Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH***108***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:) ja jestem i już została jeszcze godzinka :)))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i ja dzisiaj pierwsza na placu boju...Kochane trzymajcie za mnie kciuki o 10. Bardzo mi sie to przyda. A jak wróce do domku to napisze co i jak. Pewnei będzie to ok. 12-13.

Cześć!!!

Czy wiecie co może powodować zwiększone pragnienie u kotów? Jest tu trochę właścicielek kotów więc mam nadzieję ze czegoś sie dowiem.
cześć:)
aneczkal możesz na nas liczyć, 10.00 - kciuki))))
pozdr:))

Hej Kropusia, ja się niestety na kotkach nie znam...

Ja jestem dzisiaj zdechła... resztki migreny... całą noc nie spałam :( zrobię w pracy najważniejsze rzeczy i lecę do domku spać...

Ja mam złotego szefa!!! Prawdziwe złoto, nie da mnie skrzywdzić :) :) :) i dba o mnie :) :) :)
Dzisiaj wyjechał, więc nie będę go męczyć moim złym samopoczuciem i zrobię to co mam zrobić...

Cześć:) Kropusiu mojej koleżanki kot miał ostatnio duże pragnienie bo polizał mydło,ona się przestraszyła,ze coś nie tak,bo jeszcze dodatkowo się ślinił,ale weterynarz powiedziała,że to tylko mydło

Muszę chyba wejśc na jakieś forum o kotach. Nie wiem co moze być mojemu maleństwu...
Moja kotka też dużo pije,piecho też,moje zwierzaki bardzo dużo piją:)

to może to po prostu wynika z potrzeb. Np moja mama pije bardzo dużo, a ja w czasie 8 godzin pracy potrzebuje jednej szklanki herbaty.
u kotow zwiekszone pragnienie moze występowac przy-nieodpowiednim zywieniu,kamieniach moczowych,schorzeniach nerek,zatruciu,cukrzycy .
Beata tr. mam nadzieję, że już lepiej się czujesz:)
Zrób co musisz i leć do łóżeczka odpocząc:)
Przykra sprawa, że te migreny tak Cię atakują ..:(

Nie znam sie co prawda na kotach ,sama mam psa ,ktory akurat bardzo mało pije,a jak juz to najchętniej wodę z kałuży.Co zas sie tyczy kotow ,tyle znalazłam na necie ,
mam nadzieję ze to najwyżej nieodpowiednie żywienie. to jest tak wybredne stworzenie ze nie chciał nawet jeść jakiejś super karmy za mnóstwo kasy.
Kayla, jesteś kochana :) spróbuję na gg skrobnąć...

chyba już nie będę miała możliwości w pracy wchodzić na forum...
ojej Kropusiu a dlaczego?

niedobre ustawienie biurka
Hehe, Elfiku, jak czytam te opowieści o Twoim szefie to... jakbym czytała w moich myślach odnośnie mojego byłego szefa: zawsze niewinny, że nie ma dokumentów ( dochodziło do tego, że pisałam sobie co kiedy i w jakich okolicznościach zabierał z biura i potem Mu mówiłam, że zabrał wtedy i wtedy), a o 16.55 wymyślał dużo zajęć mówiąć " no, to działamy" z tym wrednym uśmieszkiem, a o premii mogłam tylko pomarzyć....
Na szczęście ja mam już dawno z głowy tego " Szefa"
Pozdrawiam:))

Matyda, ur. 15.10.2008; 3430g, 54 cm
Kropuś, powiedz, że Ci coś nie odpowiada (słońce, siedzisz tyłem do drzwi, inni współpracownicy.. nie wiem... cokolwiek co tam masz u siebie) i że chciałabyś przestawić biurko ;)

na razie siedzę przy innym biurku ale z tym słońcem to wcale nie będzie kłamstwo
Beatko Ty to nawet z tą swoją paskudną migreną masz dobre pomysły:ja sobie postanowiłam,ze cokolwiek by się nie działo,to na pewno nie będę miała złego humoru-dziś wraca mój tata,po ponad 3 miesięcznym rejsie,obiecałam też sobie ,ze nie będę już przeklinać 9przeważnie robię to tak do siebie):)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry