Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY 2008, (8) :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no ja już mam dość przewijania tamtego wątku :)

zapraszam Was do nowego wąteczku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
WIDZIALYSMY ZDJECIE KANAPY PODUSZEL I FIRANKI W DUZYM;)

W KUCHNI BEDZIESZ TEZ MUSIALA WYOUTOWAC ZALUZJE BO KOLOR CHYBA NIE PODPASUJE:) MOZE SOBIE POWIES TAKIE DREWNIANE, W IKEI WIDZIALAM JE I BARDZO MI SIE PODOBAJA:)

I SORRY ZA CAPSLOCK :P
no pewnie ze wywale, jak ja kupowalam to po prostu byla tania, pasowala do posiadanych juz doniczek, do tego kupilam zielony obrusik, zeby jakos ocieplic to cos co nazywalismy kuchnią ;)
w jej miejsce mam juz srebrny karnisz zakonczony takimi jakby beczułkami. Podobał mi się drewniany ciemny karnisz, z metalowymi uchwytami, ale mężu stwierdził, że wygląda jak drązek do podciągania i on czegos takiego nie chce :D
Mi cały czas marzy się drzewko na tą ściankę przy stole, ale wszystko niestety kręci się wokół kasy- zawsze są ważniejsze wydatki- jak to w życiu. Ale bardzo się cieszę z naszego mieszkanka, mamy naprawdę dobrze we dwoje, nie musimy się zamartwiać o nic, a nawet jak mam jakieś urojenia problemów, to mężuś przytuli i zajmie główkę czym innym:) fajnie być żonką, co nie? :)
hehe no pewnie ze fajnie ;)
no jasne ze super byc zonka:) a najbardziej super jest jak u mnie osttanio jak przyszlam do domku a maz juz mial zrobiony pyszny wymyslony dla mnie obiadek :)

i fajnie jest tak polezec sobie poogladac jakies komedie i to ze moge mu pomarudzic ze jestem grubaaaa :D
hej Dziewczyny ja tylko na chwilę się przywitać bo zaraz mam zajęcia popołudniowe
Ajeczka dzięki za lionka potem sobie pooglądam zdjęcia :)
halooo:-)
hihi cześć teraz tutaj :)
dzięki za 3manie kciuków :)

Dziewczyny są kurcze mało aktywne wieczorami ;)

a powiedz jak tam Maleństwo, miałaś już pierwsze USG?
taaak mialam w 6 tygodniu
bylo widac mala fasoleczke:-)))
teraz usg bedzie dopiero 20 lutego ale bedzie juz wiadac cos wiecej
co do mdlosci... masakra, nie spodziewalam sie ze ta tak mnie wezmie
niedobrze mi 24 h na dobe
w nocy, nad ranem, wieczorami.... czy cos zjem, czy nie obojeeetnie, masakrrra:-)
mezus pojechał szukac herbaty imbirowej...podobno pomaga...sprawdzimy
ja-dwisu staram sie Cie rozpoznac na nk ale kurde belek nie wiem ktora to Ty:-) tylko mysiorka jest do rozpoznania hihiih
no to jak masz Mysiorkę to ja jestem w jej znajomych, mam podwójne nazwisko (M-H) a na imię jak połowa wrześniówek, czyli Agnieszka ;)
ja-dwisiu ja Ciebie tez mam w znajimych tylko tych agnieszek jest 4 wiec nie wiedzialam ktora to Ty:-)
ale teraz juz wiem
:-)
ale super, że już troszkę było widać na USG :)

a te mdłości to faktycznie ciężka sprawa...

zamierzasz iść na zwolnienie, czy pracujesz na razie?
no właśnie ja aż weszłam na nk, bo mi się też wydawało, że Ciebie mam :)

ja też wiem, która to Ty, też masz podwójne nazwisko :)
wzielam troche urlopu bo myslalam ze nie dam rady
mam wizyte w piatek, zoabczymy co powie lekarza...
...ale nie chce za dlugo pracowac, spedzam cale dnie przykomp a to nie zdrowe wiec jakos mocno bronic sie nie ebde przez L4 :-)
no pewnie, a poza tym jak masz takie mdłości, to po co się męczyć - Ciebie i Maleństwo :)
znikam na chwilę, do usłyszenia potem, paaa :) :*
paaaaa:-)))
melduje sie w 8 watku :)

Ajeczka dzieki za fotki :) super macie kuchnie :) i wydaje sie strasznie duza :)

Mysiorka stół jest fajoski :) my bedzieli mieli podobny, nad tymi krzesłami tez sie zastanawialismy ale w koncu wzielismy inne, maja byc w styczniu razem ze stołem :)

wogole to dochodze do wniosku ze macie racje i fajosko jest byc zonka :)

Agaaa zycze powodzenia i spokoju bo w ciazy to sie przyda :) tak mi sie wydaje :) a na zwolnienie idz jak najszybciej... jeszcze sie wszytskie w zyciu napracujemy... do emerytury daleko... :)

a teraz ide przygotowac obiad na jutro
buziaki
Hejka :) wyobraźcie sobie że dziś będą krzesła :) chciałam pojechać zapłacić jutro i wtedy dostawę, ale muszę dziś, bo inaczej transport za tydzień :] więc musimy zmienić plany, ale BĘDZIEMY MIELI JUŻ TAK DOMOWO, STÓŁ DO WSPÓLNYCH POSIŁKÓW Z PIĘKNYMI KRZESŁAMI:) dla mnie wspólne posiłki we dwoje albo z przyjaciółmi, to bardzo ważna rzecz:) i teraz tak wygodnie się je, a nie przy stoliczku kawowym zgięta w pół :/ No więc humorek dobry mam :D
do góry