Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (7)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zapraszam tutaj nasze wszystkie stateczne malzonki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
maxaga nie szalej :)
kup po czekoladowym Mikołajku, albo po małej bombce na choinkę, albo po figurce aniołka i po sprawie ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Ja też nie słyszałam, ale podoba mi się Jagoda :) Za to nigdy bym nie nazwała córeczki Emila- też kwestia skojarzeń ;)
ooooooooooooooo, nie mam weselnika zablokowanego przez proxy w pracy

ale jaja :)) hih

kobitki mam problem - w nowej pracy wszyscy lataja z prezentami, jest nas w biurach okolo 20 osob, dotad dostalam ciasto, balwanka, breloczek i plyte z piosenkami swiatecznymi.
z tego co skumalam to tutaj taki zwyczaj ze kazdy przynosi jakis drobiazdzek dla wszystkich

pomozcie mi co mam zrobic, zeby nie wydac fortuny i tez nie wypasc dziwnie.
help, licze na wasze pomysly :))

p.s.
moge pomarudzic - jeszcze tylko 10 minut do przerwy obiadowej :))
o Żanna? z tym imieniem nigdy sie nie spotkalam:)
a mi się marzy Tomasz Junior :P:P:P
hehe :)
mój stwierdził, że jak będzie chłopiec to musi być Mikołaj żeby mógł na niego wołać junior :)
moje typy to na cwile obecną Aurelia, Błażej,Eliza, Bartosz, Emilia Hubert, Inga, Jarosław, Jagoda, Kornel, Lidia, Mateusz, Żanna, Mariusz
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

moze po prostu pojdziemy na latwizne i jak chlopiec to Mikolaj a jak dziewczynka to Agnieszka :P

moze to dziwne ale tak sobie czasem mysle, ze wybeirzemy po kilka imion a jak sie bebito urodzi to po prostu po nim bedzie widac jak powinno miec na imie :)
Hmmm mi się podoba Tomuś, ale to mój mąż :P

Dla dziewczynki bardzo podoba mi się: Laura, Nadia, Anna (od dziecka chciałam mieć tak na imię;), Joanna

Dla chłopca: zawsze podobało mi się Dawid, dopóki nie spotkałam takiego na mojej drodze życiowej ;) ciężko mi teraz sobie przypomnieć;) może Robert, Samuel albo Natan :) Jaś też fajnie brzmi ;)

Ogólnie łatwiej przypomnieć mi sobie imiona, które mi się źle kojarzą - np w życiu nie dałabym dziecku na imię Adriana albo Weronika ;)
mi sie Julcia tez zaczyna podobac, Kuba zreszta tez ale kolezanka ma kube i jakos tak glupio by bylo :))
dla dziewczynki to bardzo bym chciala Natalia ale tak sie jakos mi w zyciu zlozylo nie wiem czemu, ze wszyscy faceci, z ktorymi bylam mieli jakas ex Natalie i chyba mnie to imie przesladuje ;)
mnie niestety podobają się obecnie bardzo popularne imiona Julia i Kuba, jako że jest wysyp dzieci o takich imionach postanowiłam pomysleć o innych :)
mój faworyt od zawsze - Ida - nie wzbudza entuzjazmu u mojego M
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

hah, no masz racje :) bilans wyszedl na plus tak czy inaczej :D
dobrze, że w ogóle masz Mikołaja :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

odkad pamietam zawsze marzylam o tym, ze ejsli bede miala synka to nazwe go Mikolaj:)
no i trafil mi sie, ale na meza...i co teraz?:)
to jest problem:) ja np uwazam ze jest full fajnych imion dla chlopcow a dla dziewczynki to mi sie zadne nie podoba...moj M. chce miec tylko coreczke, synek nie wchodzi w gre:) i jeszcze na dodatek ma miec na imie Agusia bo to takie ladne jest...brak slow:)
dawaj mysiorka :)
ja co prawda nie w ciąży, ale temat mnie interesuje,
jakie imiona uważasz za ładne ?
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

oj nie obrazi się :P ale normalnie mam ochotę pogadać o ładnych imionach dla dzieci, ale się powstrzymuję ;)
ahahaahahah:P Mysiorka bo sie sunny na nas tak przedswiatecznie obrazi ;)
ciekawe czy to chłopiec czy dziewczynka :P
aaa mysmy wczoraj jedli paluszki krabowe w ciescie nalesnikowym, ja musialam zrobic bo okazalo sie ze moj M. tez tego nigdy nie robil i powiem ze bylo zaskakujaco dobre ;)
Sunny wiem ze to dziwnie wyglada ale na serio tak bylo a najsmieszniejsze jest to ze sie potem moja kumpela zgadala z dwiema innymi kolezankami i powiedzialy jej ze mialy to samo hah ;D

ale oczywiscie absolutnie nie wmawiam Ci tej ciazy :) tak po prostu sobie tutaj luzno dywagujemy :P
do góry