Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (7)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zapraszam tutaj nasze wszystkie stateczne malzonki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja za bardzo stateczna nie jestem ale się witam w nowym wątku i znikam naz trochę bo muszę wreszcie potłuimaczyć dziś jeszcze nic nie zrobiłam, a mnóstwo mi jeszcze stron zostało...
Salambo tu Ci odpowiem na to co napisałaś w poprzendim wątku - dzięki, mi też się podobają wybory z Kemera, byłam tam też i tam upatrzyłam torebkę dla Mamy - i właśnie chciałam do niej nowe etui i portfel kupić - ale tam nic nie widzałam niestety :(
Dzięki za podpowiedzi ;) Chyba w tym roku kupię im jakieś ładne pachnące świeczki albo mydełka, zależy co mi wpadnie w oko ;)

No i w końcu nowy wątek :) tamten już był strasznie długi...
się melduję i ja :)

moja mama w zeszłym roku kupiła moajem małżowi fajny potrfel na tym jarmarku świątecznym, który jest w Gdańsku,
ale co tam mają w tym roku to nie wiem
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
jeny dziewczęta, ale nawijacie dzisiaj :P
No i dobrze :) Przynajmniej czas w pracy szybciej leci :D Jeszcze 80 minut i do domku :D ale z buta :(
nawijajmy nawijajmy bo wtedy mi czas szybciej leci:)

Salambo zazdroszczac ci tego kebaba zjadlam moja beidna buleczke z ziarenkami i parowke ale staram sie byc dzielna:)

juz chyba przybralam limit tluszczyku na zime i czas sie wziasc w garsc bo niedlugo bede jak ksiezyc w pelni :D

a w poniedzialek ide do fryzjera w koncu, zaroslam jak nie wiem:)
odrost mam straszny ale postanowilam nie farbowac na ten sam kolor, chce zaprezentowac moj odrost fryzjerowi i umowic sie z nim na styczen na jakas fachowa dekoloryzacje i powrot do naturalnego koloru:)
poki co z tymi odrostami wygladam jakbym siwiala, takie mysie gniazdko mam :P
Tripgirl domyślam się jak to wygląda :P
A ja ostatnio mam podejrzanie wielki apetyt... ciągle jestem głodna, nieustannie wręcz bym coś wcinała... :/
typowy objaw na zimę :/
ja przybrałam z powrotem wszystko to co schudłam,
odchudzanie to u mnie walka z wiatrakami :(
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Tripgirl, a masz może jakieś zdjęcie z naturalnym kolorem włosów? ;>

A mi dzisiaj już 12-sty dzień się spóźnia okres, kurcze no... a zawsze miałam jak w zegarku... pewnie dostanę na święta, albo co gorsza na sylwestra... grrr
Sunny powiem Ci ze ja od tak wielu lat farbuje wlosy, na przerozne kolory, ze nie mam absolutnie zadnej fotki z naturalnymi :) straszne co?:D

naturalne to w sumie jakeis takie mysie mam, ale moze te mysie nie beda takie zle:)

smieszne jest jak to sie zmienia czlowiekowi, bo kiedys to zanic by mnie nikt nie namowil na zmiane koloru z tych moich starsznie ciemnych na inny a teraz sama az jestem ciekawa, poza tym przyciemnic zawsze moge :)

pomijam fakt ze ja klade na wlosy farbe czekoladowa a wychodza zawsze czarne :P
aha i jeszzce o tym jedzeniu...

ja na zime tez starsznie duzo jem, poza tym ja ogolnie nie lubie np slodyczy ale wszelkie gazowane napoje i slone czipsy i inne swinstwa wprost ubostwiam:)

a tak swoja droga sunny 12 dni to troche sporo... ;))
Też właśnie chciałam powiedzieć Sunny, że ja bym już sobie dawno test kupiła.... ;)

Tripgirl ja ostatnio dwa dni z rzędu wsunęłam paluszki solone i mój mężuś taki zły był na mnie, bo przez własne łakomstwo potem mnie brzuch bolał... ale dziś mam ochotę na sezamowe :D
my dzis bedziemy mieli na obiad paluszki, z tymze krabowe :D

ja ostatnio po obiedzie otworzylam sobie crunchipsy i jadlam az do upadlego a potem mialam takiego zgona ze myslalam ze mi sie cofnie sama soba:)

lakomstwo wogole nie poplaca ..
Tripgirl - ja zdjęcia z moim naturalnym kolorem włosów to mam tylko z podstawówki :D
Mysiorka - test robiłam we wtorek, bo podobno w pierwszych 3 miesiącach ciąży nie można farbować włosów, ale wyszedł negatywny :D
Także nie wiem co to się ze mną dzieje...

A co do jedzenia to ja niestety uwielbiam wszelkie ciasta (właśnie wsunęłyśmy po 2 kawałki sernika z Paniami z pracy, bo nam oferent przyniósł), słodycze, paluszki itp. :) Tylko napojów gazowanych za bardzo nie piję, ale to mi akurat już nic nie daje ;) A najgorsze jest to, ze w domu mam całe szafki słodyczy :P Dzisiaj do pracy przyniosłam ptasie mleczko Wedla i Kartonik czekoladek Lindt'a, bo w domu nie zdążylibyśmy wszystkiego zjeść zanim by się im data ważności nie skończyła ;)
Ja dzisiaj na obiad zrobię spagetti bolognese, bo już mężuś się upominał, że ponad tydzień nie było :D
Sunny test może zawieść :P

Ja dziś mam śledzie w śmietanie i ziemniaczki- idę na łatwiznę ;)
ja też myślę, że możesz zrobić teścik jescze raz ;P

a ja dziś na obiad robię danko od Mamusi tylko wyciągnąć z zmarażalnika i odgrzać hihihihi
Wiem, ale wierzę, ze ten test mnie nie zawiódł :D

A ja dzisiaj mam pracowity dzień... po obiadku do miasta na zakupy, a wieczorkiem muszę upiec sernik i zrobić sałatkę z tuńczykiem na jutrzejszą Wigilię ;) No i popakować prezenty :) Aha... no i w końcu się zmobilizowaliśmy i pojedziemy do fotografa zawieźć mu na płytce wybrane zdjęcia, zeby nam zrobił album i 2 albumy dla rodziców, dołożymy je do prezentów gwiazdkowych :)
do góry