Widok

....::::: WĄTEK WIECZORNY:::::..... #4

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ZAPRASZAM DO NOWEGO ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak wysiądziesz na Przymorzu to 15-20 min, załeży jaki rozmiar buta nosisz :-)))
o kurcze daleko, ale dam radę :) będę z mężem i bratem :) a myślić, że CIACHOWI się nic nie stanie? przez tę drogę i jeszcze w kolejce kolejne 45 minut?

nieee- nic się nie stanie (piętrowy nie będzie), zapakuję porządnie tak byście w kolejce SKM go nie rozpoczęli ;-)). A jak zdasz ładnie- to dam jednorazowe łyżeczki, co byście szybciej zaczęli świętowanie. :-)))
he he he he :) tak tak koniecznie, ale obstawiam, że na więcej jak 3+ się nie uda :)

ok Martyna dzięki za miłe towarzystwo:) ja lecę do łóżeczka :) im szybciej się położę tym szybciej będzie 14 maj :) do "zobaczenia" mam nadzieję jutro :)

hejka, też idę w objęcia Morfeusza (chociaż mój mąż ma inaczej na imię :-)) )
cześć:)

wtrace się tutaj, ale mam mały biznes do oleńki- czypodałabyś mi jakiegoś maila do siebie? bo ostatnio Cie nie ma w watku dla zapracowanych. dzięki:)
właśnie znalazłam maila do Ciebie, więc napisze
zakochana to czekam na maila :)

Podbijam już na dzisiejszy wieczór :D
hop hop jest tu ktoś ;)?

Ja jestem :)
Hej Oleńko! ;))
noo :) coś cię wczoraj nie było, co :)?

wiecie co, tak mi przeszło przez myśl czy nie napisać do administratora forum, żeby mogły się tu wypowiadać tylko osoby ze stałymi nickami..kurcze, moim zdaniem to by troszkę "nas" uwiarygodniło i może zapobiegło w jakimś stopniu nieporozumieniom...ot taka światła myśl ;)

Jakby to było możliwe, myslę że można spróbować :)

Ajjj, wczoraj cały dzień w rozjazdach byłam... ;) tak się wymęczyłam, że jak tylko wróciłam do domku to poszłam spać...
A co u Ciebie? Jak dzień minął?
mi dzień to jak zwykle, leniwie..już się nie mogę doczekać jak do jakiejś pracy pójdę... ile można leżeć i patrzeć się w sufit. Jak T przyjedzie to przynajmniej coś się będzie działo :) a Ty co w ogóle robisz?pracujesz?

Obecnie nie pracuję... (Studiuję dziennie, i godziny pracy było mi ciężko pogodzić z godzinami wykładów, dlatego zrezygnowałam...)

Później załapalam się na staż, pod koniec grudnia go skończyłam i od tamtej pory nic...

no ja też chciałabym pracować, ale kto mnie przyjmię jak mu powiem, że miesiąc jestem w PL a miesiąc w N.I... już mnie szlak trafia tak siedzieć w domu :((

No ja też myślalam, żeby zacząć jakąś pracę stało (w sumie miałam propozycje i możliwości) ale wolę się nie zatrudniać, wiedząc że planujemy dziecko i prawdopodobnie będę musiała odrazu przejść na zwolnienie...

Gdyby nie wykłady i moi przyjaciele też chyba bym zwariowała... Mój mąż ma taką pracę, że po niej zje i śpi, bo jest tak wykończony, także gdyby nie to to do niedzieli siedziałabym sama...
no to ja tak mam. mój T wyjeżdza z domu o 8:40 i wraca o 19:40. cały dzień siedzę sama w domu i gdyby nie Nelly - nasz psiak - to chyba bym zwariowała. Przyjaciół tam za dużo nei mamy a nawet jeśli to i tak w ciągu dnia są w pracy, a w niedziele jedyne o czym marzą to odpocząć.. smutne takie życie na emigracji kiedy się jest tylko we 2... dlatego tak mnie ciągnie do pracy i do ludzi, wtedy czas szybciej minie, będzie się coś działo i kasa też się zawsze przyda... Ja mam pretensje do T że on wieczorami tylko właśnie zje i idzie spać, ale jak sobie pomyślę, że cały dzień pracowała a ja jak księżna siedziałam w domu to mi cały żal odchodzi.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry