Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY 2008, (8) :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no ja już mam dość przewijania tamtego wątku :)

zapraszam Was do nowego wąteczku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mysiorka ja etz sie czaje:), co do premeiry czwartej czesci to mi pani w ksiegarni powiedziala ze chyba dopiero wiosna/lato czy jakos tak, takze musisz sie moja droga w cierpliwosc uzboric tak jak ja :))

u nas po staremu:) jemy sobie i tyjemy :D w sobote ide do fryzjera i bede robic rewolucje na glowie w sensie koloru :) dojrzalam do tego po 5 latach heh ;P
Hej Dziewczyny- wchodzę co jakiś czas i sprawdzam czy jakaś wrześniówa nie podbiła tematu, długo była cisza, a teraz się pojawiłyście :) albo czaiłyście się jak ja ;)
u mnie nic nowego, nawet zdziwiona jestem, że nadal tęsknię tak za mężusiem jak jestem w pracy :P

ps. jestem właśnie przy Zaćmieniu ;) ktoś wie kiedy będzie czwarta część?
cześć Wrześniówy?

Ajeczka, fajny ten Twój psiaczek - kiedyś wkleisz foty tego Twojego Twojego, a nie tylko rasy? :)
noo Ajeczka to nie to co kiedyś ;] teraz tu jest cisza i spokój :)
no i znów cisza....
ja to nie bardzo mam jednak czas w pracy, a w domu to już tym bardziej. Wika rosnie jak na drożdzach, co noc jest większa i bardziej szalona, ale też zaczęła reagować na imię i rózne podstawowe komendy typu: nie gryź pani ;)
buzia się cieszy, bo w portfelu złotówka się dosłownie ostała ;)
ale w tym miesiącu musimy uważać, pomijając ratę w CHF to jeszcze dostaliśmy niemałą niedopłatę za wodę i ogrzewanie :/ to przez ten okres co taki straszny mróz był.
Kurcze a tak bym sobie jakiś drobiazg kupiła :) ale to musi być jakaś mega okazja :P
piekny jest :) juz widziaalm jak wstawilas ta fotke na n-k ;)

ja nie ejstem jakas strasznie zabiegana ale tak na forum pusto wiec co bede w przestrzen sama pisac :))

kupilam sobie w ramach prezentu imieninowego piekna mala torebeczke, tak na wiosne powiedzmy - w kolorze musztardowo-zoltym, pasuje do butow :D

no i jutro mam dzien wolny, wiec jestem zadowolona, co prawda d;atego ze ide na badania, no ale zawsze cos ;)

no i tez juz mam pensje na koncie, a wtedy zawsze sie buzia cieszy :D

ale słodziak :)
no nic się nie dzieje na forum, zabiegane jesteśmy, pracy dużo i wszystko inne na głowie :)
choć dziś humorek dobry, bo zobaczyłam na koncie wypłatę z jak dla mnie całkiem fajną podwyżką:)
No ładnie, a tu nic!
A ja mam taką wiadmość!
Zostałam mamusią psiego dziecka ;)
Ciężko zrobić zdjęcie, bo psiak jest tak czarny, że pochłania całe światło, powinna się nazywać "Czarna dziura" ;)
A ma na imię Viva La Musica Excellent Lab, w skrócie Wika :)

a tu psiak identyczny:
image
mnie też wiecznie podpytuja kiedy dziecko, albo namawiają albo wmawiają ze mi po 30 odbije (jestem juz dosc dawno po i nie odbilo)
za to wymyslilam ze jak mi nadal tak beda dziecko do brzucha wmawiac, to owszem adoptuje murzynka w afryce, taka adopcja serca i bede wszystkim mowic ze mam dziecko to powinni dać spokoj ;)

teraz to mam problem bo strasznie chce miec psa, tego rudego, ale za cholere nie da sie dorwac szczeriorkow od reki, namawiaja mnei na labradora, a mąż sie stawia. Labka miałabym od reki... a na tollera musze czekac przynajmniej do czerwca :(
Mnie póki co nikt nie męczy o dziecko ;) za młoda jestem :) ale i tak już kilka razy miałam schizy, że jestem w ciąży, bo pojawił się tam jakiś objaw a wyobraźnia już robiła swoje ;)
a ja wiedzialam, bo czytam czasami rodzinke ;)
w kazdym razie ja chce zrobic maly sondaz w druga strone :)
dla tych co jeszcze czekaja z dzieckiem: jak czsesto was meczy rodzinka i znajomi o dzieci?
mnie nawet w pracy (nowej) co chwila podejrzewaja o ciaze. nie powiem, zeby mi to ulatwialo bo chcialabym utrzymac ta prace :)
jak sobie z tym radzicie ?
o nie wiedzialam, tzn nie zauwazylam
:-)
hihihi to ja też nic nie wiem ;)
ja nic nie wiem, nie powiem ;)
Ajeczka mówisz o Effci?
hihhi wpadam czasem w gości do wątku letnich Mam 2009 na rodzince ;)
Agaaa nie jesteś osamotniona. Wygadam się, że jeszcze jedna z forumek też jest w ciąży, ale nie powiem która, jak będzie chciała to sama się pochwali :) Dodam, że żeby było zabawniej termin porodu ma w rocznicę ślubu. I tak jak ty, ona też ma wieczne i bardzo męczące mdłości :(
cześć Dziewczyny :)

Agaaa fajnie, że się odezwałaś, choć szkoda, że się tak kiepsko czujesz... no ale takie to uroki błogosławionego stanu ;)

dzięki Wam za miłe słowa odnośnie zdjęć, ponad miesiąc nerwów, czemu ich nie ma i co się stało, a tu taki kwiatek - ja też myślę, że koleś powinien ponieść jakąś odpowiedzialność oprócz zwolnienia z pracy, to były jednak tylko zdjęcia, ale przecież pocztą też często wysyłane są ważne dokumenty... masakra jakaś...
Agaa moja kolezanka z pracy to miala te najgorsze mdlosci tak chyba do 4ego miesiaca ale ponoc tak naprawde to jest kwestia indywidualna :) powiedz co sie okazalo - pomaga ta herbatka imbirowa czy nie??
dziewczyny, ale mam mdlosci... leze w domku i odpoczywam
mam zwolnienie do konca miesiaca, ale czuje sie fatalnie
wczoraj zwymiotowalam cale imieninowe ciasto:-)
ehhh kiedy przejda te mdlosci?
do tego egzaminy w wekeend na uczelni... wrrrr:-(((
do góry