Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 615- ŚWIĄTECZNY :)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Miło mi znowu "powiedzieć" Cześć wieczornie :)

Kochane stare zołzy...Jadwisia, Kropusia, Stokrotka, Kaś, Karolina, Zakochana, Floraska, Caesariatus, Iza, Walerka, Marchew, Michałowa, Silje (jeśli Kogoś pominęłam to wybaczcie, bo coraz starsza jestem :P i pamięć już nie ta)...w związku z tym, że zbliżają się Święta postanowiłam założyć wątek, by złożyć Wam życzenia.

Zdrowych, Wesołych Świąt pełnych radości i miłości, spędzonych w miłej atmosferze w gronie najbliższych i przyjaciół oraz Wszystkiego Dobrego w 2012 roku!
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam wieczornie :)
image

Dzień Dobry świątecznie :)
image

ach, dziękuję za życzenia... :) jak tam święta zołzy? Ja się jeszcze obijam - ale jutro już do pracy...
Marchew miło, że zajrzałaś, bo już myślałam, że wszystkie zołzy mój świąteczny wątek zignorowały :)
My mamy dziś gości, a jestem tak objedzona, że nic mi sie nie chce :P
image

dziewczyny wszystkiego naj rowniez itp...my w tym roku wGda, ale jezdzimy po rodzinie, wczoraj byl Torun ale ok, natomiast lot no comment, dzieci znoiosly super, ale w Monachium byl atak zimy, wywlekl imnie z jednego samolotu do drugiegi bylam tylko n a plycie lotniska, szkoda mi bylo Nell, bo Blanka miala frajde ze cos sie dzieje ;-)szczescie, ze bagaze byly w Gda, bo mleka dla Nell bym nie miala wystarczajaca na 1 dobe w Gda
image

image
Hej zołzy!
Ja również najlepsze życzenia składam!
Iza - nie wiem czy jeszcze masz nr tel.polski? Bo wysłałam Ci życzenia ;-). Jeśli już nie aktualny, to ktoś inny je dostał ;-).

My mamy słabe Święta - choróbska trzymają długo. A dziś mąż do pracy poszedł na cały dzień. Lenka marudna od rana strasznie. Teraz śpi, a potem zbieramy sie do mojej mamy.
Wszystkiego naj naj po swietach. u nas ok ale wszyscy poza Jula padlismy na rota wirusa
image

image
u nas rota w szpitalu - masakra!
Dziewczyny życzę Wam Udanej Zabawy Sylwestrowej oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2012!

My na żadną impreze/bal w tym roku się nie wybieramy, wychodzimy do znajomych na spokojnie posiedzieć przy drinku :) Jakoś nie mam ochoty na wielkie szaleństwa, pozatym od kilku dni jakoś kiepsko się czuję, mam nadzieję, że żadne choróbsko mnie nie chwyci.
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Justynko i Tobie wszystkiego naj naj :) my w domku z naszymi dziewczynkami i rodzicami obojga stron oraz z moim małym siostrzeńcem, mamy super jedzonko i super muzyczkę :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Także życzę Tobie Justynko oraz wszystkim zołzą szczęśliwego Nowego Roku!
Żeby nie spotkały nas żadne złe rzeczy, zdrowie dopisywało nam i bliskim, miłość ciągle kwitła, a kaska z nieba leciała ;-)). Spełnienia planów i marzeń w 2012 roku!

Ja sama w domku z Lenką. Mąż jak co roku będzie w domu ok 24:30 ;-). Ale spoko...przyzwyczajona jestem. Oby tylko moja chorótka Lenka ładnie spała i dała mamie pooglądać film ;-)

Buziaki!!!!
Dzień Dobry :)

Jak miło zacząć nowy rok od długiego weekendu ;p
Jak u Was dziewczyny zaczął się ten nowy rok? Mam nadzieję, że dobrze i oby był taki do końca :)
Michałowa jak pierwsze dni w pracy?
Ja niestety zaraz po Sylwestrze się rozchorowałam na dobre, ból gardła nie do wytrzymania i zapchane zatoki. Byłam u lekarza i dostałam antybiotyk, bo stwierdziła zapalenie gardła i zatok. No i oczywiście dostałam też na recepcie "super" pieczątkę protestacyjną :) Tylko niestety antybiotyk słabo mi pomógł, bo gardło dalej boli, ehh.
image

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też przeziębiona, praktycznie od 1 stycznia do wczoraj leżałam w łóżku, ból gardła najpierw, potem kaszel, katar, chrypa totalna - chyba przygotowania do świąt i świąteczne wesele mi "wyszły", ale teraz już lepiej; zaczynam Nowy Rok z nowymi planami i optymizmem na wszystko :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
u mnie 1- wszy stycznia też był taki sobie - na zmianie tylko pół załogi co powinna być... żeśmy się uwijali jak mróweczki :p i jeszcze z norowirusem :P z tym rota - to mi się coś pomyliło :P
Karolinka, masz rację najważniejsze jest pozytywne nastawienie ;)
Mi jakoś w ostatnim czasie brakowało optymizmu, bardzo się zmieniłam, co niestety najbardziej negatywnie odbiło się na moich najbliższyc :( No, ale obiecałam sobie, że wraca dawna uśmiechnięta Justyna :) Zapisałam się na fitness i mam nadzieję, że pomoże mi to pozbyć się złej energii, no i nie ukrywam, że liczę na zgubienie kilku kilogramów :p Od jutra zaczynam!
image

Marchew norowirus?...hmmm o takim jeszcze nie słyszałam, no i mam nadzieję, że nie będę miałą okazji :)
image

ale o grypie żołądkowej na bank słyszałaś ;P - właśnie ten kapitalny wirus wywołuje tą jakże odchudzającą dolegliwość ;P
No oczywiście o grypie żołądkowej nie tylko słyszałam, ale też ją niestety przeżyłam...oby nigdy więcej :)
image

Cześć dziewczyny!
Ja też chora - wciąż, trzeci tydzień. Dziś byłam u lekarza, bo naturalne metody nie pomogły, także od dziś kończę karmić piersią i biorę mocniejsze leki. Nie mam siły już dłuzej chorować. Trzy tygodnie to zdecydowanie za długo - zwłaszcza, że mam nawrót i od dwóch dni znowu świeży karat iitd.
W pracy ok. Już się zaaklimatyzowałam i czuję się, jakbym miała tylko krótką przerwę. Ale cieszę się strasznie z tego długiego weekendu. Zmęczona byłam, bo przez chorbę Lenki noce były słabe, a o 6 pobudka. Dziś kochane dziecko pozwoliło mi odespać tydzień - spałyśmy do 9:30! Ostatnio śpioszek z niej - chyba też odsypia chorobę. No i 3 dni z Lenką i dla Lenki.
Miłego weekendu zołzy!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

Urlop niani (65 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

Badania prenatalne ! Kto miał ? (65 odpowiedzi)

We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić...

do góry