Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (7)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zapraszam tutaj nasze wszystkie stateczne malzonki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja sobie wzielam wolne 29.30,31 wiec bede miala takie przedluzenie swiat az do nowego roku wiec w sumie wolnego mi wyjdzie 9 dni a potem w piatek na jeden dzien do pracy i znow weekend:)

to nie to samo co jakis zaplanowany urlop na wyjezdzie ale zawsze jakas namiastka lenistwa ;)
dokładnie tak samo wzięłam ;) 27.12 w końcu puszczam męża do kolegi na męski wieczór, ale do mnie przyjeżdżają 3 kumpele :D
a tu kurde znowu się działo, a ja zdychałam z bolącą głową :(
hej dziewczyny!
melduje sie w 7 :)
zazdroszcze Wam wolnego... ja i w wigilie i w sylwestra bede w pracy...a na dodatek wiem ze bede miala strasznie duzo pracy... zycie niestety nie jest sprawiedliwe... :)
Sunny gratuluje nowego autka :)
Ajeczka wiem co czujesz bo ja tez mam okropne migreny... na szczescie dzis czuje sie dobrze...
Dziewczyny właśnie skończyłam pracę na dziś (więc znowu nic nie poczytam, jutro muszę wstać rano :/) - ale za to - jupi! - skończyłam pierwszy tekst :)

jutro poprawki i wysyłam :)

no i zabieram się za drugi ;(

miłego dnia, ja na forum raczej dopiero wieczorkiem dam radę zajrzeć :)
Hejka :)

Ale mnie załamałyście tymi swoimi urlopami... to jak - sama będę siedzieć na forum 29, 30 i 31 ?? No nie zostawiajcie mnie tu tak samej....
Tripgirl - 24.12 to ja też jestem w pracy, ale pewnie tak do 12 popracujemy i do domku (31.12 tak samo :) )

A tak poza tym to porażka... wczoraj po pracy strasznie zaczęły mnie boleć plecy w odcinku krzyżowym, ale tylko po prawej stronie... po zakupach było jeszcze gorzej, jak wróciłam do domku to myślałam, że umrę z bólu... ledwo udało mi się zrobić sałatkę, ale na sernika już nie miałam siły. Myślałam, że w nocy mi przejdzie, a było tylko gorzej - co chwilę się budziłam przez ten ból... no i teraz też tu wysiedzieć nie mogę... Po pracy skoczę do szwagierki, niech mnie przebada i coś na to poradzi, bo musi mi przejść jeszcze dzisiaj ten ból, bo jutro do Milanówka mnie czeka podróż i nie wiem jak miałabym wysiedzieć w samochodzie 4-5 godzin...

No i przez to wszystko zupełnie zapomniałam o teście ;) Ale poczekam jeszcze trochę, może w końcu sam się okres pojawi :)
ja-dwisia - podziwiam, że potrafisz do 2 w nocy pracować... ja nawet przy najlepszych chęciach pewnie o 22-23 bym odpadła ;)
sunny nie martw się :)
ja jestem 29-30, 31 może wezmę wolne,
mój mąż ma wolne od 23.12 do 7.01 - taką przerwę mają świąteczną, już planuje czego to On nie będzie robił :D

ja liczyłam na to że jak pojadę pociągiem tak rano to będzie luźniej, ale niestety chyba nic z tego bo mój M stał 2 h w kolejce za nim kupił mi bilet, a w W-wie centralnej jest chyba z 15 czynnych kas :(
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Hejka:)
Salambo ja też mam już dla męża misję zaplanowaną :P

Ja-dwisia ja kiedyś potrafiłam tak siedzieć, ale w tym sezonie zimowym jestem wykończona, o 22 to mi się film urywa i muszę się zmuszać, żeby iść się w ogóle umyć. Strasznie zmęczona jestem, ale po prostu zupełnie zmieniłam tryb życia- nie co że mam męża na głowie;), to poszłam do pracy, przeprowadziłam się... na studiach to się nie wstawało codziennie o 6 :(
źle to napiasałam,
to mąż planuje czego nie będzie robił :D
i już od miesiąca gada o tym, żebym ja mu czegoś nie zaplanowała :)
na całe szczęście po dwóch dniach znudzi mu się nicnierobienie i sam się weźmie do pracy :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Mój już zaplanował jakąś wycieczkę rowerową sobie i oczywiście basen:P a jak ja wrócę z pracy to zajmę się obiadem ;)

Ale tak bym chciała te listwy chociaż w salonie zrobić!
Sunny ja Ci powiem tylko jedna rzecz:)) moja kolezanka chodzila przez jakis tydzien z bolem plecow, krzyza wlasnie - myslala ze ja przewialo , poszla do lekarza ktory dal jej jakies piguly przeciwbolowe, potem zaczeli u niej podejrzewac wlosnice - nie wiem na jakiejs podstawie ;))a koncu okazalo sie ze po prostu byla w ciazy i tak sie to dziwnie objawialo :D
ja mam nadzieje ze pojedziemy dzis po choinke, na razie taka mam cichutka nadzieje zeby nie zapeszyc bo jak znam zycie to cos nam wyskoczy idiotycznego..

chcalabym juz ja postawic i przystroic zeby swiatecznie w domku bylo:)
U mnie w pracy to stoi od listopada już :/

Macie jakiś fajny przepis na prostą, nie jakąś wymyślną sałatkę oprócz jarzynowej czy greckiej? :)
Tripgirl - nigdy nie słyszałam o takim objawie ciąży :) Mam nadzieję, że mi to niedługo przejdzie...
My dzisiaj też jedziemy po choinkę i jakieś ozdoby do niej ;) Też już bym chciała, żeby w domku zrobiło się tak świątecznie ;) A za 20 minut mamy "wigilijne" śniadanie tu w pracy :D Aha... kupiłam w końcu takie świeczniki z aniołkami... ciężko wytłumaczyć jak wyglądają, ale są bardzo ładne ;) A do tego słodycze i kartka z życzeniami :)
Sałatka z tuńczykiem:
1 puszka tuńczyka
1 puszka kukurydzy
4 ogórki kiszone
4 jajka na twardo
szczypiorek
sól
pieprz
majonez
Wszystko pokroić, wymieszać, doprawić i gotowe :)
Ależ Sunny to już dwa objawy :P W ramach niemyślenia o ciąży, możesz mi jakimś przepisem zarzucić ;)
o wyprzedziłaś mnie :P a ja właśnie nie chcę z tuńczykiem ;) tzn ja bym zjadła, ale mój tak średnio... a i z ananasem też nie wchodzi w grę ;)
najlepiej z makaronem :P:P
Sunny wiem ze to dziwnie wyglada ale na serio tak bylo a najsmieszniejsze jest to ze sie potem moja kumpela zgadala z dwiema innymi kolezankami i powiedzialy jej ze mialy to samo hah ;D

ale oczywiscie absolutnie nie wmawiam Ci tej ciazy :) tak po prostu sobie tutaj luzno dywagujemy :P
do góry