Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY 2008, (8) :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no ja już mam dość przewijania tamtego wątku :)

zapraszam Was do nowego wąteczku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hejka ;)
A ja cały tydzień chora, więc nawet nie chciało mi się odzywać... ale czytałam co piszecie ;)
Ajeczka - bardzo ładna, nowoczesna kuchnia ;)
Ajeczka wreszcie obejrzałam Twoją kuchnię :)
bardzo ładne meble, podziwiam Cię że taki mały zlewik Ci wystarcza ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
u nas ja też trzymam kasę, choć nie do końca lubię ten obowiązek...
ale mój Mąż się uparł, więc trudno ;)
za dobra jestem :P ciekawe ile taki kurs kosztuje...
dobrze chociaż,że to ja trzymam kasę, więc jestem w stanie jakoś to wszystko zaplanować... i mam ogólny obraz na co może starczyć a na co nie ;)
fajna żona z Ciebie Mysiorka :)

no ale fakt, wydatków sporo...
No tak, tylko że mój mąż właśnie musi skończyć kurs na prawko- musi dopłacić 700zł, do tego kolejna rata 950zł za szkołę, a on sobie piankę wymyśla :] mógłby to prawko skończyć, a pewnie się obudzi w lato jak będę chciała na jakiś wyjazd uzbierać :/

aaaa tylko, że do tej pianki to trzeba dokupić super extra kaptur, rękawice i skarpety :]

właśnie wymyśliłam sobie, że może na rocznicę ślubu zorganizuję mu kurs nurkowania :] napisałam już maila w tej sprawie ;)
ja w sumie też się rozkładam :)
u nas jest wlasnie na odwrot - to moj maz lubi sie bardzo przytulac przed spaniem a najlepiej zebysmy tak zasneli a ja wlasnie nie, ja lubie spac nieprzytulona bo nigdy tak zasnac nie moge:)

ale jesli chodzi o samo spanie to moj M. tez sie bardzo lubi rozkladac ale twierdzi ze to ja jestem taka i on bidulek ma malo miejsca - wiec chyba potrzebujemy takie 160 dla kompromisu :P
Mysiorka dacie radę kupić tę piankę, my teraz musimy mieć 1400 zeta na kurs prawa jazdy i potem na egzaminy...
(no ale to też korzyść dla mnie to prawko Męża hihihih)
no niestety,mój Mąż potrzebuje dużo miejsca do spania, bo się rozkłada i do tego nie zaśnie przytulony :( może się poprzytulać, a potem idzie na swoją połowę i zasypia sam - na początku to w ogóle chciał dwie kołdry, ale się zbuntowałam i mamy jedną, tyle że dużą.
na początku mi się to nie podobało, ale ja już się przyzwyczaiłam do takiego spania i nawet polubiłam moją wielką połowę łóżka ;)
my też mamy 140, ale zawsze spimy prawie jedno na drugim, więc spokojnie zmieścilibyśmy się na 90 ;)
temat pianek jest bardzo szeroki :D słucham o tym codziennie, ale podaruję Wam wykład :) Piankę można kupić i za 200 i 2000zł :] Mój męzuś potrzebuje taką bardziej do pływania, bo sobie wymyślił, że będzie w jeziorkach śmigać już na wiosnę i jesień :] więc musi mieć max 3mm (im grubsza tym droższa)- to jest jedyny plus:P Ta którą najbardziej chce- tzn szytą na miarę to kosztuje 750zł, cena nie byłaby najtragiczniejsza, gdyby nie fakt, że musiałby dwa razy wyskoczyć do Łodzi, a sam dojazd to 200zł by wyszedł :/ więc liczę, że skusi się na taką za 600zł ;)
to chyba bylo jakies 4 stowki czy cos?
Mysiorka a ile ta pianka kosztuje? wiem, że kiedyś pisałaś, ale nie pamiętam...
ja sie bede potem przypasowywac, najpierw zobaczymy 140 a potem 160 ;)

dla mnie moze byc nawet to 160 ale jeszcze bedzie kwestia tego czy gabaryty malego pokoju sie dobiora z gabarytami lozka :D

Mysiorkamusze Ci powiedziec ze Twoje ostatnie z mata i pianka tak mnie rozbawilo, ze az na glos sie rozesmialam :))
mi nasz materac pasuje, ale dla mojego mężusia jest za miękki i domaga się kupna maty :P jak chce maty, to niech zrezygnuje z pianki :P
no my jesteśmy bardzo zadowoleni, jeszcze mamy takie fajowe megawygodne materace, i zawsze tęsknimy za naszym łóżkiem jak jesteśmy gdzieś "na wyjeździe" :)
No my też mamy 160cm i żałujemy, że takie duże, zupełnie niepotrzebnie takie kupiliśmy, ale po prostu nie byliśmy świadomi ile to będzie :] jak ja się położę na boku, a mój mężuś się przyklei do zimnej ściany, to dosłownie przepaść między nami :]
o matko, oczywiście szerokości ;)

chociaż mi by akurat taka długość też wystarczyła ;)
nasz łóżko ma 160 cm długości :)

na początku uważałam, że to przesada i szkoda miejsca w małym mieszkanku, ale teraz je UWIELBIAM :)
do góry