Widok
odpowiadam Wam już w tym wątku :)
mam astmę alergiczną, najczęściej w miesiącach kwiecień - wrzesień, czyli tak jak wszystko zaczyna pylić.. Choć rozciąga mi się ona na coraz dłuższe okresy, bo u mnei w rodzinie astmę ma wiele osób, więc pewnie ja odziedziczyłam...to strasznie męczące, biegać specjalnie nie można, ciężko złapać oddech, a jak już to tylko taki płytki, dlatego często zmuszam się do ziewania, wtedy do płuc mi trafia więcej powietrza i mam ulgę
ale się rozpisałam :P
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
mam astmę alergiczną, najczęściej w miesiącach kwiecień - wrzesień, czyli tak jak wszystko zaczyna pylić.. Choć rozciąga mi się ona na coraz dłuższe okresy, bo u mnei w rodzinie astmę ma wiele osób, więc pewnie ja odziedziczyłam...to strasznie męczące, biegać specjalnie nie można, ciężko złapać oddech, a jak już to tylko taki płytki, dlatego często zmuszam się do ziewania, wtedy do płuc mi trafia więcej powietrza i mam ulgę
ale się rozpisałam :P
merci:) zglaszam sie ale nie wiem na jak dlugo gdyz moj narzeczony wlasnie robi mi masaz stop:) awracajac do snu naszych pociech,to moj syn w dzien spi 2godz,w nocy budzi sie 2 razy a ma rok i 2 miesiace,:( budzi sie bo jest glodny
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
no zabawki z dzieciństwa :) ja swoje wszystkie idealnie pamiętam :) to było tak:
* MY LITTLE PONY ( różne kolory, wielkości) kochałam je i nadal uważam, że są słodkie :P
*Konie, różne, kiedyś były takie jakby figurki, coś jak dla barbi była wielkość
*PLAYMOBIL :) mam nadal te klocki :)
*KARTKA I KREDKI - uwielbiałam malować, zwłaszcza konie :)
* MY LITTLE PONY ( różne kolory, wielkości) kochałam je i nadal uważam, że są słodkie :P
*Konie, różne, kiedyś były takie jakby figurki, coś jak dla barbi była wielkość
*PLAYMOBIL :) mam nadal te klocki :)
*KARTKA I KREDKI - uwielbiałam malować, zwłaszcza konie :)
ja oglądam kabarety :) mogłabym cały czas je oglądać :) choć chyba zaraz się położę bo brzuch mnei boli i te pluca mnie wykonczają ;(
właśnie, wiecie może do jakiego lekarza trzeba iść z problemamy z brzuchem - okropne i bolesne wzdęcia i takie tam?
właśnie, wiecie może do jakiego lekarza trzeba iść z problemamy z brzuchem - okropne i bolesne wzdęcia i takie tam?
Martyna jesteś WIELKA !!!!!!!!!!!!!!! Matko, za każdym razem mnie zadziwiasz :) dobrze,że Twój talent się nie marnuje :) a powiedz mi tak w ogóle, czy Ty konczyłaś jakaś szkołę gastonomiczną? Pytam bo mój brat chciałby być cukiernikiem i nie wie czy jest jakaś szkoła, która by go przygotowała