Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH***21***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:)

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Magda, daj potem znać, co kupiłaś :0 ja douglasa się też wybiorę w przyszłym tygodniu, po tym ostatnim juz mam wizje na prezent dla siostry :)

Ja na chwilkę jestem :) tak bardzo chciałabym tu zostac w domku.. nie wracać do Gdańska... tu tak spokojnie, leniwie, cicho...

papatki!!!

image
image
Ja się zmywam, bo w brzuchu burczy:)) Ale biorę robotę ze sobą, bo powinnam to jak najszybciej skończyć...
Miłego wieczoru Dziewczynki!:-)

image

powodzonka!! mi się niestety nie udało kupić prezenciku dla mężusia :(
pojedziemy razem w weekend i sobie nawzajem kupimy :)

image
image
Na szopy?;-) Udanych łowów!:)

image

jestem po szkoleniu zmeczona a jescze do daglasa na zakupy jade

Pewnie, dobrze kombinujesz:-) To znaczy - idź do tej pracy i sama zobaczysz co się z tego rozwinie:)

image

ja też...dlatego chyba pójdę do tej pracy jak mi zaproponują...popracuję z rok a później może jakas dzidzia...

image
image
Na razie to mi to tam rybka, ale jak bym miała dzieci, to raczej nie wyobrażam sobie takiego życia:-(

image

no własnie...a mi sie to nie podoba...później sa z tego rozwody, brak wychowania u dzieci i inne problemy...
zobaczymy jak to bedzie...

image
image
Wiesz co, u nas to jeszcze nic. Makarony to są dopiero pokręcone pod tym względem, przed 20-tą nie wychodzą. W zasadzie od pndz do ptk, żyją pracą - mniej więcej od 8 czy 9-ej w pracy, potem lunch (jedzą średnio 2h) potem do wieczora w pracy...Żeby się "wykazać", warto zostać dłużej, nawet jeśli nie wykorzystujesz tego czasu efektywnie. To jest dopiero paranoja. Najgorsze, że u nas to się też przyjmuje.

image

a bo tak długo siedzisz...
tak sobie pomyślałam że teraz to świat zwariował, ludzie od rana do nocy sa w pracy...a co z czasem dla siebie?? dla rodziny??
to pod katem mojej pracy...jak ją dostanę to w domciu bede koło 19 dopiero i nic tylko spać

image
image
Od 8-ej, choć zazwyczaj jestem kwadrans przed ósmą. Ale mogę równie dobrze pojawić się o 9-ej (byleby do 9-ej się pojawić:-). A co??;-)

image

Floraska a od której Ty pracujesz??

image
image
Ale cicho...a ja wciąż w pracy - tłumaczę sobie jeden artykulik, nawet fajnie, bo po angielsku, już mam dość makarońskiego języka:)

image

a my po obiadku i zaraz śmigamy do kościoła a potem basenik-hurra!!

image
image
kupilam na allegro rozne takie szkielka i kamyczki i specjalny woskowany sznurek jubilerski i metoda prob i bledow pozawiazywalam tak, aby mnie satysfakcjonowalo ;-)

mama podgladnela i od razu zamowila sobie taki na swieta hehe wpadlam ;-)))))

image
image
ooo fajny!! jak zrobiłas??

image
image
dziewczynki pochwale sie nieskromnie ;-)
zrobilam sobie dlugi naszyjnik ze szklem weneckim... szukalam takowego do czekoladowych brazow, ale albo byl drogi albo cos mi w nim nie pasowalo ;-) no wiec zrobilam sama hehe

image

image
image
asia1980 a jaka jest twoja specjalnosc naukowa ;-) i na jakiej uczelni? my z mezeusiem chcielibysmy zaczac doktorat jak najszybciej, ale zbieramy kase. Tez bardzo chcialam zostac asystentka, ale jak to juz wiadomo lipa z przyjmowaniem nowych ludzisk :-(((

image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

tanie meble kuchenne?Jakie (73 odpowiedzi)

Dostaliśmy po 8 latach czekania mieszkanie z miasta 3pokoje,kuchnia. W kuchni mamy tylko...

Adwokat- rozwód- podział majatku (63 odpowiedzi)

Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku....

do góry