Widok

....::::: WĄTEK WIECZORNY:::::..... #4

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ZAPRASZAM DO NOWEGO ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak wysiądziesz na Przymorzu to 15-20 min, załeży jaki rozmiar buta nosisz :-)))
o kurcze daleko, ale dam radę :) będę z mężem i bratem :) a myślić, że CIACHOWI się nic nie stanie? przez tę drogę i jeszcze w kolejce kolejne 45 minut?

nieee- nic się nie stanie (piętrowy nie będzie), zapakuję porządnie tak byście w kolejce SKM go nie rozpoczęli ;-)). A jak zdasz ładnie- to dam jednorazowe łyżeczki, co byście szybciej zaczęli świętowanie. :-)))
he he he he :) tak tak koniecznie, ale obstawiam, że na więcej jak 3+ się nie uda :)

ok Martyna dzięki za miłe towarzystwo:) ja lecę do łóżeczka :) im szybciej się położę tym szybciej będzie 14 maj :) do "zobaczenia" mam nadzieję jutro :)

hejka, też idę w objęcia Morfeusza (chociaż mój mąż ma inaczej na imię :-)) )
cześć:)

wtrace się tutaj, ale mam mały biznes do oleńki- czypodałabyś mi jakiegoś maila do siebie? bo ostatnio Cie nie ma w watku dla zapracowanych. dzięki:)
właśnie znalazłam maila do Ciebie, więc napisze
zakochana to czekam na maila :)

Podbijam już na dzisiejszy wieczór :D
hop hop jest tu ktoś ;)?

Ja jestem :)
Hej Oleńko! ;))
noo :) coś cię wczoraj nie było, co :)?

wiecie co, tak mi przeszło przez myśl czy nie napisać do administratora forum, żeby mogły się tu wypowiadać tylko osoby ze stałymi nickami..kurcze, moim zdaniem to by troszkę "nas" uwiarygodniło i może zapobiegło w jakimś stopniu nieporozumieniom...ot taka światła myśl ;)

Jakby to było możliwe, myslę że można spróbować :)

Ajjj, wczoraj cały dzień w rozjazdach byłam... ;) tak się wymęczyłam, że jak tylko wróciłam do domku to poszłam spać...
A co u Ciebie? Jak dzień minął?
mi dzień to jak zwykle, leniwie..już się nie mogę doczekać jak do jakiejś pracy pójdę... ile można leżeć i patrzeć się w sufit. Jak T przyjedzie to przynajmniej coś się będzie działo :) a Ty co w ogóle robisz?pracujesz?

Obecnie nie pracuję... (Studiuję dziennie, i godziny pracy było mi ciężko pogodzić z godzinami wykładów, dlatego zrezygnowałam...)

Później załapalam się na staż, pod koniec grudnia go skończyłam i od tamtej pory nic...

no ja też chciałabym pracować, ale kto mnie przyjmię jak mu powiem, że miesiąc jestem w PL a miesiąc w N.I... już mnie szlak trafia tak siedzieć w domu :((

No ja też myślalam, żeby zacząć jakąś pracę stało (w sumie miałam propozycje i możliwości) ale wolę się nie zatrudniać, wiedząc że planujemy dziecko i prawdopodobnie będę musiała odrazu przejść na zwolnienie...

Gdyby nie wykłady i moi przyjaciele też chyba bym zwariowała... Mój mąż ma taką pracę, że po niej zje i śpi, bo jest tak wykończony, także gdyby nie to to do niedzieli siedziałabym sama...
no to ja tak mam. mój T wyjeżdza z domu o 8:40 i wraca o 19:40. cały dzień siedzę sama w domu i gdyby nie Nelly - nasz psiak - to chyba bym zwariowała. Przyjaciół tam za dużo nei mamy a nawet jeśli to i tak w ciągu dnia są w pracy, a w niedziele jedyne o czym marzą to odpocząć.. smutne takie życie na emigracji kiedy się jest tylko we 2... dlatego tak mnie ciągnie do pracy i do ludzi, wtedy czas szybciej minie, będzie się coś działo i kasa też się zawsze przyda... Ja mam pretensje do T że on wieczorami tylko właśnie zje i idzie spać, ale jak sobie pomyślę, że cały dzień pracowała a ja jak księżna siedziałam w domu to mi cały żal odchodzi.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry