Widok

....::::: WĄTEK WIECZORNY:::::..... #4

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ZAPRASZAM DO NOWEGO ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja właśnie zerknęłam na forum... co porabiacie?
melduję się :-)))
oo dziś widzę pustki :)

up na wieczór :)

Dobranoc :-)))
to ja lecę oglądać policjantów... fajnie popatrzeć jak tak ludźmi o glebę rzucają ;P
oleńka zrób sobie ciepły okład na brzuch i weź nospę.
zawsze chciałam mieć pasję, robić coś co się lubi i tak naprawdę od niedawna ją odkryłam dzięki moim córkom, którym chciałam zrobić ciekawy tort. No właśnie, te kubki smakowe? Wrażenia moje torty robią, ale czy zawsze smakują? Chciałabym, żeby było i jedno i drugie :-)
dobranoc oleńka:)
o maaaatko !!!!!!!! ale masz zdolnosci manualne:) gratulacje nic tylkko pozazdroscic
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
ok dziewczynki, ja lecę, pomasuje sobie brzuch, może to coś pomoże.. mam nadzieję, że "widzimy się" tutaj jutro ;) miłej nocy i słodkich snów ;)

rób, rób nie przestawaj :) to by była wielka strata dla ludzkich kubków smakowych i wrażeń estetycznych :)

żeby było śmiesznie- torty to moje hobby, a raczej lepienie ;-) Z żywnością mam dużo wspólnego, ale gastronomii nie skończyłam. Dziękuję za miłe słowa, aż mi się chce robić je dalej.
wow super! Gratuluję talentu:D Przy takich tortach to można sobie życzyć aby nie były za dobre - bo by za szybko zniknęły... ale fajnie sobie popatrzeć...
Martyna jesteś WIELKA !!!!!!!!!!!!!!! Matko, za każdym razem mnie zadziwiasz :) dobrze,że Twój talent się nie marnuje :) a powiedz mi tak w ogóle, czy Ty konczyłaś jakaś szkołę gastonomiczną? Pytam bo mój brat chciałby być cukiernikiem i nie wie czy jest jakaś szkoła, która by go przygotowała

olenka_21 na dziś zrobiłam Akropol i stwierdziłam, że teraz wszystko mogę zrobić :-)))))))))))) zależy tylko ile mam czasu.
Głupot sobie nie zażyczyłaś, ja lubię właśnie robić torty pod daną osobę, zwykłe torty można dostać w cukierni :-)

"Mój" Akropol ;-)
image

Flaga Grecji
image
ja oglądam kabarety :) mogłabym cały czas je oglądać :) choć chyba zaraz się położę bo brzuch mnei boli i te pluca mnie wykonczają ;(
właśnie, wiecie może do jakiego lekarza trzeba iść z problemamy z brzuchem - okropne i bolesne wzdęcia i takie tam?

oglądam sobie czyjeś zdjęcia na facebooku a tam, ktoś ma rurę do tańczenia w kuchni i się na niej wije... trochę mnie tego... zatkało...
a co generalnie porabiacie... ja czekam na męża bo muszę go odebrać z pracy... swoje maleństwo wstawił na wymianę opon...
widze ze dziewczyny tu juz mocno zapoznane:)marsztp my sie chyba znamy z weselnika
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
cześć Martszp :) nie wątpię, że sobie poradzisz, ale kurcze mam wyrzuty sumienia, że takie głupoty sobie zarzyczyłam :P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry