Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (7)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zapraszam tutaj nasze wszystkie stateczne malzonki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kurde 12 dni ebz ciazy to naprawde dlugo na niepojawianie sie okresu..hm
moze bylas ostatnio przeziebiona albo to wina stresu, nerwow?

szczerze mowiac mi sie okres nigdy tak dlugo nie spoznil i chyba bym osiwiala:) albo nie... nie osiwialabym bo czubeczek juz i tak wyglada jak siwy :P

paluszki krabowe bedzie chyba robil moj M. bo ja sie na tym nie znam, ja jestem prosta kobieta :) tylko musze do tesciowej zadzwonic i sputac jak ona robi ciasto nalesnikowe bo to maja byc paluszki w tym ciescie :)
ja też miałam taki zamiar i kurcze zamówiłam zdjęcia przez internet ponad tydzień temu i cały czas jest "zgłoszenie w trakcie realizacji" :( już nie ma sznas, że dotrą przed Świętami :(
a mi się znowu chce jeść! Jeszcze tydzień temu, to z jedzonka w pracy zawsze zostawał jogurt na drugi dzień, a kanapki 2 wystarczały i owoce, a teraz... już tylko kanapka została (a 3wzięłam), ssie mnie mocno, a jeszcze 14 nie ma! Zjem tą kanapkę, a za 10minut będę znów głodna :(
ja-dwisia - my mieliśmy w cenie album dla nas (100 zdjęć) i 2 album,y dla rodziców (po 20 zdjęć) i mieliśmy tylko wybrać z tych 2 tysięcy, które zdjęcia chcemy i nagrać mu w katalogach na płytce ;) No i już dzwoniliśmy i jak mu to dzisiaj damy to zrobi nam to na poniedziałek :D

A co do testów, to szkoda mi wydawać kasę na kolejne i zaraz zadzwonię i się zarejestruję do poradni, w końcu mam ją 2 piętra nad swoim biurem :D
hehe... Mysiorka, taki apetyt to też objaw ciąży :P może Cię też zarejestrować :D hihi :D Żartuję oczywiście4, bo pamiętam, ze dopiero co miałaś okres - farciaro :P
Mysiorka to po prostu moze oznaczac tylko jedno - masz solitera :D
Nie qmam co to ten solitare czy jakoś tak :P mi się to z pasjansem kojarzy... a co do ciąży to mam takie chwilowe schizy, ale tydzień temu miałam okres ;)

jem właśnie spaghetti po bolońsku- dostałam :D
Mniam.... no to ja się zbieram do domku robić obiadek :) Papatki i do jutra :D
soliter to tasiemiec :)
Aha... Tripgirl - ostatnio jestem zdrowa jak ryba, a stresu ani w pracy ani w domu nie uświadczę :) Pełen luzik ;) Jak dzisiaj pójdę z mężusiem na zakupy to mu powiem, żeby mi kupił jeszcze jeden test ;) i zrobię go tak jak należy - jutro rano...

papatki ;)
Sunny ale takie w kubeczku :)
sunny to znaczy ze od nadmiaru szczescia w ciaze zaszlas ;)

no nic, trzymaj sie, zobaczymy w pon jakie bedziesz miala niusy :)
tasiemiec by się tak nagle ujawnił? No nie wiem ;) spoko-już 20minut temu zjadłam i jeszcze mnie nie ssie :P
no to juz faktycznie sukces ;P

juhuuu jeszcze tylko jakies 2h i koniec dnia pracy a jutro juzpiatek :D
Już 15 a mi nadal pełno w brzuszku :) Już za godzinkę do domku, jak dobrze :) już się nie mogę doczekać aż będzie wolne :)
też bym się cieszyła z weekendu ale jadę w sobotę do domu pociągiem o 7.00 rano i muszę wstać przed 5.00 :(
nie wiem jak dam radę
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Mi raczej chodzi o okres świąteczny i do Nowego Roku, bo weekend to tak całą sobotę sama będę :( a potem już z mężusiem moim kochanym:)
o kurcze to faktycznie jest powalajaca godzina, na dodatek pewnie bedzie pelno ludzi, bo wszyscy skads wracaja do domu na swieta :/

ja to jestem takie zwierze luksusowe, nie cierpie podrozowac w takich warunkach, tzn nie zgrywam krolewny - po prostu pierdolca dostaje ;)
aaaaa najgorsze ejst to ze w wigilie musimy przyjsc do pracy :(
Mój mąż farciarz to ma wolne od 24.12 do 5.01 ;) Ja już nie do końca:/ ale i tak 3dni urlopu sobie wzięłam. Może w końcu listwy ułożymy, łudzę się, choć wiem, że pewnie nie wypali to :/
do góry