Widok
jak to mowi moj maz "widzialy galy co braly" :D
ja sobie wlasnie zjadlam cieplutkie tosciki i teraz bardzo mi przyjemnie:))
krzeslo bardzo mi sie podoba ale moj tak jak Mysiorki na bank by stroil fochy na jego temat ;)
ostatnio zmierzylam lozko na ktorym spimy, ono nie jest nowe, taka rozkladana kanapa przykryta po prostu poki co ladna nowa narzuta i wiecie co?! ono ma tylko 110 cm szerokosci, gdzie najwezsze lozko w ramie drewnianiej jest do kupienia w szer 140 :)
to jak sie juz zdecydujemy na kupienie nowego to normalnie raj bede miala:) teraz sie wkurzam ze moj mi laduje lokiec w plecy albo cos w tym stylu :D
ja sobie wlasnie zjadlam cieplutkie tosciki i teraz bardzo mi przyjemnie:))
krzeslo bardzo mi sie podoba ale moj tak jak Mysiorki na bank by stroil fochy na jego temat ;)
ostatnio zmierzylam lozko na ktorym spimy, ono nie jest nowe, taka rozkladana kanapa przykryta po prostu poki co ladna nowa narzuta i wiecie co?! ono ma tylko 110 cm szerokosci, gdzie najwezsze lozko w ramie drewnianiej jest do kupienia w szer 140 :)
to jak sie juz zdecydujemy na kupienie nowego to normalnie raj bede miala:) teraz sie wkurzam ze moj mi laduje lokiec w plecy albo cos w tym stylu :D
Mysiorka jak widać są ważniejsze rzeczy od firanek :))
dziewczyny nie mogę się przyzwyczaić do nowego nazwiska, w pracy jak odbieram telefony przedstawiam się za każym razem inaczej. ludzie pogłupieli bo myśleli że jest nas dwie :D
i jak się podpisuję to też odruchowo panieńskim,
ciekawe kiedy się przestawię :)
dziewczyny nie mogę się przyzwyczaić do nowego nazwiska, w pracy jak odbieram telefony przedstawiam się za każym razem inaczej. ludzie pogłupieli bo myśleli że jest nas dwie :D
i jak się podpisuję to też odruchowo panieńskim,
ciekawe kiedy się przestawię :)
Hejka :) wyobraźcie sobie że dziś będą krzesła :) chciałam pojechać zapłacić jutro i wtedy dostawę, ale muszę dziś, bo inaczej transport za tydzień :] więc musimy zmienić plany, ale BĘDZIEMY MIELI JUŻ TAK DOMOWO, STÓŁ DO WSPÓLNYCH POSIŁKÓW Z PIĘKNYMI KRZESŁAMI:) dla mnie wspólne posiłki we dwoje albo z przyjaciółmi, to bardzo ważna rzecz:) i teraz tak wygodnie się je, a nie przy stoliczku kawowym zgięta w pół :/ No więc humorek dobry mam :D
melduje sie w 8 watku :)
Ajeczka dzieki za fotki :) super macie kuchnie :) i wydaje sie strasznie duza :)
Mysiorka stół jest fajoski :) my bedzieli mieli podobny, nad tymi krzesłami tez sie zastanawialismy ale w koncu wzielismy inne, maja byc w styczniu razem ze stołem :)
wogole to dochodze do wniosku ze macie racje i fajosko jest byc zonka :)
Agaaa zycze powodzenia i spokoju bo w ciazy to sie przyda :) tak mi sie wydaje :) a na zwolnienie idz jak najszybciej... jeszcze sie wszytskie w zyciu napracujemy... do emerytury daleko... :)
a teraz ide przygotowac obiad na jutro
buziaki
Ajeczka dzieki za fotki :) super macie kuchnie :) i wydaje sie strasznie duza :)
Mysiorka stół jest fajoski :) my bedzieli mieli podobny, nad tymi krzesłami tez sie zastanawialismy ale w koncu wzielismy inne, maja byc w styczniu razem ze stołem :)
wogole to dochodze do wniosku ze macie racje i fajosko jest byc zonka :)
Agaaa zycze powodzenia i spokoju bo w ciazy to sie przyda :) tak mi sie wydaje :) a na zwolnienie idz jak najszybciej... jeszcze sie wszytskie w zyciu napracujemy... do emerytury daleko... :)
a teraz ide przygotowac obiad na jutro
buziaki