Widok

....::::: WĄTEK WIECZORNY:::::..... #4

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ZAPRASZAM DO NOWEGO ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zabawki z dzieciństwa powiadasz... ja je normalnie wszystkie mogę wymienić ;P
odpowiadam Wam już w tym wątku :)

mam astmę alergiczną, najczęściej w miesiącach kwiecień - wrzesień, czyli tak jak wszystko zaczyna pylić.. Choć rozciąga mi się ona na coraz dłuższe okresy, bo u mnei w rodzinie astmę ma wiele osób, więc pewnie ja odziedziczyłam...to strasznie męczące, biegać specjalnie nie można, ciężko złapać oddech, a jak już to tylko taki płytki, dlatego często zmuszam się do ziewania, wtedy do płuc mi trafia więcej powietrza i mam ulgę

ale się rozpisałam :P

no zabawki z dzieciństwa :) ja swoje wszystkie idealnie pamiętam :) to było tak:

* MY LITTLE PONY ( różne kolory, wielkości) kochałam je i nadal uważam, że są słodkie :P
*Konie, różne, kiedyś były takie jakby figurki, coś jak dla barbi była wielkość
*PLAYMOBIL :) mam nadal te klocki :)
*KARTKA I KREDKI - uwielbiałam malować, zwłaszcza konie :)

merci:) zglaszam sie ale nie wiem na jak dlugo gdyz moj narzeczony wlasnie robi mi masaz stop:) awracajac do snu naszych pociech,to moj syn w dzien spi 2godz,w nocy budzi sie 2 razy a ma rok i 2 miesiace,:( budzi sie bo jest glodny
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
melduję się w nowym wątku :-)). oczywiście robię torty, to dużo nie popiszę, ale czytam :-)
Olenka_21- dam sobie spokojnie radę z Twoim zamówieniem :-)
Gosik- odezwij się do mnie- koniecznie.
cześć Martszp :) nie wątpię, że sobie poradzisz, ale kurcze mam wyrzuty sumienia, że takie głupoty sobie zarzyczyłam :P

widze ze dziewczyny tu juz mocno zapoznane:)marsztp my sie chyba znamy z weselnika
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
oglądam sobie czyjeś zdjęcia na facebooku a tam, ktoś ma rurę do tańczenia w kuchni i się na niej wije... trochę mnie tego... zatkało...
a co generalnie porabiacie... ja czekam na męża bo muszę go odebrać z pracy... swoje maleństwo wstawił na wymianę opon...
ja oglądam kabarety :) mogłabym cały czas je oglądać :) choć chyba zaraz się położę bo brzuch mnei boli i te pluca mnie wykonczają ;(
właśnie, wiecie może do jakiego lekarza trzeba iść z problemamy z brzuchem - okropne i bolesne wzdęcia i takie tam?

olenka_21 na dziś zrobiłam Akropol i stwierdziłam, że teraz wszystko mogę zrobić :-)))))))))))) zależy tylko ile mam czasu.
Głupot sobie nie zażyczyłaś, ja lubię właśnie robić torty pod daną osobę, zwykłe torty można dostać w cukierni :-)

"Mój" Akropol ;-)
image

Flaga Grecji
image
Martyna jesteś WIELKA !!!!!!!!!!!!!!! Matko, za każdym razem mnie zadziwiasz :) dobrze,że Twój talent się nie marnuje :) a powiedz mi tak w ogóle, czy Ty konczyłaś jakaś szkołę gastonomiczną? Pytam bo mój brat chciałby być cukiernikiem i nie wie czy jest jakaś szkoła, która by go przygotowała

wow super! Gratuluję talentu:D Przy takich tortach to można sobie życzyć aby nie były za dobre - bo by za szybko zniknęły... ale fajnie sobie popatrzeć...
żeby było śmiesznie- torty to moje hobby, a raczej lepienie ;-) Z żywnością mam dużo wspólnego, ale gastronomii nie skończyłam. Dziękuję za miłe słowa, aż mi się chce robić je dalej.
rób, rób nie przestawaj :) to by była wielka strata dla ludzkich kubków smakowych i wrażeń estetycznych :)

ok dziewczynki, ja lecę, pomasuje sobie brzuch, może to coś pomoże.. mam nadzieję, że "widzimy się" tutaj jutro ;) miłej nocy i słodkich snów ;)

o maaaatko !!!!!!!! ale masz zdolnosci manualne:) gratulacje nic tylkko pozazdroscic
dobranoc oleńka:)
zawsze chciałam mieć pasję, robić coś co się lubi i tak naprawdę od niedawna ją odkryłam dzięki moim córkom, którym chciałam zrobić ciekawy tort. No właśnie, te kubki smakowe? Wrażenia moje torty robią, ale czy zawsze smakują? Chciałabym, żeby było i jedno i drugie :-)
oleńka zrób sobie ciepły okład na brzuch i weź nospę.
to ja lecę oglądać policjantów... fajnie popatrzeć jak tak ludźmi o glebę rzucają ;P
Dobranoc :-)))
up na wieczór :)

oo dziś widzę pustki :)

melduję się :-)))
a ja właśnie zerknęłam na forum... co porabiacie?
byłam właśnie na rowerze, odreagować :-)))
pieczesz dzisiaj i lepisz? Czy masz dzisiaj wolne;>
wieczór mam wolny :-) , ale już planuję pracę na przyszły tydzień :-)
właśnie luknęłam na Twoją stronkę z tortami:D śliczności:D
dziękuję :-))))
Mar-chew, Bonda nie oglądasz? wczoraj policjanci, to dziś agenci hi, hi, hi.
hop, może ktoś jest

oczywiście, że ja jestem :-)
to forum to mój nałóg, ale przy tyyyyyylu zaletach, ta jedna wada :-)))
he he czesc Martyna :) ja się na chwilę oderwałam od czytania książki :) 300 stron w 2,5h poszło :)

wow!- zdradź jaka to?
Anioły i demony :) mój T przylatuje do PL 14 maja, a 15 idziemy na premierę w kinie :)

Ola, a jak tam z tą biżuterią?- chyba wiele chętnych na współpracę?
podbijam na wieczór ;)

już czas? :-)))))
jeszcze nie,ale już przypominam ;)

Obecna! :D
hej silje :) co tam, jak dzień minął? ja się kurcze martwię, że ta pogoda taka brzydka :( mój T przyleci a tu tak jak u nas w N.I :( co za ironia losu :(

aj, bardzo aktywnie :D własnie wróciłam do domu, i za chwilkę wychodzę... czekam na szwagierkę aż po mnie podjedzie...
ajjj, pogoda była super rano... Mądra Daria zobaczyła sloneczko to na krotki rękaw wyszła i zmarzla ;(
Uciekam, ale jeszcze tu wrócę ;D
Paaaaa :*
no ja też lecę, na poprawiny po komunii :P zajrzę koło 21:30 :)

hop hop jest ktos :)?

obecna :-)
ale w moim wątku dyskusja :-)
nom, się rozwija ;) oczywiście, że skoro się reklamujesz tutaj to również inni mogą wygłaszać TUTAJ swoje opinie,ale żeby od razu pisać, że był niezjadliwy?? może co najwyżej niedobry :) niezjadliwy to jest tynk, albo styropian, ciasto zawsze można zjeść tylko albo z uśmiechem albo bez :P :P

dlatego opini negatywnych się nie boję- są dla mnie wskazówką co poprawić, zmienić, ale nie, żeby obrażać. Wiadomo, każdy ma inny gust, ale po to mailuję i rozmawiam, żeby wiedzieć czego dana osoba oczekuje. Smaki biszkoptu, bitej śmietany i rodzaju owoców każdy wybiera indywidualnie -ja mogę poradzić.
nom :) My to już mamy chyba wszystko ustalone tak? biszkopt waniliowy, krem mix owoców i ozdoba to wiadomo :) swoją drogą strasznie jestem ciekawa jak Ty to wykombinujesz :) żeby te 2 rzeczy jakoś zawrzeć w tym torcie :)

sama jestem ciekawa :-))))))))))))) mam kilka pomysłów- poczekam na natchnienie ;-)
no ja się już nie mogę doczekać efektów :) a tak a propo może załóż sobie już nowy wątek, tamten ma ponad 200 wpisów i ostatnie takie nie na temat :P

Olu- dziękuję za radę. Wątek gotowy :-)
a bo wiesz po co "smród ma się ciągnąć" ;) było tam pare niepotrzebnych słów ;) a wiesz jak tak patrzę na te szachy to sobie myślę, że może ten dla taty zrobić właśnie tak
płasko" i te "rzeczy" może jakoś tak wtopione :) ? kurcze ciężkie zadanie przed Tobą :P a tak pomijając to w tym wątku przeważnie we 3 siedzimy :) brakuje jeszcze Darii ( Silje) :)

"święta trójca", trzy muszkieterki? Silje pisała, że dołączy jeszcze dziś.
Zapraczamy też inne dziewczyny do "naszego" klubu- może się wstydzą ? :-)))))))))))
Olenka, a jak przygotowania do obrony? Oddałaś już pracę ?
tak,prace oddałam już w czwartek. teraz 14 maja dostane pytania..czyli na tydzień przed...mam nadzieję, że zdążę się przygotować :) nerwy się powoli pojawiają :P

zdążysz :-))))))))) i masz zdać , bo inaczej tortu nie dostaniesz!!! ;-)))
he he :) nooo będziesz pierwszą forumką, która się dowie, bo w końcu będę musiała cię uprzedzić o której po niego wpadnę :) tylko niestety będę jechała kolejką więc z oliwy do ciebie z buta :(( i pewnie jakoś koło 15

jak wysiądziesz na Przymorzu to 15-20 min, załeży jaki rozmiar buta nosisz :-)))
o kurcze daleko, ale dam radę :) będę z mężem i bratem :) a myślić, że CIACHOWI się nic nie stanie? przez tę drogę i jeszcze w kolejce kolejne 45 minut?

nieee- nic się nie stanie (piętrowy nie będzie), zapakuję porządnie tak byście w kolejce SKM go nie rozpoczęli ;-)). A jak zdasz ładnie- to dam jednorazowe łyżeczki, co byście szybciej zaczęli świętowanie. :-)))
he he he he :) tak tak koniecznie, ale obstawiam, że na więcej jak 3+ się nie uda :)

ok Martyna dzięki za miłe towarzystwo:) ja lecę do łóżeczka :) im szybciej się położę tym szybciej będzie 14 maj :) do "zobaczenia" mam nadzieję jutro :)

hejka, też idę w objęcia Morfeusza (chociaż mój mąż ma inaczej na imię :-)) )
cześć:)

wtrace się tutaj, ale mam mały biznes do oleńki- czypodałabyś mi jakiegoś maila do siebie? bo ostatnio Cie nie ma w watku dla zapracowanych. dzięki:)
właśnie znalazłam maila do Ciebie, więc napisze
zakochana to czekam na maila :)

Podbijam już na dzisiejszy wieczór :D
hop hop jest tu ktoś ;)?

Ja jestem :)
Hej Oleńko! ;))
noo :) coś cię wczoraj nie było, co :)?

wiecie co, tak mi przeszło przez myśl czy nie napisać do administratora forum, żeby mogły się tu wypowiadać tylko osoby ze stałymi nickami..kurcze, moim zdaniem to by troszkę "nas" uwiarygodniło i może zapobiegło w jakimś stopniu nieporozumieniom...ot taka światła myśl ;)

Jakby to było możliwe, myslę że można spróbować :)

Ajjj, wczoraj cały dzień w rozjazdach byłam... ;) tak się wymęczyłam, że jak tylko wróciłam do domku to poszłam spać...
A co u Ciebie? Jak dzień minął?
mi dzień to jak zwykle, leniwie..już się nie mogę doczekać jak do jakiejś pracy pójdę... ile można leżeć i patrzeć się w sufit. Jak T przyjedzie to przynajmniej coś się będzie działo :) a Ty co w ogóle robisz?pracujesz?

Obecnie nie pracuję... (Studiuję dziennie, i godziny pracy było mi ciężko pogodzić z godzinami wykładów, dlatego zrezygnowałam...)

Później załapalam się na staż, pod koniec grudnia go skończyłam i od tamtej pory nic...

no ja też chciałabym pracować, ale kto mnie przyjmię jak mu powiem, że miesiąc jestem w PL a miesiąc w N.I... już mnie szlak trafia tak siedzieć w domu :((

No ja też myślalam, żeby zacząć jakąś pracę stało (w sumie miałam propozycje i możliwości) ale wolę się nie zatrudniać, wiedząc że planujemy dziecko i prawdopodobnie będę musiała odrazu przejść na zwolnienie...

Gdyby nie wykłady i moi przyjaciele też chyba bym zwariowała... Mój mąż ma taką pracę, że po niej zje i śpi, bo jest tak wykończony, także gdyby nie to to do niedzieli siedziałabym sama...
no to ja tak mam. mój T wyjeżdza z domu o 8:40 i wraca o 19:40. cały dzień siedzę sama w domu i gdyby nie Nelly - nasz psiak - to chyba bym zwariowała. Przyjaciół tam za dużo nei mamy a nawet jeśli to i tak w ciągu dnia są w pracy, a w niedziele jedyne o czym marzą to odpocząć.. smutne takie życie na emigracji kiedy się jest tylko we 2... dlatego tak mnie ciągnie do pracy i do ludzi, wtedy czas szybciej minie, będzie się coś działo i kasa też się zawsze przyda... Ja mam pretensje do T że on wieczorami tylko właśnie zje i idzie spać, ale jak sobie pomyślę, że cały dzień pracowała a ja jak księżna siedziałam w domu to mi cały żal odchodzi.

Oj, rozumiem Cię, może nie w 100% bo nie jesteśmy na emigracji, chociaż wiem jak to jest być daleko od domu i przyjaciół i samotnie spędzać dni (przypomniały mi się czasy jak tylko przeniosłam się do Gdańska :)) hehe), bardziej mi chodzi o pracę naszych mężczyzn...
Moj M wstaje o 4 rano, a ja z nim, żeby mu wszystko przed pracą przygotować, i wybuźkować mojego Pyszczka :D Wraca około 17:30 czasmi później, obiadek i lulu, bo już przy jedzeniu oczy mu się zamykają... Ehhh...
Ja żalu jako tako do niego nie mam, w końcu wiedziałam "co biorę" i co mnie będzie czekało, raczej wolalabym iść do pracy żeby go trochę obciążyć, ale w sumie sam by mi na to nie pozwolił, najpierw chce dzidzie :)
to się ciesz, że chce dzidzie..bo mój wręcz odwrotnie - mam go najpierw odciążyć i mu pomóc a wtedy ewentualnie pomyśli o dziecku...ciężko mi to zaakceptować, ale może ma troszkę racji... pójdę do pracy, popracuję i może sam wyjdzie z propozycją "zróbmy sobie dzidzie". Przyjęłam taką taktykę ostatnio, że w ogóle juz o tym nie mówię. poczekam aż sam to poczuje...oby nie za długo

A u nas było odwrotnie, M odkąd pamiętał chciał dziecko, a ja odwlekałam, odwlekałam i odwlekalam... żeby najpierw skończyć studia, później praca i może po 2óch latach od tego - dziecko...
Aż w końcu zrozumiałam, że nie warto tej decyzji odwlekać, bo później będzie za późno i będę miała wyrzuty sumienia, bo studiowanie i wychowywanie dziecka można pogodzić, a jak będę świeżo po magisterce to maleństwo będzie mogło być już w żłobku a ja wtedy pójdę do pracy, tak jak tego chciałam.

Teraz tylko oby wszytsko się udało i było w porządku...
ok ja powoli lecę, jutro mam parę spraw do pozałatwiania :) no a w czwratek już będzie T więc robie wszystko żeby mi czas szybciej leciał :)

silje dobranoc :*
martszp jeśli się zjawisz choć na chwilkę to Tobie również życzę spokojnej nocy, no i widzimy się w piątek :)

Dobranoc! ;*
hop siup :) co robicie?ja oglądam Brzydulę. Próbuję rozgryźć Marka i nie mogę :)

Jego chyba nie da się rozgryźć, zdenerwowal mnie dzisiaj! ;D
bo ja to nie wiem,czy ona mu sie w końcu podoba czy on tylko sie boi ze mu z tymi wekslami ucieknie i dlatego jest taki wobec niej??? :)

Raczej chodzi o weksle firmy, ktore ma Ula... Ostatnio żalił się Sebie, że nie daje rady i oszukiwanie Brzyduli staje się uciążliwe i męczące...
Nie lubię już go! ;D
lubić to go nie lubię, ale ciacho z niego niezłe :P choc zupełnie nie mój typ faceta to ma coś w sobie :P te dobrze skrojone garniturki i w ogóle, pasuje to wszystko do niego :) no i nie ma to jak Viola :) - i visa vi :) kocham te jej frazeologizmy, jakbym jeszcze mogła to napisałabym o nich pracę mgr :)

Z tym ciachem to się zgodzę, pasuje do niego tytuł prezesa, spodenki na kant i neseserek :D hehe
Aj, Viola mnie rozbraja, jest zabawana ale taka głupitka że ojejku ;D
niedługo kobiety zaczną o nim fantazjować :) dostał chyba nawet tytuł jakiegoś najprzystojniejszego czy najpiękniejszego z Vivy, albo innego pisma, nie pamiętam. No proszę, a zaczynał od Prince Polo :) ( w tej reklamie mi sie nie podobał :p)

Hehe pierwsze słyszę, że był twarzą Prince Polo ;)) Chyba dlatego jest taki ciachowaty ;D
no nie mów, że nie kojarzysz tej reklamy :) facet idzie ulicą, cofa się w czasie do momentu kiedy "wychodzi" 1 raz prince polo :) ten facet to właśnie on :) daje dziewczynie jedną sztuke bo ma w torbie( w końcu on jest z przyszłości) :)

haha reklamę kojarzę, ale nawet nie wpadlam na pomysł że może to być on ;) aż znajdę w necie i zobaczę na świeżo ;)

Oglądałaś Epokę Lodowcową? Teraz będzie 3 część, zwiastun mnie rozbroił ;D
epokę 1 i 2 widziałam, a 3 słyszałam, że ma być i to podobno w 3d bo mój brat chce iść.nie widziałam zwiastuna, ale zaraz sobie w necie spojrzę.

to jest to?: http://www.youtube.com/watch?v=mogmdI3mSY8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=iHcwLXxNOVQ
Ten jest dobry...
My oboje uwielbiamy tą bajkę, najlepsza na poprawę humoru ;D
nooo ten trailer zdecydowanie lepszy :) ale i tak najlepsza w tej bajce jest wiewiórka ( lub cokolwiek innego to jest :p)

hoho w 3 wiewiór się zakocha ;D ciekawe jak potoczy się historia jego miłości? ;D
wiewiór jest najśmieszniejszy :) fajny ten ostatni okrzyk w trailerze "myślałem, że jesteś kobietą" :)

Nooom tylko Sid jest tak zdolny, aby chcieć wydoić byka :D śmiesznie to nawet brzmi...
dobrze, że w polskiej wersji głos Sidowi daje Pazura. w 3 też tak będzie??

Mam nadzieję! Sid dzięki glosowi Pazury odrazu staje się niepowtarzalną postacią, zabawną i taką trochę gapowatą, zresztą tylko Pazura może tak ozywić bohatera jakiejkolwiek kreskówki :) według mnie oczywiście :)
Uciekam już! ;)
dobranoc :*
no ja na chwilę musiałam odejść od kompa. ale teraz się żegnam dobranoc silje :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry