Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (7)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zapraszam tutaj nasze wszystkie stateczne malzonki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wrzesniowe zony sie obijaja forumowo, zreszta ja tez:)

wracac tuuuuu!;)
Hej Tripgirl:) Ja dziś pierwszy dzień w pracy po chorobie i oczywiście już się załatwiłam :/ rano jak szłam na kolejkę było tak z -15 a skm-ka nieogrzewana :( przez 55minut (bo tyle dziś jechałam do pracy) miałam wrażenie, że palce u nóg mi odmarzają, szczypały i bolały strasznie... siedziałam w czapce i rękawiczkach a marzłam jak cholipcia, więc jak tak dalej pójdzie choróbsko nie przejdzie:( oby jutro łaskawie podgrzali kolejkę w takim mrozie... mam dziś narzekańczy nastrój ;) od rana mi dziś dziwnie słabo, trochę mam zawroty, ale delikatne... ale zimno najgorsze ;)

ps. nie ma jak spędzić cały swój urlop chorując :P
PODBIJAM :))
WITAJCIE DZIEWCZETA!:)
witam po dlugiej nieobecnosci;)

u nas Wigilia minela sprawnie i pieknie, jestesmy zadowoleni, za to od nastepnego dnia przez bite 4 doby w domu bo moj M. zlapal jakies apskudne wirosuowe rpzeziebienie:( Sylwester minal spokojnie, u mojej swiadkowej, nie zalezalo nam specjalnie na hucznym ucztowaniu bo kasy na to nie bylo;)

w Nowym Roku zycze i sobie i Wam zeby nam dobrze bylo, zawsze z gorki a nie pod nia, zeby sie ziscily Wasze wszystkie marzenia i zeby ten wielki straszny kryzys o ktorym tak gromia nas ominal:))

dzis ejstem pierwszy dzien w pracy po dlugiej przerwie, wlasnie dostalam aneks do umowy z nowym wyngarodzeneim tak na zepsucie humoru;)

i jakby co to szukam pracy, bo charytatywnie to juz nie chce rpacowac;)
Hejka ;)
Nam Sylwester minął bardzo fajnie ;) Byliśmy ze znajomymi w Chłapowie, w wynajętym pensjonacie z dużą salą do zabawy, kominkiem itp. :) Już trzeci raz mieliśmy w tym miejscu Sylwka :)

A tak poza tym to dobrze, że już po Świętach i Sylwestrze, bo może przynajmniej tutaj się normalnie zrobi (czyt. więcej was tu będzie zaglądać w godzinach pracy) ;D
wrzesniowki wszystkiego najlepszego w nowym roku :) oryginalna nie bede, a co tam.
tak sobie rozmawialismy z mezem ze wszyscy zycza zeby nowy rok byl jeszcze lepszy a nam trudno wyobrazic sobie wiecej szczescia...
wrocilismy wczoraj z szalenstw na deskach no i ja wrocilam na tarczy...ostatniego dnia zaplatalam sie w orczyk i powaznie zgniotlam sobie lydke. narazie jest siniak i nieznosny bol w calej lydce, jutro "przejde sie" do lekarza.
w zwiazku z tym sylwester bylo statyczno romantyczny :)
pierwszy raz w zyciu w zaciszu domowym tylko my...i bylo wspaniale, choc poczatkowo bylam zla na siebie ze gdybym mogla to odgryzlabym sobie ta noge.
teraz mamy wspolnie pare dni wolnego wiec wypoczynek na 100%.

jeszcze raz zycze wam szczescia co najmniej takiego jakie towarzyszylo nam w minionym roku :)
Szczęśliwego Nowego 2009 Roku :)

jak spedzałyście Sylwestra?

ja robiłam go w naszym nowym gniazdku :) było fajosko :) goscie dopisali :) tylko troche malo jedli a ja sie tyle nagotowalam ze dzieki... :)
bosko jest mieszkac samemu z mężem :)
może i ja kiedys doczekam sie interetu na kompie w pracy... choc to bardzo wątpliwe...
Hej Dziewczyny- ja tylko na chwilkę... cóż, taki urlop miał być cudowny, a w niedzielę kompletnie się rozchorowałam... dziś już jakoś żyję, szczególnie, że jutro muszę iść do pracy (miałam umówiony urlop, ale pochorowali się i kogoś trzeba ściągnąć). Więc ostatnie 5 dni spędziłam w domu i już świruję:( Do zobaczenia na weselniku w pracy :P
kochane Wrześniówy najlepszego w Nowym Roku i dobrej zabawy dziś!!! :)
wrześniówki wszystkiego dobrego w nowym roku!
uff... niewiele się tu działo w święta ;)
więc nie miałam problemów z nadgonieniem :D

Wszystkiego najlepszego poświątecznie!

Wigilia minęła spokojnie, prezenty kupiłam na dzień przed, ryba w pomidorach wyszła mi boska :)
Reszta zaśnieżonych świąt u mamy - fotki na nk.
Mama się śmieje, że z mężem siedzimy i ciągle się kleimy, że nie można nas odkleić. No i trochę ma racje, kilka dni non stop razem i teraz mi łyso samej jak on w pracy, jak bez jakiejś ważnej części ciała, albo raczej ducha..
Gratulacje Salambo! Super, ze udało wam się odebrać te fotki i film jeszcze w tym roku :) No i napewno nie wyglądasz tak źle... a co do głosu to ja też nie znoszę swojego... jak go słyszę na płycie to zaraz mam ochotę ją wyłączyć ;) Ale tak chyba każdy ma ;)

Nam święta też minęły bardzo fajnie tylko jak zwykle za szybko... dzisiaj oboje z mężusiem nie mogliśmy z łóżka rano wstać ;)
ja też jestem na chwilę :)
co prawda siedzę w pracy, ale wzięłam sobie jutro i pojutrze wolne, tak więc muszę z pracą nadgonić,
święta strasznie szybko minęły, a było naprawdę świątecznie i rodzinnie - tak jak lubię,
udało nam się również odebrać zdjęcia i film od Michała, pochwalę się w nowym roku po remanencie :)
podobają nam się bardzo i na kliku nie wyglądam makabrycznie ;)
niestety w kościele z przyczyn technicznych większość zdjęć jest z profilu, a profil mam koszmarny :/ no i tem mój głos na filmie- brrr okropny ;)
no ale M. mnie kocha więc nie jest chyba tak strasznie :P
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
ja jestem!!!

Święta były super, tylko za szybko minęły, jak zwykle :)

ale mam przynajmniej jeszcze ten tydzień luźniejszy, tylko tłumaczenie i jedne zajęcia dziś wieczorkiem.
a dziś przyjeżdża do mnie Mama, jakoś lada moment powinna być, więc zaraz znikam z forum...
Wrześniówki na 7 stronie... no wiecie co? Wstyd :P
Dziewczyny, wszystkie się urlopujecie? Chyba jeszcze się tu pokażecie przed nowym rokiem?

Jest tu któraś? Dajcie znać jak tam wam święta minęły itp. :)
Hejka ;)

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę wam kochane wrześniówki (również tym prawdziwym i tym naszym przyszywanym :) :
1/ dużo zdrówka
2/ ogrom miłości ze strony naszych mężusiów jak i żeby nasza miłość do nich tylko ciągle rosła
3/ żeby nasi pracodawcy w przyszłym roku nas bardziej docenili (czyt. podwyżek :D )
4/ abyśmy zawsze były takie fajne :D i rozgadane i żeby nasz wątek jeszcze trwał i trwał :)
5/ Salambo życzę specjalnie dla niej fasolki w brzuszku :)
6/ no i aby te święta wyszły tak jak sobie wymarzyłyśmy :)

Moc buziaków dla was kochane :-****
właśnie skończyłam tłumaczenie, więc powiem Wam jeszcze dobranoc :)

już Wigilia!!!! :)
hej hej

jesteśmy z Mężem od niedzieli u mojej Mamy i wczoraj i dziś przez cały dzień zajęta byłam pieczeniem i gotowaniem, no i dopiero wieczorem siadam do komputera i tłumaczenia...

teraz właśnie też dopiero usiadłam i chciałam Wam złożyć życzonka, a zatem:

Kochane Wrześniówki Prawdziwe i Udawane!!!
(ja należę do tych drugich ;)))

życzę Wam serdecznie

Wesołych, ciepłych, rodzinnych,
wypełnionych miłością, pokojem i nadzieją
Świat Bożego Narodzenia

niech ich światło opromienia Wam cały Nowy 2009 Rok,
w którym spełniać się będą nawet najodważniejsze i najbardziej niezwykłe życzenia,
a nasz wątek niech trwa i trwa i ma jeszcze dziesiątki numerków :)

Kochane kobitki, jutro zapracowane bedziemy pewnie strasznie, wiec teraz skladam wam zyczenia
cudownych swiat, spedzonych z wlasna, nowa rodzinka i samych radosnych chwil :)
a hjakoze wracamy po nowym roku to wszystkim zycze spelnienia tego, co wam sie tylko wymarzy :))

ja dzis w nocy musze upiec makowy sernik, spakowac nas na wyjazd a jeszcze pranie mam do powieszenia. jak wyschnie to bedzie cud jakis :)
za to jutro raniutko jedziemy do austrii na biale szalenstwo :) tesciowa odwiedzimy w przelocie, zlozymy zyczenia i bedziemy miec cale swieta tylko dla nas:)
ciao ciao kobietki !
Kochane kobitki, jutro zapracowane bedziemy pewnie strasznie, wiec teraz skladam wam zyczenia
cudownych swiat, spedzonych z wlasna, nowa rodzinka i samych radosnych chwil :)
a hjakoze wracamy po nowym roku to wszystkim zycze spelnienia tego, co wam sie tylko wymarzy :))

ja dzis w nocy musze upiec makowy sernik, spakowac nas na wyjazd a jeszcze pranie mam do powieszenia. jak wyschnie to bedzie cud jakis :)
za to jutro raniutko jedziemy do austrii na biale szalenstwo :) tesciowa odwiedzimy w przelocie, zlozymy zyczenia i bedziemy miec cale swieta tylko dla nas:)
ciao ciao kobietki !
do góry