Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (7)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zapraszam tutaj nasze wszystkie stateczne malzonki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agaaaa czyżbyś była Gusią? :)
Agaaa no wiem ze innego ale tez bym pochodna Twojego imienia poza tym napisalas ze to 6ty tydzien wiec dodalam dwa do dwoch i wyszla Agaaa :D
tripgirl a skad wiedzialas ze sie podpytuje? przeciez uzywalam tam innego nicka:-)

mysmy wczoraj rozmawiali ze niedlugo beda 4 miesiaca a za chwile rook i ze to az szokujace jak ten czas szybko leci :))

wczoraj sie dowiedzialam ze corka znajomej ktora ostatnio widzialam i z ktora sie bawilam dostala ospe - ja nigdy nie mialam i teraz kazdego pryszcza uwaznie ogladam ... :D
mysmy wczoraj rozmawiali ze niedlugo beda 4 miesiaca a za chwile rook i ze to az szokujace jak ten czas szybko leci :))

wczoraj sie dowiedzialam ze corka znajomej ktora ostatnio widzialam i z ktora sie bawilam dostala ospe - ja nigdy nie mialam i teraz kazdego pryszcza uwaznie ogladam ... :D
w Trójce przed chwilą leciała piosenka, która jest podkładem w naszym teledysku, od razu mi się zachciało obejrzeć znowu film ;)

oj zleciało zleciało...Tokio lada moment będzie mamą :)
a jak widzę teraz wątki sierpień 2009 łezka się w oku kręci ;)) a my już pierwsze rocznice w tym roku będziemy obchodzić :)
Hejka ;)
Ja też tylko czytałam ostatnio to forum, bo jakoś nie było żadnej z was, więc nie miałam z kim pogadać :)

Agaa - gratuluję!!! :) Tylko nas nie opuszczaj i pisz czasem co tam u Ciebie i u fasolki ;)

Mysiorka - 3maj się ciepło, teraz taka pogoda, ze wszystkich rozkłada, a jak do tego dojdzie okres to współczucia....

A my w niedzielę odebraliśmy film z wesela! Jupi!! Ale jestem szczęśliwa :D Film jest czaderski! Oglądaliśmy go w niedzielę wieczorem z teściami, wczoraj wieczorem sami u nas, a dzisiaj pół dnia ściągałam różne programy do odtwarzania płyt DVD, bo na prawie żadnym chodzić nie chciał i jak się udało to już po raz czwarty oglądam teledysk i rzucam okiem na inne fajne fragmenty :)
Agaaa tak widzialam ze juz podpytujesz na rodzince o rozne objawy:) i popatrzylam sobie na daty porodow i wiecie ze tokio ma 20 luty o boze to juz w przyszlym miesiacu-strasznie szybko zlecialo :))
no wreszcie nas docenili ;)

właśnie Mysiorka biedaczku jak żyjesz? nie zazdroszczę Ci tej wczorajszej podróży skmką :(
no bo my takie przodowniczki jestesmy przeciez ;))

Mysiorka mam nadzieje ze zyjesz tylko spisz sobie gdzies pod koldra :)*
hihihhi Dziewczyny na nowej stronie głównej forum nasz wątek na pierwszym miejscu wśród popularnych ;))
ja sie bardzo ciesze waszym szczesciem ale nie ejstem jeszcze na tym etapie, wiec w pelni nie jestem w temacie:)

wczoraj moj M. powiedzial ze bede fajna mama bo sie bede z dzieckiem fajnie wyglupiac i potem palnal zebysmy sobie zrobili dzidzie i tak mnie tym przerazil ze szok, zaczal sie smiac ze zartuje i nie mam robic takiej rpzerazonej miny :))
no my też pracujemy ;)
ale ziarno nie chc wschodzić,
fajnie,że mogłaś zakomunikowaćtą wiadomośćrodzinie w wigilię :)
widzę jak bardzo cieszyłby się mój tata, gdybym i ja mogła mu cośtakiego powiedzieć
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
ale piękny termin wiadomości :)

no a my pracujemy nad tym, pracujemy... :)
domyslam sie ze zazdroscicie bo ja tez bym zazdroscila na szczescie udalo sie:-)
do roboty wrzesniowki do roboty:-)
dowiedzialam sie tak na 100% 23.12 i ledwo wytrzymalam do wigili zeby rodzinka prezent dostała...
ehhh plakac mi sie chce jak sobie przypomne, nadal sie wzruszam:-)
Mysiorka no nie denerwuj sie, nadrobimy:)

czesc dziewczyny wogole:)

Agaaaa bardzo sie cieszymy wszystkie, wielkie gratulacje, niech fasolka szybko rosnie w brzuszku ;))
Agaaaa super!!!

gorąco gratuluję i życzę duuużo zdrowia dla Ciebie i Maleństwa :)

i też troszku zazdroszczę ;)
Aga gratulacje :)
trochę zazdroszczę, ale i cieszę się razem z Tobą :))
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Hej wrzesniowki
Dawno mnie nie bylo, tzn obserwowalam forum bez odzywania sie:-)
Mialam troche zajec a po za tym moglam sie wygadac a wolalam zaczekac... no wiec, moge Wam juz powiedziec:-)
Jestem na przelomie 6-7 tygodnia ciąży:-)
juuu huuuuuu:-)))))))))))))))))))))
teraz bede troche czasu spedzac na forum rodzina i dziecko:-)
Tripgirl co się rzucasz skoro nawet ze mną wczoraj nie pogadałaś brzydalu:P
Dziś jestem w domu, okres doprowadził mnie do gorączki i innych takich:(
do góry