krzyś (2620g, 52 cm :)). Poród przez cesarskie cięcie. Mały się pospieszył. Od wczoraj jesteśmy w domu. Jest kochany i słodki :)
Iza ty tez super wygladasz, mam nadzieje tak dotrzymasz do konca a ze brzuch duzy, to normalne przy drugiej ciazy.

jestem od 5.08 w gdansku, macie sie ochote spotkac?
hej,

ja w pracy znow...

Karolina, tak to jest z tymi autkami, ps.a prawko juz jest ?

witaj Kropusiu, jak koty?

wczoraj spotkalam Walerka z Julka, dziecko aniol, moje nigdy nie byla taka spokojna...i jaka podobna do tatusia, plus Walerka super wyglada hihi

Michalowo, ja sie czuje ok, choc ja w ciazy nie lubie byc itp...
pzdr
Witam!

Jejku co się dzieje?

Ten sam wątek od maja!!!

Ale w sumie też nie jestem bez winy. Dobrze, że pamiętam swoje hasło:)

Pozdrawiam serdecznie. Cały czas o was pamiętam.
jestem załamana, chcemy kupić dla mnie autko, ale takiego jak szukamy nie ma nigdzie blisko, wszystkie na końcu Polski, tragedia, nie wiem czy jechać tak daleko z kasą w kieszeni pociągiem, mam dość tego szukania... normalnie szok, żeby u nas nie było VW Polo z 2003 r. wrr wściec się można bo nie mamy czym jeździć
oj moj pulpet 2 tyg temu wazyl 6.5kg i strasznie dluga.

Iza co powiesz na srode?
michałowa - Hania też koło 7 kg waży :)
a jestem w Polce do 26 lipca
właśnie wróciłam z Fety - ostatni spektakl był niesamowity!
No niestety czas szybko mija i to najbardziej widać właśnie po dzieciaczkach, ale nie ma co się martwić na zapas :)
no to trzymam kciuki i mam nadzieję, że niedługo napiszesz, że się udało ;-)

Dziękuję za mile slowa ;-). Lenka taka drobniutka jest. Waży 7 kg ;-). Ale rzeczywiscie sie zmienila. W koncu ma juz 7 m-cy...jak ten czas szybko leci. Martwi mnie to, bo to oznacza, ze niedlugo do pracy bede musiala wrocic.
Witam wieczornie :)

Michałowa starania trwają :) Widziałam zdjęcia Lenki, oj urosła od tego czasu jak się widziałyśmy, duża panienka już z niej, taka delikatna i ładna buźka, zresztą Ty też świetnie wyglądasz :)
Marchew a Ty do kiedy jesteś w Polsce?
My dziś byliśmy na Rewie, troche posiedzieliśmy na plaży i potem oczywiście zaliczyliśmy smażoną rybkę :) Ja od jutra do pracy ehh jak ciężko po urlopie wrócić do codziennych obowiązków :/
Hej babeczki!

Iza, jak się czujesz? Jak malutka rośnie?
Walerka - jak Juleczka rośnie?
Niezapominajka i Karolinka - jak starania?

U mnie bez zmian. Lenka rośnie i jest super grzeczna. Teraz korzystamy z każdego ciepłego dnia i jeżdzimy na Kaszuby lub nad morze. Dziś cały dzień byliśmy nad jeziorem.
walerko, mi pasujeod wtorku do czwartku, wiesz ok.16-tej, bo wtedy koncze prace, wiec napisz konretnie, a ja sie dostosuje ;-)
dzieki bardzo. Iza kiedy sie mozemy spotkac juz jezdze do centrum wiec podaj dzien. fajnie sie uklada jak moja mloda wyrosnie z nosidla to ci oddam bo twoje akurat dorosnie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry