Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *** 98 ***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"of agreeing design" to raczej nie...tym bardziej jeśli to jakiś tytuł, podtytuł lub temat...upieram się przy swoich 2 wcześniejszych wersjach:-)

a RoDka nie wiem jakie buty miała, w ogóle RoDka się nie odzywa:((
chciałam kupić dodatki wcześniej, idę na przymiarkę sukni dopiero 3 tygodnie przed ślubem, ale bez tej sukni to trudno mi zdecydować, które buty czy welon lepszy...chyba nie mam wyobraźni:-(((

agreements będzie chyba ok, myślałam jeszcze o adjustment...

A czy to nie będą DESIGN AGREEMENTS albo ARRANGEMENTS (jeśli ustalenia)

a RoDka jakie miała buty??

lub of agreeing design :)

Też tak chyba zrobię, bo moim zdaniem, jakkolwiek by ten dzień nie był wyjątkowy, nie warto dla niego niszczyć paznokci:-) Tym bardziej, że moje są całkiem ok.
A drugi dylemat to mam z butami. Bo sukienkę mam białą ze złotą koronką i panie w salonach ślubnych uważają, że białe buty będą za białe, lepsze ecru złotawe. Normalnie zgłupiałam:) Fakt, że te złotawe są całkiem ładne, ale przy białej sukience chyba będą się za bardzo wyróżniać..Chyba pójdę boso:-)

może project co-ordination czy jakoś tak?? :)

floraska jesteś??
potrzebuję wiedzieć jak przetłumaczyć "uzgodnienia projektowe"...

ja miałam swoje własne z frenchem i wyglądały super
natomiast teraz sobie zrobiłam żele ;)

Ale przecież goście będą patrzeć na Was obojga a nie wyłącznie na Twoje paznokcie ;) z resztą goście to przychodzą się wybawić i cieszyć się Waszym szczęściem. Tego dnia i tak będziesz piękna, wyjątkowa :) A jak znów Ci się nie będzie podobać, to wtedy będzie gorzej.

Ja też jestem za własnymi. Kiedyś na próbę dałam sobie zrobić akryle i wcale mi się nie podobało:-( Takie później miałam zniszczone paznokcie, że przez pół roku wstydziłam się je pokazać.
Z kolei moja siostra jest oburzona i twierdzi, że dla tego jednego dnia warto się poświęcić;-)

ja miałam swoje własne :) i wcale nie żalowałam :)

Ehh, już się chyba wyczerpałam:(
A w pracy ok., choć chciałoby się już jakichś zmian.
Oprócz problemów z dokuementami, mam jeszcze wątpliwości ślubne: buty + paznokcie. Może mi doradzicie?:)
Sukienkę mam taką jak RoDka - białą ze złotą koronką - jakie buty do tego??
A co z paznokciami - dać sobie zniszczyć własne paznokcie i zrobić żelowe po to, żeby 1 dzień ładnie wyglądały, czy ryzykować i hodować własne??

dasz radę :)))
a jak tam w pracy??

ehh, szkoda gadać i nie warto oglądać:-) mam problemy natury technicznej z dokumentacją do ślubu, aż mi się wszystkiego odechciewa:-((

floraska dawno Cię nie widziałam :)

Ja to chciałabym się trochę ponudzić:-((

Mnie z pracy wyrzuciły koleznaki, któe mają małe dzieci. Bały się,że je pozarażam :)))

nie przejmuj się, ja też jestem chora, ale dla świętego spokoju jestem w pracy...

Mnie dopadłą grypa żołądkowa. Szefostowo niezadowolone, bo teraz tydzień na zwolnieniu,a od soboty na urlopie :-/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry