Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH***12***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
MIKOŁAJKOWY :))))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mój już-prawie-mąż:) jest:) bez opamiętania pochłania kolejną książkę:)

Drań. Ja już bym mojego molestowała!

Uciekam, bo znów jest wysyp trolli. Dobranoc!
:) to też, później:)

dobranoc:)))

nie kazda jest szcęśliwa męzatka
ale ja walczylam ze skanerkiem

właśnie wróciłam...ale się dziewczynki cieszyły z prezentów!!

cześć dziewczyny:)

jestem z siebie strasznie zadowolona, bo kupiłam dziś karnet na siłownię:)))

a ja cwicze nie jem kolacji od 3 tygodni i zero efektów

oooo witaj w klubie!! ja własnie muszę sobie drugi już kupić bo mi się wejścia kończą ;) stwierdziłam że siłownia z instruktorem to jest strzał w dziesiątkę

pmagdalena, ale przyznasz, że na pewno odczuwasz różnicę!!!lepsze samopoczucie, lekkość, szybciutkie trawienie:)))

zapisałam się do lady active fitness w batorym:) już nie mogę sie doczekać, aż pójdę pierwszy raz, aż mnie nosi!!! co więcej, cieszę się, bo stresy z pracy będę zostawiać na siłowni...

buu a ja nie mam kasy na siłownie ile taka przyjemnosc kosztuje?

mnie kosztuje 65 zł na 8 wejść

wyczytałam ostatnio że przy odchudzaniu nie powinno się rezygnować z posiłków, takie postępowanie owocuje potem efektem jojo

ja zapłaciłam 99 złotych.

kurcze spoo

Nicpoń a na ile wejść??

5 wejść trzeba wykorzystać w ciągu miesiąca. Na jedno wejście można siedzieć cały dzień, ja tak ustawiłam sobie godziny, że będę na przykład na trzech zajęciach pod rząd. Ten karnet jest drogi moim zdaniem, jest też inny karnet za 140 złotych tzw. otwarty, ale ja już przed świętami nie chciałam wydawać tyle pieniędzy, więc kupię go w styczniu. Zresztą ten za 90 złotych wzięłam tak na próbę.

Wydaje mi się, że karnety w tych lepszych klubach są ogólnie drogie. Mi Lady Active pasuje idealnie z tego względu, że mam dosłownie 5 minut z pracy-nie muszę dojeżdżać...potem mam blisko do skmki żeby wrócić do domu.

Dobry wieczór :)
Nicponiek, wypłata nie doszła, więc nie zawracałam już Wam głowy :) MOże innym razem będzie okazja poznać Ciebie i Twojego Pawła :)

Tak myslałam, ale jak sama zauważyłaś, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło:))). Ja dzisiaj nie mogłabym przyjechać na Przymorze, a tak - na pewno wkrótce będzie okazja żebyśmy się poznały:)

no ja też mam blizutko, ale ceny niższe mimo tego ze to też ekskluzywny klubik; ale moze to dlatego że nie jest w centrum miasta ;)

być może wiperku. Rzeczywiście cana twojego karnetu jest o niebo bardziej atrakcyjna. Nawet nie ma co porównywać...

też się zdziwiłam...myślałam że będzie drożej ;) ale po pierwsze Gliwice to nie Gdynia, no i Batory to same centrum a mój klubik raczej na obrzeżach ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry