Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (7)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zapraszam tutaj nasze wszystkie stateczne malzonki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Salambo to szalejesz :)

A ja tam rozumiem Ajeczkę, też bym sobie z książka poleżała pod kocykiem ;) a sobie samej zrobiłam prezent i zamówiłam na allegro "Zmierzch" ;) tyle teraz o tym gadają, że chcę sprawdzić ;) a ten gość co gra w filmie wampira wcale jakiś przystojny nie jest, chyba że go w filmie "zrobili", bo wszędzie się nim zachwycają, a mnie od niego odrzuca:P
no wiec mialo byc "ajeczka" a nie "moka"...przeprzaszam :P

Salambo witamy w trojmiescie :D to mozesz od razu to zglosic do zusu i skarbowki:)

Mysiorka co do autorki Meyer to ja juz jestem przy 3 tomie z tej serii:) powiem ci ze Zmierzch byl super, bardzo mi sie podobal :)
dwie czesci pochlonelam doslownie w 3 dni:)

w piatek sobie kupilam 3 czesc i na arzie staram sie ja oszczedzac, dopiero 80 stron przeczytalam ;D
aha a co do filmu to daj spokoj, ten koles jest koszmarny - absolutnie byle co niedobrane jakies, a najbardziej sie usmialam jak przeczyta;am na jakims portalu ze to nastepca brada pitta, no prosze...:P
kurcze, a mogłam kupić sobie dwie części naraz- to bym zapłaciła tylko raz za przesyłkę ;) ale spokojnie, są ważniejsze wydatki :D ale zapłaciłam tylko 23zł + przesyłka, a w empiku kosztuje 39.90 więc jestem dychę do przodu ;)
no i ja tyle zaplacilam;)..
tzn 23 czy 39,90? Może masz jakąś w miarę tanią księgarnie znajomą, co? ;)
ja zaplacilam 39,90 za 1 czesc a za druga i trzecia 29,90 i nie znam zadnych tanich ksiegarni, jakos w tym temacie kompletnie mi wisi gdzie kupuje, a powinna oszczedzac cholera..;)
Ja właśnie lubię mieć świadomość, że znalazłam coś tanio i zaoszczędziłam;) czuję wtedy satysfakcję, bo bardzo nie lubię przepłacać:]
podbijam nasz watek jakby co;)

z dobrych wiadomosci to taka ze bylam wczoraj u fryzjera i jestem zadowolona, mam fryzure jak corka toma cruise i katie holmes ;D

zla wiadomosc jest taka ze wczoraj jak moj M. wysiadal z auta pod domem to zostal napadniety przez 2 kolesi, ktorzy chcieli je ukrasc, dzieki bogu ze nie jest chuchrem i troche ich przetrzepial i zwiali ale sam jest niezle poturbowany i obolaly i cala noc mialam z glowy z tych nerwow :)
Tripgirl i tak spokojnie to piszesz? Jeny, co za przeżycia:( a chociaż poszliście na policję z tym?

Ja dziś nie mam humoru bo
1) musiałam wstać o 6.15
2) w pracy jest cholernie zimno i wieje od okien
3) nie mam jutro wolnego
4) a mój mężuś ma i jak będę wstawać o 6 to on będzie spać :P
Jeny, faktycznie nie wiem jak możesz tak spokojnie o tym pisać tripgirl, ja to bym była cała nerwowa, gdyby ktoś pobił mojego M....

Mysiorka, nie martw się, ja jestem szczęśliwa, bo:
1/ ja też wstałam o 6:15 (obudził mnie sms dokładnie o tej godzinie, chociaż budzik maiłam na 6:20)
2/ u mnie w biurze jest strasznie gorąco, ale jak latam po Szpitalu to czasem są takie przeciągi, ze łatwo o przewianie...
3/ ja też nie mam jutro wolnego (ale się tym wcale nie martwię, bo i tak popracuję tak do 12) :)
4/ mój mężuś też ma jutro wolne, a wczoraj i dzisiaj miał do pracy na 10:00 więc jak ja wstawałam po 6 to on i tak zawsze spał :)

hihi... a poza tym jestem ogólnie HAPPY :) Jutro już Wigilia, mam wszystkie prezenty itp. Dzisiaj po pracy jeszcze skoczę po kilka torebek na prezenty i po paluszki krabowe i kapustę pekińską, potem na cmentarz to babci, dziadka i drugiej babci, a potem do domku piec sernik i robić sałatkę krabową, reszta już gotowa :)
wlasnie ta ostatnia moja mina to miala byc --> :( a nie usmiechnieta ale juz mi sie nie chcialo nowego posta wstawiac z tym...

wcale nie ejstem spokojna, ciagle go obserwuje bo oczywiscie nie chcial isc na pogotowie sprawdzic czy ma wstrzasnienie mozgu....

od razu po tym pojechal na policje i zglosil ale wiecie jak to z nimi jest...

ja teraz mam caly czas myslowe juz nie o to auto bo nie sadze zeby wrocili krasc je drugi raz tylko czy im nie rpzyjdzie do glowy zaczaic sie na niego i nie daj boze poprawic....:((

cholernie swiateczny nastroj no nie ma co....

i z tego wszystkiego nic wczoraj nie zrobilam wiec w kuchni dzisiaj bede do nocy siedziala :/

i wkurza mnie to ze musze siedziec w robocie zamaist z M. w domu, bylabym o wiele spokojniejsza
Mój mężuś dziś kończy o 12, jutro ma wolne, a ja jutro kończę o 14:( Najgorsze, że byliśmy wczoraj na basenie i złapałam katar, oczy mnie bolą od kompa i jestem dziś nie w sosie :] Jeszcze Ci Hindusi mają przyjść, a mi się tak nie chcę, chcę tylko w łóżeczko się grzać z moim mężusiem:)
Mysiorka widzialam ze tez sie blakasz po n-k z nudow ;))

ja poplacilam wlasnie czesc rachunkow przez internet i az sie plakac chce:) u nas w miare spokoj w pracy wiec sie chyba wybiore do bomika kupic jakas wedlinke i chleb, pewnie zastane kolejke powalajaca ale trudno :)
znalazłam już sobie inne zajęcie- oglądam fotki maltańczyków ;) jak ja bym chciała takiego pieseczka- słodki niesamowicie :)
ja sobie zrobilam liste zakupow i czekam na dogodna chwile zeby wyjsc do sklepu;)

pieski sa fajne takie slodziutkie mordki ale ja wole troche wieksze:)labrador albo beagle albo owczarek niemiecki:)

bardzo bym chciala miec ale w naszym przypadku to chyba bez sensu skoro M. plywa a ja chodze do pracy, zal pieska zeby tyle czasu sam siedzial
ja też sobie właśnie zrobiłam listę zakupów. Za 15 minut zmykam po zakupki i do domku...

A co do piesków to ja zawsze marzyłam o berneńskim psie pasterskim - uwielbiam je :) A poza tym mógłby też być owczarek niemiecki albo labrador - ważne, żeby były duży i najlepiej puchaty :)
mój mąż to chciałby też jakiegoś dużego, na rasach się nie znam, ale coś w stylu husky albo lessie :D humorek mi się poprawił, bo mężuś mimo obaw i drżenia mojego dostał dobrą wypłatę i nie muszę się martwić:)
no widzisz Mysiorka, glowa do gory:)

ja wlasnie wrocilam z bomika i padam na tzw pysk, tyle ludzi bylo...:)wszedzie kolejki, nawet po papier do prezentow ;)

mimo ze obiecalismy sobie ze nie bedzie prezentow to mam dla mojego M. encyklopedie sztuki kulinarnej, super wydanie z empiku - na pewno bedzie zadowolony:)
Kochane kobitki, jutro zapracowane bedziemy pewnie strasznie, wiec teraz skladam wam zyczenia
cudownych swiat, spedzonych z wlasna, nowa rodzinka i samych radosnych chwil :)
a hjakoze wracamy po nowym roku to wszystkim zycze spelnienia tego, co wam sie tylko wymarzy :))

ja dzis w nocy musze upiec makowy sernik, spakowac nas na wyjazd a jeszcze pranie mam do powieszenia. jak wyschnie to bedzie cud jakis :)
za to jutro raniutko jedziemy do austrii na biale szalenstwo :) tesciowa odwiedzimy w przelocie, zlozymy zyczenia i bedziemy miec cale swieta tylko dla nas:)
ciao ciao kobietki !
do góry