Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (7)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zapraszam tutaj nasze wszystkie stateczne malzonki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no widzisz to juz nie musisz sie martwic ze bedziesz nam teraz pisac ze masz dzis tylko bidulka cv do wydrukowania :D

fajnie jest uczyc sie nowych rzeczy w pracy, oczywiscie o ile sa ciekawe:))
a na dodatek teraz zaczęłam także organizować spotkanie rekrutacyjne związane z innym działem i mam dużo na głowie ;)
myślę= muszę ;)
No tylko myślę jakoś przyswoić te nowe informacje- przede wszystkim chodzi o podatki w Holandii, odliczenia, dodatki itd - bo będziemy współpracować z kancelarią z południa Polski a ja jestem za to odpowiedzialna ;)
ja w koncu mam chwilke na odsapnciecie w pracy, ale tylko jakies pol godziny...:) potem znowu wariactwo...

Mysiorka ciesz sie, na pewno dasz rade a czegos nowego sie nauczysz , no i podwyzka to dobra wiadomosc:)

a z tymi stawkami brutto to zawsze nas mamia ci pracodawcy, u nas zawsze jest aneks do podpisania ze stawka brutto a na pytanie ile to bedzie netto to szef zawsze udaje ze nie pamieta hehe ;)
Ja-dwisia: w biurze Solidarności, siedzę herbatkę drinkuję i piszę czasem jakieś pisemka. Odbieram telefony. Ogólnie miło i spokojnie. Fajnie tak posłuchać na żywo o różnych akcjach i brudach w polityce, gdy mnie to bezpośrednio nie dotyczy :)

A pizze też kiedyś robiłam z "naszego" przepisu, pyszna wychodzi, mężu pochłonął ponad pół blachy na raz, popił piwkiem i padł na kanapę ;)
Ziemniaczki weszły na stałe do naszego jadłospisu i jak nie chce mi się gotować, albo wracamy do domu w porze kolacji to pytam: ziemniaczki? a mężowi oczy się świecą ;)
hejka :) muszę się usprawiedliwić- miałam wczoraj szkolenie w związku z nowymi obowiązkami... z jednej stronie fajnie, bo dostałam malutką podwyżkę (jaką dokładnie to się okaże podczas wypłaty, bo kwoty brutto zawsze ładnie brzmią ;), ale z drugiej trochę jestem przerażona:]

ogólnie mam w domu taaaaaaaaaaaaki bałagan, po prostu w każdym pokoju jest totalny syf, a ja nie mam siły posprzątać, wczoraj o 20 byłam kaput :(
Hejka :)

Ja wczoraj nie pisałam, bo miałam wolne... wzięłam specjalnie dzień urlopu bo w końcu umówiłam się do chirurga dentystycznego na wyrwanie korzenia zęba "głupoty" :P No i pojechałam specjalnie do Gdyni a on, że mi nie może zrobić zabiegu, bo jestem chora, a to jest zabieg inwazyjny i poczułabym się po tym 3 x gorzej... no i musiałam wracać do domku z niczym... a raczej dalej z tym korzeniem upartym :(
A najgorsze, że i tak poczułam się dużo gorzej... mężuś już od tygodnia chodzi chory, kaszle jak gruźlik itp., więc w końcu i mnie to dopadło no i teraz umieram tu w pracy :(

Ja już chcę do domku,...
mnie dziś nie było bo oda rana miałam lekcje na forum dopiero po południu się pojawiłam :)

no i przynajmniej miałam mało nadrabiania, ale pustki straszne w naszym wątku :) a tu już czas najwyższy nowy, tylko rozgadać się trzeba ;)

Tripgirl, podziwiam, gołąbki jakoś mnie przerastają jak tylko pomyślę ;)
aha i chcialam sie pochwalic, ze w sobote pierwszy raz w zyciu robilismy golabki, no i WYSZLY :D
Mysiorka zle napisalas, chyba powinno byc "z nami"a nie "z wami" :P
sama nie jestes lepsza lobuzie bo tez nic nie piszesz...:)

ja dzis mialam strasznie zawalony dzien robota i dlatego nic nie pisalam, no ale myslalam ze przynajmniej cos poczytam:P

czyzby wrzesniowe zony mialy postanowienie noworoczne zeby nie pisac juz na weselniku hm ?!;)
hej hej :)

jutro 4 miesiace!
no jeszcze troszkę mi zostało na dziś, właśnie zjadłam połowę, a drugą zostawiłam dla Męża ;)
hehe ;) Cieszę się, że smakowała ja-dwisiu :)
Ajeczka a gdzie pracujesz?

Sunny zrobiłam pizzę wg Twojego przepisu w sobotę Re-We-La-Cja :)
Dziewczyny znalazłam nas na 10stronie... co się dzieje z Wami? :)
nie no załamałyście mnie!
od piątku nic????
a ja siedzę w pracy wreszcie :)
co prawda to na zastępstwo tylko - 3 tyg., ale bardzo miło jest i przynajmniej coś robię, a nie gniję w domu ;)
w Wejherowie też jest, ale pewnie mały wybór dodatków :( w tesco na karwinach troszkę więcej tego mogło by być, ale komu chce się jeździć ;)
Mysiorka sklepy BRW jest w gdańsku na grunwaldziej w top meblach, ale tam maja malo dodatkow.... za to w Pruszczu Gdańskim maja duzy sklep i tak to jest bosko z dodatkami, ja jak pierwszy raz tam weszlam to zwariowalam :) wszytsko poukladane kolorami, przeslicznie :)
średnio mnie pocieszyłyście :P

na stole i tak będzie serwetka, więc powoli wychodzę ze stanu zestresowania kolorem stołu do podekscytowania szukaniem obrusu ;) znalazłam bardzo fajny w sklepie z dodatkami BRW ale przesyłka 16zł :/
do góry