Widok
Ekstraparty
Składniki
50 dag piersi kurczaka, 6 plastrów ananasa z puszki, puszka zielonego groszku, słoiczek pieczarek konserwowych, puszka szparagów, vegeta.
Sos: mały pojemnik jogurtu, 4 łyżki majonezu, natka pietruszki, 4 łyżki soku z ananasa, po ćwierć łyżeczki mielonego imbiru, curry, estragonu i pieprzu, 2 ząbki czosnku, 2 łyżki soku z cytryny, łyżeczka cukru, sól
Jak ważyć?
Sposób przyrządzania
Kurczaka pokroić w kostkę, wrzucić do wrzątku z dodatkiem vegety i gotować na małym ogniu 20 min, po czym odcedzić i ostudzić. Plastry ananasa, szparagi i pieczarki osączyć, pokroić, wymieszać z osączonym groszkiem i kurczakiem. Jogurt, majonez i sok z ananasa wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem, sokiem z cytryny i przyprawami. Wlać do sałatki, wymieszać. Udekorować zieleniną. Wstawić do lodówki na 30 min.
Cześć dziewczyny
Aggga przez twojego syna spać nie mogłam martwiłam się cały czas aż mąż na mnie nakrzyczał ze się sobą powinnam martwić a nie wszytskimi na okolo.
Cieszę sie że juz dobrze jest.
Do lekarza się nie moge dodzwonić więc nic nie wiem.
A co do waszego tematu to ja uwiielbiam bułkę z serem i do tego jabłko pychotka
Aggga przez twojego syna spać nie mogłam martwiłam się cały czas aż mąż na mnie nakrzyczał ze się sobą powinnam martwić a nie wszytskimi na okolo.
Cieszę sie że juz dobrze jest.
Do lekarza się nie moge dodzwonić więc nic nie wiem.
A co do waszego tematu to ja uwiielbiam bułkę z serem i do tego jabłko pychotka