Widok
kurcze a do nas przynoszą jedynie słodycze, albo kalendarze ;)
od słodkiego mi już niedobrze, a kalendarzami mogę wytapetować pół domu :P
jeden kalendarz dostaliśmy na spółkę i przedstawia on panny w różnych interesujących strojach, chłopacy co dziennie zmieniają ten kalendarz na inny miesiąc :D
od słodkiego mi już niedobrze, a kalendarzami mogę wytapetować pół domu :P
jeden kalendarz dostaliśmy na spółkę i przedstawia on panny w różnych interesujących strojach, chłopacy co dziennie zmieniają ten kalendarz na inny miesiąc :D
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
nie no Mysiorka to faktycznie jestescie poszkodowane tam pfffff!...
my nie mamay co narzekac bo zawsze ktos przyjdzie, nawet jak nie ma swiat i cos slodkiego przyniesie albo bukiecik kwiatow:)
raz nawet dostalam cienie do powiek diora ;)ale to sa bardzo rzadkie sytuacje:)
a raz moja kolezanka dostala taka propozycje ze az sie smialysmy bo pan jej powiedzial ze jak go wysle na statek to jej da 500 euro ;))
co oczywiscie jest niezmoliwe, bo polityka firmy nie rpzewiduje brania lapowek ;))
my nie mamay co narzekac bo zawsze ktos przyjdzie, nawet jak nie ma swiat i cos slodkiego przyniesie albo bukiecik kwiatow:)
raz nawet dostalam cienie do powiek diora ;)ale to sa bardzo rzadkie sytuacje:)
a raz moja kolezanka dostala taka propozycje ze az sie smialysmy bo pan jej powiedzial ze jak go wysle na statek to jej da 500 euro ;))
co oczywiscie jest niezmoliwe, bo polityka firmy nie rpzewiduje brania lapowek ;))
o matko no to niezly numerant:) no u nas to tez czasem przychodza dziwni wygladajacy jak serial killer albo np pijani ;))
wysylaja tez swoje cv mailem oczywiscie i jest juz slynny jeden pan kapitan, ktory do cv zalacza zdjeciach ze swoich roznych wycieczek, np na wielbladzie-dla potwierdzenia jaki to jest swiatowy i ze barzo nadaje sie do pracy u nas;)
wysylaja tez swoje cv mailem oczywiscie i jest juz slynny jeden pan kapitan, ktory do cv zalacza zdjeciach ze swoich roznych wycieczek, np na wielbladzie-dla potwierdzenia jaki to jest swiatowy i ze barzo nadaje sie do pracy u nas;)
oooo u nas do też takie asy przychodzą, że stężenie alkoholu w powietrzu wzrasta ;) zdarzali się tez bezdomni bardzo brzydko pachnący:/ ale czasami to naprawdę niektórzy mieli psychopatyczny sposób życia, taki sposób mówienia i wzrok, że mnie ciary przechodziły. a niektóre cv to majstersztyki;) pomijając błędy ortograficzne bądź ubogość, jeden pan to w cv zawarł nawet ofertę matrymonialny, że jakby co, to on jest chętny ;)
Jejuś... 2 godzinki mnie nie było, a już za wami nie nadążam ;P
Mysiorka - nie obrażę się :D Ale jak już to wolałabym na początek synka :) Mój mąż od 2 lat gada, ze chce synka :D
A co do imion to nam się podoba Kuba, Kacper i Bartuś, przynajmniej o tych imionach mówimy najczęściej :)
A co do prezentów to do nas też najczęściej przynoszą kalendarze, słodycze, ciasta i ew. jakiś alkohol ;)
Mysiorka - nie obrażę się :D Ale jak już to wolałabym na początek synka :) Mój mąż od 2 lat gada, ze chce synka :D
A co do imion to nam się podoba Kuba, Kacper i Bartuś, przynajmniej o tych imionach mówimy najczęściej :)
A co do prezentów to do nas też najczęściej przynoszą kalendarze, słodycze, ciasta i ew. jakiś alkohol ;)
ooo, jak fajnie,w lasnie wrocilam ze stolowki i zjadlam calkiem niezle jak na stolowkowe warunki canederli :)
dla ciekawskich - poszperajcei w necie. mi sie tego robic nigdy nie chcialo, ale gotowe owszem.
teraz mam troche przerwy ale ogolnie nastroj imprezowy jest.
dostalam tez dlugopis, a po przerwiena biurku znalazlam paczuszke z bereloczkiem - maskotka. nie wiem od kogo, bo nikogo nie ma i teraz bede sie zastanwiac kto to.
zaraz wreczamy prezent gostkowi ktory bierze slub za tydzien - nic nam nie powiedzial, ale jak to kobitki, ktoras sie dowiedziala i zrobilismy zrzutke. a ze nie wiedzielismy co kupic, to zebralismy po 5 euro na glowe i ta kase ktos rozmienil w baku na centy i zapakowalismy w dziesiatki pudelek ;) w sumie sie 3 stowki tak zebraly, chyba bedzie dzwigiem to wywozil.-
a najlepsze ejst to, ze cos przeczuwa i wogole ejst bardzo zly o to ze wiemy i ze cos orgasnizujemy
nie wiem dlaczego faceci tak podchodza do slubow:)
dla ciekawskich - poszperajcei w necie. mi sie tego robic nigdy nie chcialo, ale gotowe owszem.
teraz mam troche przerwy ale ogolnie nastroj imprezowy jest.
dostalam tez dlugopis, a po przerwiena biurku znalazlam paczuszke z bereloczkiem - maskotka. nie wiem od kogo, bo nikogo nie ma i teraz bede sie zastanwiac kto to.
zaraz wreczamy prezent gostkowi ktory bierze slub za tydzien - nic nam nie powiedzial, ale jak to kobitki, ktoras sie dowiedziala i zrobilismy zrzutke. a ze nie wiedzielismy co kupic, to zebralismy po 5 euro na glowe i ta kase ktos rozmienil w baku na centy i zapakowalismy w dziesiatki pudelek ;) w sumie sie 3 stowki tak zebraly, chyba bedzie dzwigiem to wywozil.-
a najlepsze ejst to, ze cos przeczuwa i wogole ejst bardzo zly o to ze wiemy i ze cos orgasnizujemy
nie wiem dlaczego faceci tak podchodza do slubow:)
Mysiorka - specjalnie dla Ciebie :)
Sałatka z paluszków krabowych
1 mała kapusta pekińska
4-5 jajek na twardo
2 opakowania paluszków krabowych (surimi)
2 puszki kukurydzy
Majonez Winiary
Jogurt naturalny Zott lub Danone
Kapustę i jajka drobno posiekać, dodać odcedzoną kukurydzę, pokroić drobno paluszki krabowe, dodać 4-5 łyżek majonezu i 3 łyżki jogurtu, wymieszać. Doprawić solą, pieprzem i suszona pietruszką.
Dla dodania sałatce ostrości można dodać tartego żółtego sera lub sera typu parmezan.
Proporcje produktów są umowne i można dodawać więcej lub mniej wg gustu :)
Sałatka z paluszków krabowych
1 mała kapusta pekińska
4-5 jajek na twardo
2 opakowania paluszków krabowych (surimi)
2 puszki kukurydzy
Majonez Winiary
Jogurt naturalny Zott lub Danone
Kapustę i jajka drobno posiekać, dodać odcedzoną kukurydzę, pokroić drobno paluszki krabowe, dodać 4-5 łyżek majonezu i 3 łyżki jogurtu, wymieszać. Doprawić solą, pieprzem i suszona pietruszką.
Dla dodania sałatce ostrości można dodać tartego żółtego sera lub sera typu parmezan.
Proporcje produktów są umowne i można dodawać więcej lub mniej wg gustu :)
Kilka przepisów na sałatki z makaronem :)
1. Składniki
pół paczki kolorowego makaronu świderki
2-3 pomidory
kilka ogórków konserwowych
pół puszki kukurydzy
czerwona papryka
ok. 20 dag szynki
kilka plastrów sera
sól, pieprz, ostra papryka
koperek albo pietruszka
Makaron ugotować na niezupełnie miękko, przelać zimną wodą i zostawić na kwadrans, żeby podsechł. Z pomidorów usunąć gniazda nasienne, pokroić w kostkę, tak samo z papryką, ogórasy tez w kostkę, i szyneczkę, a serek żółty w cienkie prostopadłościaniki :-))Dorzucić kukurydzę, posiekany koperek i zalać sosem.
Sosy:
1.Pojemniczek śmietany wymieszać z kilkoma łyżkami majonezu, czubatą łyżeczką musztardy i przyprawami: solą, pieprzem, ostrą papryką.
2.Majonez wymieszać z jogurtem naturalnym, solą, pieprzem i mieszanką ziół do sałatek.
2. Składniki:
Makaron tortellini z szynką, serem lub według uznania
1 zielony ogórek
1 pomidor
1 puszka kukurydzy
1/2 puszki fasoli czerwonej
szynka 20 dag
ser żółty
majonez
sól
pieprz
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Ogórek, pomidor, ser żółty pokroić w kostkę. Szynkę w paseczki. Dodać fasolę i kukurydzę, majonez i doprawić.
1. Składniki
pół paczki kolorowego makaronu świderki
2-3 pomidory
kilka ogórków konserwowych
pół puszki kukurydzy
czerwona papryka
ok. 20 dag szynki
kilka plastrów sera
sól, pieprz, ostra papryka
koperek albo pietruszka
Makaron ugotować na niezupełnie miękko, przelać zimną wodą i zostawić na kwadrans, żeby podsechł. Z pomidorów usunąć gniazda nasienne, pokroić w kostkę, tak samo z papryką, ogórasy tez w kostkę, i szyneczkę, a serek żółty w cienkie prostopadłościaniki :-))Dorzucić kukurydzę, posiekany koperek i zalać sosem.
Sosy:
1.Pojemniczek śmietany wymieszać z kilkoma łyżkami majonezu, czubatą łyżeczką musztardy i przyprawami: solą, pieprzem, ostrą papryką.
2.Majonez wymieszać z jogurtem naturalnym, solą, pieprzem i mieszanką ziół do sałatek.
2. Składniki:
Makaron tortellini z szynką, serem lub według uznania
1 zielony ogórek
1 pomidor
1 puszka kukurydzy
1/2 puszki fasoli czerwonej
szynka 20 dag
ser żółty
majonez
sól
pieprz
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Ogórek, pomidor, ser żółty pokroić w kostkę. Szynkę w paseczki. Dodać fasolę i kukurydzę, majonez i doprawić.