Widok
mnie niestety podobają się obecnie bardzo popularne imiona Julia i Kuba, jako że jest wysyp dzieci o takich imionach postanowiłam pomysleć o innych :)
mój faworyt od zawsze - Ida - nie wzbudza entuzjazmu u mojego M
mój faworyt od zawsze - Ida - nie wzbudza entuzjazmu u mojego M
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
Hmmm mi się podoba Tomuś, ale to mój mąż :P
Dla dziewczynki bardzo podoba mi się: Laura, Nadia, Anna (od dziecka chciałam mieć tak na imię;), Joanna
Dla chłopca: zawsze podobało mi się Dawid, dopóki nie spotkałam takiego na mojej drodze życiowej ;) ciężko mi teraz sobie przypomnieć;) może Robert, Samuel albo Natan :) Jaś też fajnie brzmi ;)
Ogólnie łatwiej przypomnieć mi sobie imiona, które mi się źle kojarzą - np w życiu nie dałabym dziecku na imię Adriana albo Weronika ;)
Dla dziewczynki bardzo podoba mi się: Laura, Nadia, Anna (od dziecka chciałam mieć tak na imię;), Joanna
Dla chłopca: zawsze podobało mi się Dawid, dopóki nie spotkałam takiego na mojej drodze życiowej ;) ciężko mi teraz sobie przypomnieć;) może Robert, Samuel albo Natan :) Jaś też fajnie brzmi ;)
Ogólnie łatwiej przypomnieć mi sobie imiona, które mi się źle kojarzą - np w życiu nie dałabym dziecku na imię Adriana albo Weronika ;)
hehe :)
mój stwierdził, że jak będzie chłopiec to musi być Mikołaj żeby mógł na niego wołać junior :)
moje typy to na cwile obecną Aurelia, Błażej,Eliza, Bartosz, Emilia Hubert, Inga, Jarosław, Jagoda, Kornel, Lidia, Mateusz, Żanna, Mariusz
mój stwierdził, że jak będzie chłopiec to musi być Mikołaj żeby mógł na niego wołać junior :)
moje typy to na cwile obecną Aurelia, Błażej,Eliza, Bartosz, Emilia Hubert, Inga, Jarosław, Jagoda, Kornel, Lidia, Mateusz, Żanna, Mariusz
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
Szymon 05.01.2011
ooooooooooooooo, nie mam weselnika zablokowanego przez proxy w pracy
ale jaja :)) hih
kobitki mam problem - w nowej pracy wszyscy lataja z prezentami, jest nas w biurach okolo 20 osob, dotad dostalam ciasto, balwanka, breloczek i plyte z piosenkami swiatecznymi.
z tego co skumalam to tutaj taki zwyczaj ze kazdy przynosi jakis drobiazdzek dla wszystkich
pomozcie mi co mam zrobic, zeby nie wydac fortuny i tez nie wypasc dziwnie.
help, licze na wasze pomysly :))
p.s.
moge pomarudzic - jeszcze tylko 10 minut do przerwy obiadowej :))
ale jaja :)) hih
kobitki mam problem - w nowej pracy wszyscy lataja z prezentami, jest nas w biurach okolo 20 osob, dotad dostalam ciasto, balwanka, breloczek i plyte z piosenkami swiatecznymi.
z tego co skumalam to tutaj taki zwyczaj ze kazdy przynosi jakis drobiazdzek dla wszystkich
pomozcie mi co mam zrobic, zeby nie wydac fortuny i tez nie wypasc dziwnie.
help, licze na wasze pomysly :))
p.s.
moge pomarudzic - jeszcze tylko 10 minut do przerwy obiadowej :))
oo, te bombki to super pomysl
dzieki, co ja bym bez was zrobila :)
pewnie pierklabym caly weekend ciasteczka zimowe, ale nie mam sily bo mnie tez krzyz okropnie boli ale tak ze juz na tabletkach jade od rana
tylko i mnie ciazy nie wmawiajcie ;)
wczoraj dylalam na poczte z 10 kilowa paczka dla rodzicow....
dzieki, co ja bym bez was zrobila :)
pewnie pierklabym caly weekend ciasteczka zimowe, ale nie mam sily bo mnie tez krzyz okropnie boli ale tak ze juz na tabletkach jade od rana
tylko i mnie ciazy nie wmawiajcie ;)
wczoraj dylalam na poczte z 10 kilowa paczka dla rodzicow....