Widok
Cześć dziewczyny
Aggga przez twojego syna spać nie mogłam martwiłam się cały czas aż mąż na mnie nakrzyczał ze się sobą powinnam martwić a nie wszytskimi na okolo.
Cieszę sie że juz dobrze jest.
Do lekarza się nie moge dodzwonić więc nic nie wiem.
A co do waszego tematu to ja uwiielbiam bułkę z serem i do tego jabłko pychotka
Aggga przez twojego syna spać nie mogłam martwiłam się cały czas aż mąż na mnie nakrzyczał ze się sobą powinnam martwić a nie wszytskimi na okolo.
Cieszę sie że juz dobrze jest.
Do lekarza się nie moge dodzwonić więc nic nie wiem.
A co do waszego tematu to ja uwiielbiam bułkę z serem i do tego jabłko pychotka
Ekstraparty
Składniki
50 dag piersi kurczaka, 6 plastrów ananasa z puszki, puszka zielonego groszku, słoiczek pieczarek konserwowych, puszka szparagów, vegeta.
Sos: mały pojemnik jogurtu, 4 łyżki majonezu, natka pietruszki, 4 łyżki soku z ananasa, po ćwierć łyżeczki mielonego imbiru, curry, estragonu i pieprzu, 2 ząbki czosnku, 2 łyżki soku z cytryny, łyżeczka cukru, sól
Jak ważyć?
Sposób przyrządzania
Kurczaka pokroić w kostkę, wrzucić do wrzątku z dodatkiem vegety i gotować na małym ogniu 20 min, po czym odcedzić i ostudzić. Plastry ananasa, szparagi i pieczarki osączyć, pokroić, wymieszać z osączonym groszkiem i kurczakiem. Jogurt, majonez i sok z ananasa wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem, sokiem z cytryny i przyprawami. Wlać do sałatki, wymieszać. Udekorować zieleniną. Wstawić do lodówki na 30 min.