Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH***109***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dopisze 1 post i otwieram nowy wątek, chce sie wam czyms pochwalic :)

niestety nie...firma funkcjonuje tu i juz wiadomo ze przeniesienie, czy nawet otworzenie odzialu nie byloby mozliwe...zbyt wysoka warszawska konkurencja :)poza tym ja nie chce wiazac przyszlosci z Warszawa...tu jest moje zycie, moj dom, moja rodzina, zwiazanie z Warszawa trwaloby 4 lata...ehh chyba sama sobie odpowiadam na pytanie co jest wazniejsze...

image
mógłby prowadzić firmą w wawie?? i przyjażdżać co jakiś czas do gdańska??

a czy twój przyszły mąż, ma możliwość wyjazdu z Tobą?

a ja do przyszlego tygodnai musze zdecydowac...wiem ze moj Rafal nie chce mojego wyjazdu ale nie chce mnie tez ograniczac.nie jestem typem kobiety dla ktorej kariera jest wazna , bo tu nie chodzi o kariere tylko o lepszy start i zapewne wieksze mozliwoscia za jakis czas u nas w Gdansku ...jesli brac pod uwage chwile obecna tez nie chce, ale mysle o przyszlosci , o naszej przyszlosci ...

image
napisałam Ci na gg:)

pyszne były :)

A praca... ja dodatkowo jako dorobienie do pensji ;) tłumaczę na umowę o dzieło na boku. Na co dzień prowadzę korespondencję jednej firmy. A czasem coś większego innej firmie.
I właśnie dostałam ofertę.
500 stron dot. topografii.
Jak sobie pomnożę to przez moją stawkę za stronę... Ufff...

Ale będzie się to wiązać z brakiem czasu, zmęczeniem, bólem kręgosłupa... Chcociaż Paweł obecuje mnie masować :)
Sama nie wiem... żebym sie nie wkopała.. Chociaż ja jestem sumienna... I odpowiedzialna...

o nie!!!cheeseburger to jeszcze gorsze świństwo niż pizza hahahaha!!!a już myślałam, że ja mam dzisiaj monopol na obleśne junk food ;))) co z tą pracą Beatka???Może uda mi się coś Tobie doradzić:)

Dobry wieczór
Jestem już w domu, na kolokwium powychodziły mi sensowne wyniki, więc może może... Wyniki w czwartek :)

Gadałyście o pizzy... My wstąpiliśmy przed kołem do maca na cheesburgera :) Pichotka :)

A co do pracy w innym mieście... MY ustaliliśmy, że któreś z nas zdecyduje się na pracę daleko od domu tylko wtedy, gdy razem możemy wyjechać.

A teraz mam spory dylemat.... chodzi o dodatkową pracę...

a u mnie wszystkie na jakis dietach jedna na skandynawsiej inna na jakiejs tam:)

sobie psuje apetyt

o rany, weź bo mnie tylko dołujesz!!!;)

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

pyszna Italia z salami, pieczarkami i podwójnym serkiem:)))+KETCHUP!!!:))))

ale się najadłam obleśnie:(

przestań!! pizza jest obrzydliwa!!

Tobie to dobrze!!!:)))
a ja zjadłam właśnie całą dużą z podwójnym serkiem;))))))))))mniam mniam:))))

mi się na razie nie chce...czekam na aerobik sponsorowany przez firmę :) lada dzień ma ruszyć

no to czujesz mój ból;)))ale może od przyszłego tygodnia wznowię walkę;))). Przeszłam do innego wydziału w sądzie i chwilowo mam dużo lżej, nie siedzę już po nocach;)

ja od 2 miesiecy nie chodzę!!

jasne tere fere, tak jakbyś Ty miała!!!:))) ja od miesiąca nie chodzę na fitness, nie mam kiedy prostu i czuję się oblechowo;)no trudno...a na pizze miałam straszną ochotę!!!:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry