Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY 2008, (8) :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no ja już mam dość przewijania tamtego wątku :)

zapraszam Was do nowego wąteczku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, :-)
wrzesniowki otwieram nowy watek bo ten jest za dluuugi:-)
hej dziewczyny, pewnie gdzieś się tu czaicie...........

cierpie........ w sobote pierwszy raz w życiu je jeździłam na nartach. dziś sie nie moge ruszać, zakwasy mam nawet na szyi!! nawet pieczątki bez bólu nie mogę przybić.
przyznam jednak, że okazało się, że nawet umiem jeździć, hihi.

pozdrawiam, aby do piątku
I totally agree, ze tak powiem, żeby się poczuć jakby w UK była, albo wręcz w USA, gdzie też tanie ciuszki.

niestety, nie poczulam wiosny, choć ostatnio, jak wyszło słońce, to sie na nie gapiłam, i tak jakby wciągałam nosem, mimo mrozu, bo wiedziałam, że się to szybko skończy.
jeszcze troche i będzie WIOSNA.
a już myślałam, że poczułaś wiosnę moka :)

Mnie ostatnio drażnią te nieadekwatne do niczego ceny w polskich sklepach :( koleżanka z pracy długo mieszkała w UK i ma full ciuchów świetnych kupionych bo 2-5 funtów (w tym koszule, marynarki, sweterki) a u nas to musisz 80zł za zwykłą koszulę wydać... ostatnio mnie to bardzo wkurza, tylko że nic z tym nie zrobisz, chyba że będzie taki kryzys, że ludzie będą mniej kupować i ceny będą musiały spaść... w co wątpię :]
rany, tak bym chciała się wybrać na zakupy, ale totalnie nia mam czasu.

zmieniłam suwaczek bo mi sie stary nie wyświetlał.
powiem Ci ze te wyprzedaze sa super kuszace ale np jak widze ten ejden wielki bajzel w reserved na damskim to mi sie nie chce wogole przebierac w tych ciuchach :)

ja mam zawsze problem z kupieniem dzinsow bo nic mi sie nie podoba albo wygladam w nich tragicznie ;)

ostatnio kupilam sobie fajne dzinsy od razu z paskiem w sklepie promod, tylko ze tam byla obnizka z 229 na 150 :/ no ale ja kupuje dzinsy raz na ruski rok wiec sie wtedy zlamalam :)
najgorsze jest to, że jak są wyprzedaże to ja nigdy kasy nie mam albo sumienie mnie za bardzo gryzie :] a przecież i tak będę musiała kupić te dżinsy tylko nie już za 60-80 zł za 120 :/
ja oprocz tego ze sobie sprawilam zolta torebeczke z okazji imieni wtedy i zaplacilam ciezkie pieniadze za feralne rpzefarbowanie to nie moge kupic juz NIC, po prostu mnie nie stac:)

marze sobie ze juz bym chciala w koncu tak pojsc i wydac ze 300 i chodzic z kilkoma siatkami z ciuchami po miescie zeby mi wszyscy zazdroscili :D
Moka też ma, faktycznie :)
Tylko ja nie mam, ale ja już nie pamiętam jak to zmienić :P

ja mam taki problem ostatnio, że nie chce mi się nic mierzyć i tylko mi na kolejkę śpieszno do mojego mężusia :) nawet jak widzę coś fajnego, to jakoś za leniwa jestem :] a w reserved czekam jeszcze jak spódnice spadną z 59 na 39 ;)
aa no i wlasnie dopiero teraz zauwazylas ?! jest super - zobaczylam ze moka zmienila i weszlam sobie na ta stronke i zobaczylam motylki, takie kolorowe i wiosenne i stwierdzilam ze sobie zmienie i chociaz na weselniku bedzie mi bardziej wiosennie ;)
no Mysiorka to sobie narobilas neizle, jak sie czlowiek spoci i przebywa na takim zimnie to nic dobrego z tego nie bedzie :)

ja zdycham bo czekam na okres i ze tak powiem cycki mi chyba odpadna z bolu:) w tym meisiacu jest okres z tego bardziej aktywnego jajnika chyba;)

ja nie planuje na rzie zadnych wakacji bo jak sie jest zona marynarza to nic nie jest pewne ehhh

a tak wogole to jest wielka obnizka w reserved i kupilismy mezowi super spodnie za 49 zeta :D
TRIPGIRL JAKI PIĘKNY SUWACZEK! TAKI WIOSENNY :) JA JUŻ WIOSNĘ CHCĘ :D
hmmm musiałabym się go o to zapytać ;) jedyne oferty jakie znalazłam w Internecie to są do listopada max, na grudzień nic nie ma :/
Pozostaje mi póki co zbierać, bo jakieś fajne last minute się zawsze znajdzie :]

chyba się wczoraj przeziębiłam, przez własną głupotę, tak strasznie chciałam być w domu szybko, że biegłam z hali na skm-kę mimo że była 17.32 a kolejka o 17.35 :] no i wyobraźcie sobie jak musiałam biec z siatami i gołą głową, że zdążyłam, choć myślałam, że umieram :] i teraz zatoki bolą :(
To ja Ci powiem Mysiorka co do uprawnien ;) sugeruje sie tym ze twoj hasbynd studiuje na Morskiej wiec zapewne ma kursy neizbedne ale podstawowe, i te podstawowe jesli ma to pozwalaja mu na sterowanie z tymze nie moze przewozic pasazerow :/
jesli ma wyzszy stopien to wszystko jest ok
no właśnie- trzeba mieć uprawnienia. Chciałabym po prostu zaplanować, że pojedziemy w grudniu z last minute do Egiptu na nurkowanie, to bym zdążyła trochę więcej kaski uzbierać. Bo jak w zimę jechać, to chyba tylko Egipt jest jeszcze ciepły tak ze 26stopni.
wiesz co, teraz dokładnie nie pamiętam cen i nie powiem żadnej. ogólnie tego akurat podjął się mój mąż. ogólnie wiem tylko tyle, że tydzień (koniec kwietnia, bo o tym terminie wtępnie myśleliśmy) wynosił tyle co w sezonie w Polszy. w sumie i tak nie pamiętam ile. tyle że tu sezon Mazury a tam Adriatyk, no i chyba pogoda też lepsza. aa jako minus - spora kaucja za jacht.
no i trzeba mieć uprawnienia. By pływać ileś tam od lądu - sternika jachtowego.
ale tu szczegółów też nie znam. specem jest mój mąż, ja robie za zwykłego majtka.

trzeba miec uprawnienia na jachty
No chce mieć takie długie jak kiedyś :) na lato mi się marzą takie piękne włoski do sukieneczki :)

Moka właśnie myślimy o Chorwacji, a orientujesz się ile kosztuje taka przyjemność jak jachcik? trzeba mieć jakieś uprawnienia?

z drugiej strony myślimy żeby pojechać w grudniu w okresie świątecznym do egiptu, bo z urlopem mojego męża w lato to jest zawsze wielka niewiadoma, bo dostają grupowo, cały zakład się zamyka, a jak byśmy chcieli w innym terminie, to bezpłatny urlop tylko wchodzi w grę :/ nie kontynuuję tematu, bo znowu sobie humor popsuję tym cholernym szefostwem parą złodziei :(:(
Mysiorka przeciez Ty masz dlugie wlosy to co Ty jeszcze chcesz zapuszczac ? :D

ooo my też zbieramy na wakacje!!! właściwie już od 4 miesięcy z każdej wypłaty chowam do skarbonki 300. gdybym tego nie zrobiła i tak bym wydała, a tak już na 1/3 wycieczki jest. no i tez będzie kaska z podatków (znaczy się nadpłaconych)

Mysiorka, a myśleliście już o jakimś konkretnym miejscu??

nam sie marzy czarter jachtu w Chorwacji albo Kreta
do góry