Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH***109***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dopisze 1 post i otwieram nowy wątek, chce sie wam czyms pochwalic :)

niestety nie...firma funkcjonuje tu i juz wiadomo ze przeniesienie, czy nawet otworzenie odzialu nie byloby mozliwe...zbyt wysoka warszawska konkurencja :)poza tym ja nie chce wiazac przyszlosci z Warszawa...tu jest moje zycie, moj dom, moja rodzina, zwiazanie z Warszawa trwaloby 4 lata...ehh chyba sama sobie odpowiadam na pytanie co jest wazniejsze...

image
mógłby prowadzić firmą w wawie?? i przyjażdżać co jakiś czas do gdańska??

a czy twój przyszły mąż, ma możliwość wyjazdu z Tobą?

a ja do przyszlego tygodnai musze zdecydowac...wiem ze moj Rafal nie chce mojego wyjazdu ale nie chce mnie tez ograniczac.nie jestem typem kobiety dla ktorej kariera jest wazna , bo tu nie chodzi o kariere tylko o lepszy start i zapewne wieksze mozliwoscia za jakis czas u nas w Gdansku ...jesli brac pod uwage chwile obecna tez nie chce, ale mysle o przyszlosci , o naszej przyszlosci ...

image
napisałam Ci na gg:)

pyszne były :)

A praca... ja dodatkowo jako dorobienie do pensji ;) tłumaczę na umowę o dzieło na boku. Na co dzień prowadzę korespondencję jednej firmy. A czasem coś większego innej firmie.
I właśnie dostałam ofertę.
500 stron dot. topografii.
Jak sobie pomnożę to przez moją stawkę za stronę... Ufff...

Ale będzie się to wiązać z brakiem czasu, zmęczeniem, bólem kręgosłupa... Chcociaż Paweł obecuje mnie masować :)
Sama nie wiem... żebym sie nie wkopała.. Chociaż ja jestem sumienna... I odpowiedzialna...

o nie!!!cheeseburger to jeszcze gorsze świństwo niż pizza hahahaha!!!a już myślałam, że ja mam dzisiaj monopol na obleśne junk food ;))) co z tą pracą Beatka???Może uda mi się coś Tobie doradzić:)

Dobry wieczór
Jestem już w domu, na kolokwium powychodziły mi sensowne wyniki, więc może może... Wyniki w czwartek :)

Gadałyście o pizzy... My wstąpiliśmy przed kołem do maca na cheesburgera :) Pichotka :)

A co do pracy w innym mieście... MY ustaliliśmy, że któreś z nas zdecyduje się na pracę daleko od domu tylko wtedy, gdy razem możemy wyjechać.

A teraz mam spory dylemat.... chodzi o dodatkową pracę...

a u mnie wszystkie na jakis dietach jedna na skandynawsiej inna na jakiejs tam:)

sobie psuje apetyt

o rany, weź bo mnie tylko dołujesz!!!;)

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

pyszna Italia z salami, pieczarkami i podwójnym serkiem:)))+KETCHUP!!!:))))

ale się najadłam obleśnie:(

przestań!! pizza jest obrzydliwa!!

Tobie to dobrze!!!:)))
a ja zjadłam właśnie całą dużą z podwójnym serkiem;))))))))))mniam mniam:))))

mi się na razie nie chce...czekam na aerobik sponsorowany przez firmę :) lada dzień ma ruszyć

no to czujesz mój ból;)))ale może od przyszłego tygodnia wznowię walkę;))). Przeszłam do innego wydziału w sądzie i chwilowo mam dużo lżej, nie siedzę już po nocach;)

ja od 2 miesiecy nie chodzę!!

jasne tere fere, tak jakbyś Ty miała!!!:))) ja od miesiąca nie chodzę na fitness, nie mam kiedy prostu i czuję się oblechowo;)no trudno...a na pizze miałam straszną ochotę!!!:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry