Widok

WODA !!!! jaką pijecie ??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jaka jest najlepsza woda do picia dla kobiet w ciąży i matek karmiących??
szczerze to już sama nie wiem.
Ja piłam żywiec i słyszałam, że woda źródlana nie jest najlepsza tylko mineralna.
Jaką wy pijecie ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja co prawda nie w ciąży i nie karmiąca ale w tamtym czasie piłam właśnie Żywiec i Primawera ,teraz Żywiec ,Primawera,Nałęczowianka i Muszyna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
widzicie ja próbowałam różnych wód ale zawsze smakowała mi żywiec i zawsze jakoś łatwiej było mi ją kupić. ostatnio po rozmowach ze znajomymi zaczęłam czytać i okazało się, że jest jedną z najgorszych wód.
niektórzy piją nestle, ja zaczęłam pić teraz dobrowiankę ale jestem ciekawa jaką wy polecacie.
My pijemy od lat Polanicką, do kupienia w Tesco i Almie (tu pod ich firmową marką).
Aninka a jaką w takim razie polecasz ? :) zaciekawił mnie wątek, przyznam szczerze że nigdy się nad tym nie zastanawiałam a piję właśnie Żywiec...
To prawda,woda źródlana to co najwyżej do gotowania.Żywiec to jedna z najgorszych wód.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry