Widok

WRZEŚNIOWO-PAŹRZIERNIKOWE mamusie ##17##

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nasza lista :

****WRZESIEŃ****
Agaaa (Gusia) 01.09 córeczka
stokrota15 05.09 Wejherowo córeczka
Cytrynka 05.09 Gdańsk Wojewódzki, synek
xyz124 06.09 Wejherowo synek
kicia_basia 06.09 synek
Myniaagusia 09.09
kasia0075 12.09 Gdańsk Wojewódzki, córeczka
jolka1985 18-25.09 Gdańsk Zaspa, synek
Asia84 19.09
kamda 21.09 synek
Ententino 22.09 Redłowo ,synek
INA1978 30.09 Redłowo, córeczka

****PAŹDZIERNIK****
MadziaH 01/02.10 Wejherowo, synek
AgusiaGda 02.10
monika987 02.10 Puck córeczka
moka 12.10 Wejherowo, synek
lula 17.10
agitka 17.10 Gdańsk Wojewódzki, córeczka
Kolorowa Parasolka 22.10 synek
aleksandra27 24.10 Gdańsk Wojewódzki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mnie odpukac nospa narazie leży od akcji z krwawieniami zostały mie jeszcze dwa opakowania i jak narazie ze trzy sztuki zjadłam, za to renni juz drugie opakowanie- zgaga niemiłosierna, ale na nim nawet pisze ze moga uzywac kobiety w ciazy tak jedno koło 3-5 w nocy jak juz nie wyrabiam, a jedzenie nie pomaga.
hej dziewczyny mam pytanie czy za szkole rodzenia na zaspie trzeba cos płacic lub miec jakies skierownie ? w jakim miesiecu najlepiej zaczac chodzic???z gory dziekuje pozdrawiam
jest taka sieć aptek Dbam o zdrowie i tak też brzmi nazwa ich strony internetowej. Mozna tam zamówić przez net lekarstwa i odebbrać w aptece w Manhatttanie na parterze. Wszystko likla-kilkanaście złotych mniej kosztuje jak się zamówi przez net. Na miejscu jak się przyjdzie z buta to zawsze drozej.

Polecam.

Zaraz bede zamawiać Tardyferon Fol, nospę :) i in.
dziewczynki kochane chyba musimy napad zrobić na hurtownię leków, bo widzę że wszyscy garściami nospę łykają.

Ja jak za szybko ide ulicą to też mam kolkę z prawej strony jakby na wysokości pasa. Oczywiście ćpam nospe :)

To ja też pójdę w pon na tę szkołę rodzenia na Zaspie, czas się nauczyć czegoś mądrego.

jolka to się pewnie będziemy miały okazję poznać :)
mnie tez boli, zwłaszcza wieczorami, jak mala sie wyciaga ,mal mi brzuch nie pęknie
właśnie wróciłam ze szpitala w Redłowie. Bolał mnie brzuchol na maxa. Pan doktor powiedział że bedzie boleć bo sie wszystko rozciąga. Mam brać nospe i tyle. Jestem przynajmiej spokojniejsza
Asia84 bardzo dobre nowinki.
stokrotka życzę lepszego samopoczucia.
ja tez juz nie moge doczekac sie szkoły rodzenia , jeszcze kilka dni:(
A poztym od lipca zaczynam gerneralna demolke w domu- juz mnie to przeraza- wymiana pieca, wszystkich rur i grzejników, wyburzenie komina i postawinie nowewgo , bedzie superr:)
ja tez mam takie bole,ale po lewej stronie. jutro ide na usg 4d do innego lekarza niz prowadzacego i wypytam sie co to moze byc.

Asia84 zapisy sa od pon do pt 15:00-15:50, a w pon juz na 17 pierwsze wyklady :) potem cwiczenia dojda na 16:00
moka mnie boli tak cały czas, jakby kolka w prawym dolnym rogu brzuchola
juz sobie wkręcałam że to wyrostek
ból jest taki że czasem nie mogę wstać z łózka

ale lekarz nie zauważył nic niepokojącego i mówił aby brac nospe
Asia, to cudowna wiadomość..... ahhh ja jeszcze tydzień i też się będę cieszyć, bo mam nadzieję, że też badania wykażą, że wszystko ok.
za kilka chwil spadam na chatke. no i już z górkiiiiii do weekendu!!
Hej Mamuśki;)
Bylam dziś u Preisa na tej konsultacji i na szczescie Maluszek jest zdrowy a ja przeszczesliwa :)

Jolka1985 a w jakich godz sa te zajecia na zaspie bo ja chyba tez powinnam zaczac myslec o szkole rodzenia :)
ja też dziś do dupy sie czuje, do tego mam wzdęty i bolący brzuchol. Ide dalej leżeć w wyrze, miłego popołudnia
Kasia jak bede pewna że Ty to Ty to podejdę :)
Witam.
nadal mnie boli. wkurzam się a właściwie tracę dobry nastrój. ale nic, czekam na wizytę, co prawda mam za tydzień, ale zadzwonię ewentualnie prędzej jak ból nie ustąpi.
w ogole bylam dziś rano na pobraniu krwi i jestem jakaś śpiąca.

zresztą dzień też ponury.

pocieszam się, że już prawie z górki do weekendu.
witam co do bóli brzucha ja mam w lewym dolnym rogu czesto ale sie nimi nie przejmuje jak narzie sa juz długo i lekarz nic nie widzi.
A poztym mały coraz czesciej kopie, bije mnie pod prawą piersią - dziwne uczucie.
Ogólnie czuje sie super, tylko mój nocny towarzysz psiak zbuntował się i już nie wstaje w nocy ze mną tylko patrzy się z łóżka na mnie z politowaniem. Aha jedna rzecz chwilowo wnieslismy taki duzy superwygodny materac do naszej kuchni- super sie na nim spi, przynajmniej druga połwka też sie wysypia - bo miałam wyrzuty pracuje od rana do 22 a jeszcze w nocy ja chodzacaa i pies skaczacy po łóżku.
Mówiłam ,że się przeniose ze spaniem do kuchni i tak jest blisko lodówka telewizor i pies ma gdzie szalec:)
a moze lepiej podejdziesz do mnie :) bo oka moge nie zauwazyc :)
Witajcie :) wczoraj zapisalam sie do szkoly rodzenia na Zaspie i od poniedziałku już zaczynamy wyklady...
no ja Cie pewnie poznam bo widziałam Twoje fotki
puszcze do Ciebie oko :)
oo ciekawe czy ciebie poznam :)
no to sie pewnie spotkamy bo ja na 16 :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry