Widok

....::::: WĄTEK WIECZORNY:::::..... #4

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ZAPRASZAM DO NOWEGO ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zabawki z dzieciństwa powiadasz... ja je normalnie wszystkie mogę wymienić ;P
odpowiadam Wam już w tym wątku :)

mam astmę alergiczną, najczęściej w miesiącach kwiecień - wrzesień, czyli tak jak wszystko zaczyna pylić.. Choć rozciąga mi się ona na coraz dłuższe okresy, bo u mnei w rodzinie astmę ma wiele osób, więc pewnie ja odziedziczyłam...to strasznie męczące, biegać specjalnie nie można, ciężko złapać oddech, a jak już to tylko taki płytki, dlatego często zmuszam się do ziewania, wtedy do płuc mi trafia więcej powietrza i mam ulgę

ale się rozpisałam :P

merci:) zglaszam sie ale nie wiem na jak dlugo gdyz moj narzeczony wlasnie robi mi masaz stop:) awracajac do snu naszych pociech,to moj syn w dzien spi 2godz,w nocy budzi sie 2 razy a ma rok i 2 miesiace,:( budzi sie bo jest glodny
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
no zabawki z dzieciństwa :) ja swoje wszystkie idealnie pamiętam :) to było tak:

* MY LITTLE PONY ( różne kolory, wielkości) kochałam je i nadal uważam, że są słodkie :P
*Konie, różne, kiedyś były takie jakby figurki, coś jak dla barbi była wielkość
*PLAYMOBIL :) mam nadal te klocki :)
*KARTKA I KREDKI - uwielbiałam malować, zwłaszcza konie :)

melduję się w nowym wątku :-)). oczywiście robię torty, to dużo nie popiszę, ale czytam :-)
Olenka_21- dam sobie spokojnie radę z Twoim zamówieniem :-)
Gosik- odezwij się do mnie- koniecznie.
cześć Martszp :) nie wątpię, że sobie poradzisz, ale kurcze mam wyrzuty sumienia, że takie głupoty sobie zarzyczyłam :P

widze ze dziewczyny tu juz mocno zapoznane:)marsztp my sie chyba znamy z weselnika
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
oglądam sobie czyjeś zdjęcia na facebooku a tam, ktoś ma rurę do tańczenia w kuchni i się na niej wije... trochę mnie tego... zatkało...
a co generalnie porabiacie... ja czekam na męża bo muszę go odebrać z pracy... swoje maleństwo wstawił na wymianę opon...
ja oglądam kabarety :) mogłabym cały czas je oglądać :) choć chyba zaraz się położę bo brzuch mnei boli i te pluca mnie wykonczają ;(
właśnie, wiecie może do jakiego lekarza trzeba iść z problemamy z brzuchem - okropne i bolesne wzdęcia i takie tam?

olenka_21 na dziś zrobiłam Akropol i stwierdziłam, że teraz wszystko mogę zrobić :-)))))))))))) zależy tylko ile mam czasu.
Głupot sobie nie zażyczyłaś, ja lubię właśnie robić torty pod daną osobę, zwykłe torty można dostać w cukierni :-)

"Mój" Akropol ;-)
image

Flaga Grecji
image
Martyna jesteś WIELKA !!!!!!!!!!!!!!! Matko, za każdym razem mnie zadziwiasz :) dobrze,że Twój talent się nie marnuje :) a powiedz mi tak w ogóle, czy Ty konczyłaś jakaś szkołę gastonomiczną? Pytam bo mój brat chciałby być cukiernikiem i nie wie czy jest jakaś szkoła, która by go przygotowała

wow super! Gratuluję talentu:D Przy takich tortach to można sobie życzyć aby nie były za dobre - bo by za szybko zniknęły... ale fajnie sobie popatrzeć...
żeby było śmiesznie- torty to moje hobby, a raczej lepienie ;-) Z żywnością mam dużo wspólnego, ale gastronomii nie skończyłam. Dziękuję za miłe słowa, aż mi się chce robić je dalej.
rób, rób nie przestawaj :) to by była wielka strata dla ludzkich kubków smakowych i wrażeń estetycznych :)

ok dziewczynki, ja lecę, pomasuje sobie brzuch, może to coś pomoże.. mam nadzieję, że "widzimy się" tutaj jutro ;) miłej nocy i słodkich snów ;)

o maaaatko !!!!!!!! ale masz zdolnosci manualne:) gratulacje nic tylkko pozazdroscic
dobranoc oleńka:)
zawsze chciałam mieć pasję, robić coś co się lubi i tak naprawdę od niedawna ją odkryłam dzięki moim córkom, którym chciałam zrobić ciekawy tort. No właśnie, te kubki smakowe? Wrażenia moje torty robią, ale czy zawsze smakują? Chciałabym, żeby było i jedno i drugie :-)
oleńka zrób sobie ciepły okład na brzuch i weź nospę.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry