Widok

WRZEŚNIOWO - PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 (11)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie w 11 wątku:)) W dalszym ciągu fajnych rozmów i bezbolesnych porodów życze (to tak na zaś) :)

W R Z E S I E Ń

mamtu - 03.09.2013 (synek, Wojewódzki)
narzeczonaaa - 03.09.2013
Arabelka - 07.09.2013 (synek)
Madziulka - 10.09.2013
Madleen - 11.09.2013 (synek)
ania27 - 12.09.2013 (synek)
haze01 - 13.09.2013
anusia999 - 16.09.2013
alkar82 - 19.09.2013
Mandi - 19.09.2013
Dora - 21.09.2013 (córeczka)
meg - 22.09.2013 (córeczka)
maluszek0920 - 22.09.2013 (córeczka)
zonkaa - 23.09.2013 (synek)
IwonaK - 24.09.2013
Carolajna87 - 25.09.2013 (córeczka, Kliniczna)
kristi 21 - 26.09.2013
Marta13 - 27.09.2013 (córeczka, Zaspa)
Selene - 28.09.2013 (córeczka, Zaspa)
dorotiii - 29.09.2013 (synek)

P A Ź D Z I E R N I K

linka1120 - 03.10.2013 (synek)
katka_ - 7.10.2013
asia1611 - 08.10.2013 (córeczka, swissmed)
Annkkaa -10.10.2013
Julka - 11.10.2013 (synek)
panda - 12.10.2013 (synek, Szpital Kliniczny Gdańsk)
periri - 12.10.2013
cornus - 13.10.2013
ania83 - 14.10.2013
Aga -18.10.2013 (synek, Wejherowo)
XXX - 18.10.2013
mami.80 - 18.10.2013
walerka - 19.10.2013 (synek)
anavaw - 21.10.2013
sonia85 - 22.10.2013 (córeczka, swissmed)
Rudi26 - 22.10.2013
olimpia20111 - 25.10.2013
Patrycja - 25.10.2013
lepa_ - 25.10.2013 (Redłowo)
tessaja - 28.10.2013
1985sloneczko - 28.10.2013 (synek)
Apoloniaa - 29.10.2013 (Synek, Zaspa)
Katrine - 30.10.2013

A tu jeszcze link do porzedniego 10 wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/WRZESNIOWO-PAZDZIERNIKOWE-MAMUSIE-2013-10-t470489,1,130.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj, Marta - z tym od logiki to nie tak prosto... To jest ktoś w typie "dlaczego pan rozmawia?! ja wykładałem w Sydney! jak pan śmie!" ... Żenada.

Też mam nadzieję, że u Pandy wszystko ok!

Jeszcze przypomniało mi się "Nie znajdą Wam drugiego takiego jak ja! Chcecie żebym wyszedł i nie wrócił?! Wtedy już po Was! Liczę do 3 (i teraz cała sala jednocześnie ma odpowiedzieć "NIEEE") ...
Panda, mam nadzieję, śpi i odpoczywa.
Aga, dobrze będzie:)) Nie taki diabeł straszny czasem, jak go malują. Moze facet od logiki okaże się być ludzki tym razem. Dasz rade! Ja to wiem:)

Tak sobie pomyślałam o Pandzie. Mam nadzieję, że u Niej i Maluszka wszystko ok i za chwilke odezwie się:)
Dzięki Carolajna :)

Ja lecę z psem, no i muszę odebrać małą od mamy (zaprowadziłam ją na czas egzaminu żeby nam domu nie roznieśli w dwójkę...). I weź tu odpocznij ;)

Niee, Mamtu - nie samych na szczęście :). Faktem jest, że w tym semestrze sporo ich się zbiegło, ale np. za "mojego" karnistę dałabym się pokroić - nie dość, że wiedza ogromna, to mega praktyczne przełożenie na zajęciach i mimo, że przedmiot i materia ciężkie to naprawdę wykładowca potrafi "ulżyć" (no i to mój konik przy okazji ;) ). Tak samo sędzina, z którą mieliśmy prawo rodzinne i opiekuńcze - genialna babka. Praktyka i jeszcze raz praktyka. A do tego super ludzka strona, także zdarzają się :)
Aga, z tego co opowiadasz wnioskuję, że macie tam samych niełatwych wykładowców. ;) Że też człowiek zamiast przejmować się stanem swojej wiedzy musi się martwić czy jakiś patałach go z nudów nie obleje. Masakra. :/
Będziemy trzymać kciuki. Będzie dobrze. :)
Aga trzymam kciuki, żeby z ekonomią jednak było ok :)
I za jutro też trzymam, także nie masz wyjścia musisz zdać ;)

Marta uff... kamień z serca, wiem jak to jest :) Maluch sie przestraszył pogotowia pewnie hihi i postanowił sie aktywować :)
Trudny to jest facet od tego. Sam przedmiot też do najprostszych nie należy... Szczególnie, że ja podchodzę do egzaminu w ramach różnic programowych (na UG miałabym po prostu w innym semestrze niż miał mój rok tutaj), no i żeby było zabawnie nie mogłam chodzić na zajęcia, bo się pokrywały z moimi drugorocznymi... Za to czasem śmignęłam do zaocznych, ale oni zazwyczaj mieli wieczorami w piątki, co dla mnie oznaczało siedzenie na uczelni od 8.00 do 21.00 bez przerwy, a "im dalej w ciążę, tym było trudniej" ... Ale jakoś to będzie!
Trudne to to? Bo nazwa wiele mi nie mówi. ;)
Marta, super!!! :)

Mamtu, jutro logika prawnicza...
Uff. To teraz spokój, spokój i spokój. :) Na szczęście!

Jednak Cola działa cuda. Nawet śpiochy się budzą. ;)
Huura, kopniaki dwa były:)) Boże, kamień z serca!
A jutro masz co?

No patrz, jednak nie taki z niego jełop jak rozmawiałyśmy. ;)

Marta, może jednak nie będziesz musiała gnać na tę IP, co? Trzymam kciuki! :)
Było, było. Także nie nastawiajcie się na cuda ;). Na szczęście podeszłam do niego po i powiedziałam, że mam termin na październik, a słyszałam, że poprawka ustna, więc czy mógłby mi ją zrobić wcześniej niż we wrześniu, no i na szczęście zgodził się bez problemu i jeszcze życzył wszystkiego dobrego (mało nie padłam). Także o to przynajmniej jestem spokojna ;). Teraz jutro kolejny egzamin... Następny w poniedziałek. Echh..

Dobra, Marta - to kciuki zaciśnięte ;) Tylko się skup! :) A te szczury to już mnie nie dziwią... Co ciekawe na obu uczelniach, na tym kierunku sytuacja ma się bardzo podobnie... Najlepsze są odpowiedzi na prośbę o przesłanie notatek (wiadomo, nie zawsze możesz na wszystkim być) - "trzeba było chodzić, a nie wyzyskiwać się pracą innych; ja studiuję dla siebie" ... Na porządku dziennym takie gadki...
Aga, ten wyścig szczurów to jakiś dziwny. Co za panna, że nie zdradziła sie z pytaniami. Ale mam nadzieję, że pchniesz tą ekonomię mimo wszystko:))

Opróżniłam litra coli i chyba było kopnięcie, ale dokładnie nie wiem bo razem z bulgotem ;) i czekam dalej.
Aga, no to nieciekawie. A wiesz już czy zrobi teraz poprawkę w razie czego?
Mimo wszystko trzymam kciuki za wynik, bo może jednak nie było tak źle. :)
Dorotiii, ja przeniosłam się z UG :). Delikatnie mówiąc nie odpowiadała mi otoczka kierunku... Ale to nie na forum ;). W każdym razie teraz jestem na SWPD w Gdyni (i na dobre mi wyszło, bo mam jednym autobusem 10 min jazdy od domu, zresztą nie tylko dlatego ;) ). Także dopóki nie będziesz się szwędać w okolicy gdyńskiej Śląskiej może być kiepsko z wypatrzeniem mnie ;).
A tak poza tym to Ty dziś odbierasz wynik swojej glukozy?
Aga mam nadzieję że pomimo wszystko poszło ok i zaliczysz. A powiedz mi czy ty jeździsz kolejką na uczelnię? Bo ja pracuje bardzo niedaleko i czasem się szwendam w okolicy i ostatnio widziałam ze 2 osoby z brzuchami biegnące na uniwerek i tak się zastanawiam czy mam szansę Ciebie wypatrzyć :)
No właśnie nie poszło. Dlatego jestem zła... Tzn gdyby próg był normalny to bym zdała, ale tak to nie ma opcji...
Niestety nauka na leżąco dzisiaj nie wchodzi w grę - skończy się słodkim "chrapaniem" ;)
Aga, a jak Ci poszło, tak ogólnie? Będzie ok? I rzeczywiście pytania tak durne, jak mówiłaś?
Połóż się i ucz się dziś na leżąco. Czasem nie ma co się forsować. :)
Mamtu niezły ten Twój mąż :) Ale się uśmiałam :)
Marta Twój tez niczego sobie :))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry