Widok
krzesła sa teraz na wyprzedarzy w ikei, niestety to końcowka serii to nie mają tego w katalogu. Nazwa jest jak jakieś męskie imię, Richard albo coś takiego.
Podobne są do tych, ale delikatniesze. No i z miękką poddupką. Kolory i materiał taki sam jak na tych za 250.
Mają delikatniesze, mniejsze oparcie i nie mają poprzeczki łączącej te boczne listewki.
Całkiem wygodne i lekkie.
Podobne są do tych, ale delikatniesze. No i z miękką poddupką. Kolory i materiał taki sam jak na tych za 250.
Mają delikatniesze, mniejsze oparcie i nie mają poprzeczki łączącej te boczne listewki.
Całkiem wygodne i lekkie.
kurde komp mi sie zwiesił i wcięło co ppisałam.
Mysiorka: ja też na etapie kupowania stołu i krzeseł do kuchni w kolorze bardzo ciemne wenge :)
chcialiśmy kupić w ikei takie krzesła:
ale nie mieli tych obić, z resztą stwierdziliśmy ze 250 za krzesło to lekka przesada, więc kupiliśmy podobne, więcej drewna, z miękką poddupką z tego samego materiału za 139.
W tych za 250 można zdejmowac obicie i prac, przymocowane jest na rzepy. A stól pokaze w nowej notce, bo się boje że mi znow wysiądzie eksploder :|
a tu windows 98, wiec nie zawsze wyrabia :(
Mysiorka: ja też na etapie kupowania stołu i krzeseł do kuchni w kolorze bardzo ciemne wenge :)
chcialiśmy kupić w ikei takie krzesła:
ale nie mieli tych obić, z resztą stwierdziliśmy ze 250 za krzesło to lekka przesada, więc kupiliśmy podobne, więcej drewna, z miękką poddupką z tego samego materiału za 139.W tych za 250 można zdejmowac obicie i prac, przymocowane jest na rzepy. A stól pokaze w nowej notce, bo się boje że mi znow wysiądzie eksploder :|
a tu windows 98, wiec nie zawsze wyrabia :(
Tripgirl ja mam tak zimno już drugi miesiąc- jestem cały czas chora i nie mam widoków na to, żeby wyzdrowieć :/ Co rusz robię herbatę, żeby móc ogrzać się gorącym kubkiem ;)
ja dziś na obiad robię to: http://www.mojegotowanie.pl/przepisy/obiady/drobiowe_szaszlyki_curry_z_piekarnika :D
ostatnio mrożę sobie mięsko i tylko rano wyjmuję co chcę, a jak przychodzę, leży sobie odmrożone w zimnej wodzie :) nie muszę kupować w tym osiedlowym okropnym sklepie, bo zapasy robię w bardzo dobrym i niedrogim mięsnym :)
a te krzesełka co wybraliśmy to te:

ja dziś na obiad robię to: http://www.mojegotowanie.pl/przepisy/obiady/drobiowe_szaszlyki_curry_z_piekarnika :D
ostatnio mrożę sobie mięsko i tylko rano wyjmuję co chcę, a jak przychodzę, leży sobie odmrożone w zimnej wodzie :) nie muszę kupować w tym osiedlowym okropnym sklepie, bo zapasy robię w bardzo dobrym i niedrogim mięsnym :)
a te krzesełka co wybraliśmy to te:

o moj boze to cena powalajaca :)
mi sie tez podobaja takie co maja wygiete plecki:)
a tak dla odmiany to ja dzisiaj zamarzam w pracy, nie ubralam sie jakos grubo specjalnie a po drugiej stronie biura ktorys z szefow chyba ma okno caly czas otwarte i normalnie moje rece sa juz jak lod...siedze w szaliku:)
mi sie tez podobaja takie co maja wygiete plecki:)
a tak dla odmiany to ja dzisiaj zamarzam w pracy, nie ubralam sie jakos grubo specjalnie a po drugiej stronie biura ktorys z szefow chyba ma okno caly czas otwarte i normalnie moje rece sa juz jak lod...siedze w szaliku:)
pracujemy ciężko :P A w ogóle nie pytałyście jak stół się prezentuje:P więc sama Wam powiem, że bardzo ładnie wygląda, jest solidny i bardzo ciężki ;) krzesła zamówiliśmy w BRW- chcieliśmy te takie co teraz są modne, całe obite materiałem, ale doszliśmy do wniosku, że to niepraktyczne, bo się szybko pobrudzą i zniszczą brzegi :] i zamówiliśmy takie całkiem ładne i bardzo wygodne, mają tak fajnie plecki wygięte :)
melduję się w nowym wątku :)
właśnie naprawili mi internet w pracy, bo ostro szwankował od zeszłego tygodnia,
spędziłam cudowny weekend z mężem, co prawda w domu ale wziął specjalnie urlop więc dodało to sporo romantyczności ;)
ja się cieszę, że mam prawko już dawno za sobą, teraz mogę spokojnie piratować :D
właśnie naprawili mi internet w pracy, bo ostro szwankował od zeszłego tygodnia,
spędziłam cudowny weekend z mężem, co prawda w domu ale wziął specjalnie urlop więc dodało to sporo romantyczności ;)
ja się cieszę, że mam prawko już dawno za sobą, teraz mogę spokojnie piratować :D