Widok

...:::~~WIOSENNE MAMUSIE 11~~:::...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No to nowy, bo tamrten przekroczyl 100

I lista:
MARZEC:
betti 174 03.03
yecath 07.03
a-cha 10.03
Karolina0010 15.03
marta82 17.03
parma 20.03
kropka3103 20.03
zabka1 20.03
mała757 23.03
ICHILEC 23/03/2009
Myszka1 24.03

KWIECIEN:
mini mini 6/7.04
irmus 08.04
zaskoczona 09.04
anulka28 15.04
różyczka 20.04
ślimac 11-20.04

MAJ:
na.cia 1-7.05

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja te ksiazke kupilam w Klifie. kosztowala 50zl dokupilam tez 'w oczekiwaniu na dziecko dziennik' chce opisac ciaze..co czuje jakie zmiany itp. mysle ze bedzie to fajna pamiatka :)

Mala757 gdzie mieszkasz, jesli mozna spytac? ja w Norwegii, ale jezdze do Polski kiedy tylko moge...strasznie tesknie nietylko za rodz.i przyjaciolmi, ale w ogole krajem, miastem itp. :( no i sluzba zdrowia tez bo tu jest tragicznie

Obecnie w Londynie i też strasznie tęsknie dlatego chce wrócić na stałe już niedługo i mam nadzieje że wszystko się uda :-)
Tu opieka też nie jest super z tego co wiem dlatego teraz jak będę w polsce to będę robiła wszystkie badania i wogóle bo tu żeby prywatnie chodzić nie jest najtańsze i za każde kolejne badanie musze płacić
Już się nie mogę doczekaćjak będę w domku :-)
Wtedy zaczną się przygotowania do przyjścia malucha na świat i już nie mogę się tego doczekać :-)

Is anybody there??
znowu ucichło :(

leze sobie na kanapie..ledwo mam sily pisac tak mnie podbrzusze boli jak na okres...biore duphaston i luteine bylo ok przez kilka dni a od wt.znow ten bol...dzis rekordowo silny :( jestem po infekcji (mialam goraczke przez pare dni-bylam dzis u lek.ale tutaj zero pomocy do 12tc)

:)

Taka cisza w naszym wątku że aż spadł na drógą strone- nie dobrze
Jest tu ktoś?

Ja wertuje drugie forum :)

Ja zawsze jak tam wchodze to nikogo nie ma tam :-(

Up Up bo spadamy :(

a ja nie dostalam aktywacji na 2 forum

dziewczyny mialyscie robiona cytologie na poczatku ciazy. ja mialam i wynik wyszedl 2 do ponownego powtorzenia badania

tak ja mialam robione ale ja od samego początku ciąży mam ciagle infekcje i wpychac musze w siebie ciagle tabletki..-taki urok mojego organizmu w ciaży.na szczescie te infekcje nie grozą dziecku.Jednak przez to cytologię ginka robila mi juz ze 4 razy tak dla sprawdzenia.

no ja cos czuje ze tez pewnie bede cały czas dostawac, bo juz przed mialam co chwile jakies stany zapalne, teraz tez nie czuje ze jest wszystko ok. ale odziwo przy jednym takim stanie w styczniu wyszła mi cytologia I gdzie zawsze II mi wychodziła :P

no niestety w ciazy mozna miec duze sklonnosci do łapania wszelkich infekcji,bakterii itp.Przed ciąza tez mi sie to zdarzylo chyba ze dwa razy.Coż,z tym sie nic nie zrobi,tylko trzeba wpychac tabletki i juz:]Ja dopiero od 3 tyg nic juz w siebie nie wpycham,ale czuję ze znowu sie tam cos dzieje(najgorsze jest to swędzenie....okrrrropnosc).

Witam dzisiejszego ranka jako pierwsza :-)

i ja sie na chwilkę melduję!
Żabka to spróbuj jeszcze raz się zalogować na drugim, napewno dostaniesz aktywacje!

Ja dzisiaj od samego rana jestem bo przez współlokatora spać nie mogłam :-/

a-cha ja juz czekam ponad tydzien na aktywacje 2 forum i nic a zreszta juz byl watek ze nikogo nie przyjmuja

a-cha tu jest ten watek
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=16&i=135018&t=135018

Witam wszystkie mamusie
23 kwietnia zostanę po raz drugi mamą, ale czuję się jak nowicjuszka :) wiem, czego mogę się spodziewać, ale każdy dzień zaskakuje mnie czymś nowym
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry