Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (7)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zapraszam tutaj nasze wszystkie stateczne malzonki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kobieto idz do lekarza, czy Ty czasem w przychodni nie rpacujesz?:)

padniesz tam miedzy tymi swiatecznymi porzadkami i sobie jeszcze jakiegos diabla narobisz niepotrzebnie...
hehe ;) Zawsze można dokupić :)
A ja dzisiaj normalnie siedzę po godzinach i czekam, żeby mężuś po mnie przyjechał, bo tak mnie boli, że nie doszłabym do domu...
o kurde gdybym wiedziaal to bysmy wczoraj nie zjedli tych dwoch opakwoan paluszkow surimi ...:)
Mysiorka - specjalnie dla Ciebie :)

Sałatka z paluszków krabowych

1 mała kapusta pekińska
4-5 jajek na twardo
2 opakowania paluszków krabowych (surimi)
2 puszki kukurydzy
Majonez Winiary
Jogurt naturalny Zott lub Danone

Kapustę i jajka drobno posiekać, dodać odcedzoną kukurydzę, pokroić drobno paluszki krabowe, dodać 4-5 łyżek majonezu i 3 łyżki jogurtu, wymieszać. Doprawić solą, pieprzem i suszona pietruszką.
Dla dodania sałatce ostrości można dodać tartego żółtego sera lub sera typu parmezan.
Proporcje produktów są umowne i można dodawać więcej lub mniej wg gustu :)
ooo, jak fajnie,w lasnie wrocilam ze stolowki i zjadlam calkiem niezle jak na stolowkowe warunki canederli :)
dla ciekawskich - poszperajcei w necie. mi sie tego robic nigdy nie chcialo, ale gotowe owszem.
teraz mam troche przerwy ale ogolnie nastroj imprezowy jest.
dostalam tez dlugopis, a po przerwiena biurku znalazlam paczuszke z bereloczkiem - maskotka. nie wiem od kogo, bo nikogo nie ma i teraz bede sie zastanwiac kto to.
zaraz wreczamy prezent gostkowi ktory bierze slub za tydzien - nic nam nie powiedzial, ale jak to kobitki, ktoras sie dowiedziala i zrobilismy zrzutke. a ze nie wiedzielismy co kupic, to zebralismy po 5 euro na glowe i ta kase ktos rozmienil w baku na centy i zapakowalismy w dziesiatki pudelek ;) w sumie sie 3 stowki tak zebraly, chyba bedzie dzwigiem to wywozil.-
a najlepsze ejst to, ze cos przeczuwa i wogole ejst bardzo zly o to ze wiemy i ze cos orgasnizujemy
nie wiem dlaczego faceci tak podchodza do slubow:)
ej ja też jadłam przed chwilą sałatkę krabową :] dostałam od siostry, ale kupna :P a co z tą sałatką dla mnie? ;) nic ciekawego nie mogę znaleźć w Internecie :/
Aha... no i właśnie jadłam przepyszną sałatkę krabową! Normalnie pychotka! Później dostanę od kierowniczki przepis to wam też napiszę ;)
Jejuś... 2 godzinki mnie nie było, a już za wami nie nadążam ;P
Mysiorka - nie obrażę się :D Ale jak już to wolałabym na początek synka :) Mój mąż od 2 lat gada, ze chce synka :D

A co do imion to nam się podoba Kuba, Kacper i Bartuś, przynajmniej o tych imionach mówimy najczęściej :)

A co do prezentów to do nas też najczęściej przynoszą kalendarze, słodycze, ciasta i ew. jakiś alkohol ;)
miało być "psychopatyczny sposób bycia" ;)
oooo u nas do też takie asy przychodzą, że stężenie alkoholu w powietrzu wzrasta ;) zdarzali się tez bezdomni bardzo brzydko pachnący:/ ale czasami to naprawdę niektórzy mieli psychopatyczny sposób życia, taki sposób mówienia i wzrok, że mnie ciary przechodziły. a niektóre cv to majstersztyki;) pomijając błędy ortograficzne bądź ubogość, jeden pan to w cv zawarł nawet ofertę matrymonialny, że jakby co, to on jest chętny ;)
o matko no to niezly numerant:) no u nas to tez czasem przychodza dziwni wygladajacy jak serial killer albo np pijani ;))

wysylaja tez swoje cv mailem oczywiscie i jest juz slynny jeden pan kapitan, ktory do cv zalacza zdjeciach ze swoich roznych wycieczek, np na wielbladzie-dla potwierdzenia jaki to jest swiatowy i ze barzo nadaje sie do pracy u nas;)
zaraz tam łapówka :)
odwdzięczyć się chciał :D
u nas czasami przynoszą jakieś gifty, z reguły firmowe, ostatnio dostałam koszulkę :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
ja za to mam przeróżnych świrów i wariatów pod dostatkiem;) nie wiem czy mówiłam, ale ostatnio był pan, co pokazywał zdjęcia swojej aury i twierdził, że są trzy wymiary, a drugi jest najlepszy:P ale on akurat był niegroźny, bo są czasem tacy, że się boję...
nie no Mysiorka to faktycznie jestescie poszkodowane tam pfffff!...

my nie mamay co narzekac bo zawsze ktos przyjdzie, nawet jak nie ma swiat i cos slodkiego przyniesie albo bukiecik kwiatow:)

raz nawet dostalam cienie do powiek diora ;)ale to sa bardzo rzadkie sytuacje:)

a raz moja kolezanka dostala taka propozycje ze az sie smialysmy bo pan jej powiedzial ze jak go wysle na statek to jej da 500 euro ;))

co oczywiscie jest niezmoliwe, bo polityka firmy nie rpzewiduje brania lapowek ;))
a my tylko kartki dostajemy, kicha trochę :P
nie no u nas tez nie wpadaja ciagle z takimi rzeczowymi prezentami:) ale wlasnie rpzyszedl pan , ktory zajmuje sie naszymi akdrami i [przyniosl kostke luwr z sowy mmmmm :P
kurcze a do nas przynoszą jedynie słodycze, albo kalendarze ;)
od słodkiego mi już niedobrze, a kalendarzami mogę wytapetować pół domu :P
jeden kalendarz dostaliśmy na spółkę i przedstawia on panny w różnych interesujących strojach, chłopacy co dziennie zmieniają ten kalendarz na inny miesiąc :D
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Jagoda brzmi apetycznie:)

ja wlasnie dostalam prezent od wspolpracujacej z nami babki - bierznik, serwetke na stol oraz kosmetyczke estee lauder z roznymi probkami kosmetykow plus balsam do ust la roche posay :D

jestem zadowolona, bo bieznik moge dac tesciowej :D
to ja już się pogubiłam kogo, co boli ;) ale najważniejsze, żeby przestało:)
oo, te bombki to super pomysl
dzieki, co ja bym bez was zrobila :)
pewnie pierklabym caly weekend ciasteczka zimowe, ale nie mam sily bo mnie tez krzyz okropnie boli ale tak ze juz na tabletkach jade od rana
tylko i mnie ciazy nie wmawiajcie ;)
wczoraj dylalam na poczte z 10 kilowa paczka dla rodzicow....
do góry