Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *** 9 ***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
HEJ :)

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie nie ja pisałam ze moze twoje kolezanki na jakims spotkaniu zrobiły by zrzutke i bedziesz mogła isc do lekarza i po bólu
ja tez płace składki i nie kożystam z usług lekarzy ale to ja juz nic na to nie poradze chodze prywatnie jak musze i nie czekam az mi NFZ wyrazi zgode na leczenia nie tylko ty masz ten problem
dziwie sie ze wy /ty takie wielkie geby macie na tym forum a poza klawiaturą nie potraficie sobie poradzic w szerokim swiecie
powodzenia nie czepim sie tylko mam swoje /odmienne/zdanie od waszego /twojego/
przyszedł facet do burdelu walił całą noc ale nikt mu nie otworzył
Ela :)

dzień dobry :))))

image

image

Czesc wiperku

Hej Wiperku :)

To ile potrzebuje to moja sparwa
a napisałam o tym bo mnie wkurza to ze płace kupe kasy na słuzbe zdrowia, kazdy płaci a nie mozemy z tego kozystac

Wczoraj ogladałam wiadomości wyjatkowo i wkurzyło mnie to ze NFZ nie daje kasy na hospicja dla dzieci bo niby nie maja

Ja nie moge sie leczyc normalnie, dzieciom załują, starszym tez to ja sie pytam gdzie te pieniądzę

Aha i witam pania ribok- czepialska
A jak jestes chetna to zrób zrzute ja sie nie pogniewam

cześć dziewczyny!!!

image
image
własnie chciałam zaproponowac ze moze zróbcie jakąs kweste dla kolezanki bo cierpi a wy nie macie sumienia wyłożyc kazda po pare groszy i po bólu
przyszedł facet do burdelu walił całą noc ale nikt mu nie otworzył
magda a ile potrzbujesz na ta operacje?

image
Konwaliowa ten lekaż pracuje w szpitalu i wile badan robi mi za free ale tego co mam zrobic nie może więc musze je zrobic odpłatnie

ale dziekuje za troske i pomysł

:)
zawsze jakis pomysł :)

na wszystko znajdzie sie sposob kupicie sobie wieksze lóżko

image
w jednym kaftanie? hmmm... tylko co mój Mąż na to... :D

pmagdalena
Jeśli masz poważny problem zdrowotny, a za wizytę u specjalisty do którego chcesz się udać trzeba zapłacić, to może postaraj się dowiedzieć w jakim szpitalu pracuje i zgłoś się tam podczas dyżuru? Jest to jakieś rozwiązanie w momencie, gdy limity wizyt u specjalistów refundowane w ramach NFZ są już na ten rok wyczerpane. No i oczywiście jeśli ten lekarz pracuje w szpitalu...
Mystic, fajnie :)
My mamy mnóstwo planow, ale wiem, że z tego nic nie wyjdzie... zawsze jakies pieniądze potrzebne.. więc chcemy zebrać się ze znajomymi i razem się pobawić :)

dziewczyny nie martwcie sie o sylwestra wlasnie negocjujemy z moja bratowa czy robimy sylwestra u niej czy u nas wiec na pewno gdzies razem wyladujemy duzo ludzi nie bedzie ale napewno bedzie fajnie:)

image
z Sylwestra nie musicie rezygnowac... my sami nie wiemy, co robić... wielsze wypady odpadają - w grudniu potrzebujemy ok. 1000 zł na rejestrację auta...
ale jak zbierze się parę fajnych soób, to sylwester może być super!!!

Beata.tr uważaj, bo wyladujesz w tym kaftanie razem ze mna ;-) Może we wspólnym, che che
wiem Beatko ale co ja mam zrobić
Zrezygnowalismy juz z sylewstra bo kasy nie ma , Z prezetów dla nas bo tez nie ma i z czego jeszcze mam zrezygnowac

wrrrrrr... ta nasza służba zdrowia.......
Ale nie możesz tak cierpieć!!!
Coś trzeba wymyślić... wiem, że cięzko, pisałaś wczoraj wieczorem, ale nie moze tak być, że człowiek cierpi i pogarsza sobie zdrowie przez pieniądze...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nietrzymanie moczu po ciąży (29 odpowiedzi)

Słuchajcie czy któraś z Was miała po porodzie problem z nietrzymaniem moczu?

Co na piknik? (45 odpowiedzi)

W weekend wybieramy się ze znajomymi na piknik, taki 'z prawdziwego zdarzenia'. Nie mam...

Problem z usypianiem dziecka- może ktoś miał podobny? (37 odpowiedzi)

Czy któraś z Was miała taki problem: Od kilku tygodni mam problem z kładzeniem małej spać...

do góry