Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***8***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowiutki
ja zaraz zmykam do domku ale odezwe sie jeszcze dzisiaj

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłam na zakupach - nieudanych ;(( szukałam pralki, ale nic ciekawego nie znalazłam. Rzeczywiście mężulka odrazu rozpoznałam a Ciebie "szukałam", na fotkach wyglądasz znacznie poważniej, przez makijaż i fryzurkę, hehehe i wstyd sie przyznać ale w pierwszej chwili szukałam właśnie takiej osoby :))) Fajnie, że ktos mnie tutaj jeszcze kojarzy, bo ja mimo, że nie "w temacie" to goraco śledzę co nowego u Was :))
sasa
Ela, ja też się rozglądam czasem po ulicach :)

A przeszło Ci trochę z bólem? Na ból głowy w całej mojej rodzince kupujemy "solpadeine" - tabletki musujące. Jedna ma 500mg paracetamolu + kodeina +kofeina. Dwie rozpuszczone tabletki w 1/2 szklanki zimnej wody pomagają natychmiast... Nawet na moje ciężkie migreny czasem daje ulgę...

tak czytam wątki i co do prezentów, to fajny jest ten pomysł z dzbanuszkiem do podgrzewania :) teściowa zawsze rano robi herbatę w szklanym dzbanku i napój szybko stygnie, więc chyba to jej sprezentuję :) gorzej z teściem :/

image

image

ja też częściej zwracam uwagę na dziewczyny odkąd jestem na forum :) a nóż jakąś spotkam :)))

image

image

Ja Lorenkę.s kojarzę :) Więc następnym razem może uda się nam poznać :)
A pracujesz tam, czy też jak my spacerowałaś wśród regałów?
A co do poznania - w sumie mąż jest bardzo podobny do siebie na fotkach :) to fakt :) ja wyglądam inaczej :) parę osób mnie nie poznało :) nie wiem tylko, czy to inaczej to gorzej czy liepiej :) :) :)

najpierw poznałam z fotek Twojego mężusia, a potem Ciebie:o)) A nie podeszłam no bo w sumie mało udzielam się na tym forum, raczej, wiec tym bardziej jestem "nieznajoma"... :o) Moze kiedyś jak bedziecie organizowały forumkowe spotkanie to przyjdę....tylko ja narazie ani narzeczona ani mężatka :(( pozdrawiam cieplutko
sasa
hehe :) Lorenka, jeżeli widziałaś dwie osoby, które jak zaczarowane stały dwie godzinki przy radiach samochodwych i nie wiedziały, co począć, to tak, to byliśmy my :)
A czemu nas nie zaczepiłaś?

Beatko.tr staram się nie brać żadnych leków przeciwbólowych. Biorę, jak już nie daję rady. Wydaje mi się, że dziś raczej wezmę, bo siedzę przed kompem, a jak wstanę, to czuję takie ściskanie głowy, że chocho...

image

image

Beatka Tr. czy Ty byłas z mężusiem w Media Markt w sobotę po południu?? Znam Cię oczywiście tylko z forum weselnikowego, bo ciagle tam siedzę, a teraz tu :)) Widziałam bardzo podobne osoby i jestem poprostu ciekawa :)))
sasa
pracusie :) gdzie jesteście? :)

:) to czekam na info :)

beata, jak będę szła to na pewno dam ci znać:))))moja mama dostała dwa zaproszenia. na jedno mogą wejść dwie osoby, więc możemy iść razem:)))

[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
Magda, chodzi o piątek, czy masz zaproszenie do klifa?
:)
Nie martw się, każdy ma długi :) i większości one rosną :)

Beatka to fajnie to jestesmy umówione
ale ja mam dołk dzisiaj
długi mi rosna

W środę mój Skarbek idzie na 22 do pracy...
Jeżeli któraś z Was ma takie zaproszenie i nie ma z kim iść, to ja się chętnie dołączę, żeby było raźniej :)

w Klifie w środę po 21 są mega promocje we wszystkich sklepach. Wpuszczają na zaproszenia. Moja mama wczoraj dostała jak robiła zakupy, podobno obniżają ceny do 40%

[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
fakt, w orsay`u fajne mają teraz promocje :) też się po sweterek jeszcze wybiorę :)

Magda, piątek... hmmm... nie wiem, jak pawełek pracuje, ale ja na karaoke reflektuję jak najbardziej :) tym razem nawet tańczyć będę :P

aha beatko na piatek umówiłam sie z Piotrem czy moglibyscie tez wpaśc na karoke?

w Orsayu są przeceny; kupiłam sobie sweterek za 30 zł :))))
w ogóle wszedzie sa przeceny teraz i promocje świateczne

image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy z Biurem nieruchomości (61 odpowiedzi)

Chcę sprzedac mieszkanko, kawalerke. Ile zycza sobie w tej chwili biura nieruchomosci, znaczy...

Ciemieniucha - skuteczne metody (51 odpowiedzi)

Może doradzicie coś skutecznego na ciemieniuchę. Moja mała ma na środku główki cały placek....

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

do góry