Widok
WRZEŚNIOWO-PAŹRZIERNIKOWE mamusie ##18##
****WRZESIEŃ****
Agaaa (Gusia) 01.09 córeczka
stokrota15 05.09 Wejherowo córeczka
Cytrynka 05.09 Gdańsk Zaspa, synek
xyz124 06.09 Wejherowo synek
kicia_basia 06.09 synek
Myniaagusia 09.09
kasia0075 12.09 Gdańsk Wojewódzki, córeczka
jolka1985 18-25.09 Gdańsk Zaspa, synek
Asia84 19.09
kamda 21.09 synek
Ententino 22.09 Redłowo ,synek
INA1978 30.09 Redłowo, córeczka
****PAŹDZIERNIK****
MadziaH 01/02.10 Wejherowo, synek
AgusiaGda 02.10
monika987 02.10 Puck córeczka
moka 12.10 Wejherowo, synek
lula 17.10
agitka 17.10 Gdańsk Wojewódzki, córeczka
Kolorowa Parasolka 22.10 synek
aleksandra27 24.10 Gdańsk Wojewódzki
kicia_basia 06.09 synek
Myniaagusia 09.09
Asia84 19.09
kamda 21.09 synek
****PAŹDZIERNIK****
AgusiaGda 02.10
lula 17.10
****WRZESIEŃ****
kicia_basia 06.09 synek
Myniaagusia 09.09
Asia84 19.09, synek
kamda 21.09 synek
****PAŹDZIERNIK****
AgusiaGda 02.10
lula 17.10
kicia_basia 06.09 synek
Myniaagusia 09.09
Asia84 19.09, synek
kamda 21.09 synek
****PAŹDZIERNIK****
AgusiaGda 02.10
lula 17.10
kasiu ja tez ide dopiero w przyszłym tygodniu na glukoze i inne badania takze chyba za pózno nie jest.
w innych szkołąch rodzenia np w wejherowie płacisz 200 zł za siebie badz siebie i partnera, to i tak na zaspie tanio
ja robie sie coraz wieksza - juz jedne spodnie ciazowe sa za małe- trzeba bedzie kupic jakies dzinsowe 3/4 na lato chociaz.
w innych szkołąch rodzenia np w wejherowie płacisz 200 zł za siebie badz siebie i partnera, to i tak na zaspie tanio
ja robie sie coraz wieksza - juz jedne spodnie ciazowe sa za małe- trzeba bedzie kupic jakies dzinsowe 3/4 na lato chociaz.
Cześc dziewczyny!
A ja dziś w kiepskim nastroju, mam nadzieję ze coś mi poradzicie i trochę uspokoicie.
Wiem, ze moze panikuje ale strasznie się martwię mała we wtorek była bardzo ruchliwa, a od 2 dni mało ją czuje dziś może ze trzy razy do mnie puknęła.
Czy przypadkiem te ruchy nie powinny byc juz czestrze...?
A ja dziś w kiepskim nastroju, mam nadzieję ze coś mi poradzicie i trochę uspokoicie.
Wiem, ze moze panikuje ale strasznie się martwię mała we wtorek była bardzo ruchliwa, a od 2 dni mało ją czuje dziś może ze trzy razy do mnie puknęła.
Czy przypadkiem te ruchy nie powinny byc juz czestrze...?
połóz sie na plecach włacz muzyczkę na mojego synka to działa odwrotnie zamiast sie uspokajać to kopie, albo wsiądź w autobus:)
moka to chyba indywidualna sprawa jak czesto sa ruchy, ale nie wiem. ja tez bym sie niepokoiła troszkę, ale jak chociaz raz dziennie da ci znac kopniakiem to chyba nie jest żle, jakby wogóle nie kopała to wtedy bym panikowała.
moka to chyba indywidualna sprawa jak czesto sa ruchy, ale nie wiem. ja tez bym sie niepokoiła troszkę, ale jak chociaz raz dziennie da ci znac kopniakiem to chyba nie jest żle, jakby wogóle nie kopała to wtedy bym panikowała.
hola hola kobieto :)
jak teraz ma tyle kopać, to do 40 tc rzucałoby nami na prawo i lewo i nie panowałybyśmy na brzuchem :) taka lambada...
Dzidziuś tez czasami jest lekko zamulony śpi, odpoczywa tak, że spox nie martwić się proszę.
Może też być tak, ze tego nie zauważamy w ciągu dnia bo ruchy są suptelne, a coś w tym czasie robisz i nie zauważasz
jak teraz ma tyle kopać, to do 40 tc rzucałoby nami na prawo i lewo i nie panowałybyśmy na brzuchem :) taka lambada...
Dzidziuś tez czasami jest lekko zamulony śpi, odpoczywa tak, że spox nie martwić się proszę.
Może też być tak, ze tego nie zauważamy w ciągu dnia bo ruchy są suptelne, a coś w tym czasie robisz i nie zauważasz
Cześć dziewczyny! Ależ Wy jesteście produktywne, nie nadążam czytać. Ja nie mam teraz tyle czasu, bo w pracy nawał roboty, koniec roku.
Pragnę Was ostrzec przed czereśniami...
Zawsze jadłam je garściemi i nigdy mi nic nie było, aż do dzisiejszego poranka... Od 5 nad ranem biegałam do kibelka i jeszcze potem w pracy miałam atak... Moja klasa stwierdziła że juz wie, co mi kupić na biwak, żeby mieli mnie z głowy przez 3 dni:). Chyba teraz się zastanowię, zanim kupię następnym razem...
Pragnę Was ostrzec przed czereśniami...
Zawsze jadłam je garściemi i nigdy mi nic nie było, aż do dzisiejszego poranka... Od 5 nad ranem biegałam do kibelka i jeszcze potem w pracy miałam atak... Moja klasa stwierdziła że juz wie, co mi kupić na biwak, żeby mieli mnie z głowy przez 3 dni:). Chyba teraz się zastanowię, zanim kupię następnym razem...
aleksandra gratuluje synusia:)
dzis byłam w auchan na hali jest przecena bodziaków dla maluchów za 3,99 oczywiscie zakupiłam dwa różowe
oj żeby moja córcia nie zrobiła mi psikusa i nie okazała sie chłopcem, bo ślicznie będzie wyglądac w tym wszystkim różowym :)
madzia a może to jakieś felerne czereśnie
mimo ze już sa w sklepach to mi babeczka co sprzedaje radziła jeszcze troche poczekac z kupnem
dzis byłam w auchan na hali jest przecena bodziaków dla maluchów za 3,99 oczywiscie zakupiłam dwa różowe
oj żeby moja córcia nie zrobiła mi psikusa i nie okazała sie chłopcem, bo ślicznie będzie wyglądac w tym wszystkim różowym :)
madzia a może to jakieś felerne czereśnie
mimo ze już sa w sklepach to mi babeczka co sprzedaje radziła jeszcze troche poczekac z kupnem
dziekuje serdecznie za gratulacje :)
a Bartek chyba jeszcze nie do konca rozumie że bedzie mial rodzeństwo co prawda jak pytam gdzie jest dzidzia to pokazuje na brzuch ale sama jestem ciekawa jak to bedzie jak sie maleństwo urodzi.
a mąż mówi że do druzyny piłkarskiej juz coraz mnie nam brakuje :)))
a Bartek chyba jeszcze nie do konca rozumie że bedzie mial rodzeństwo co prawda jak pytam gdzie jest dzidzia to pokazuje na brzuch ale sama jestem ciekawa jak to bedzie jak sie maleństwo urodzi.
a mąż mówi że do druzyny piłkarskiej juz coraz mnie nam brakuje :)))
aleksandra ja tez przyłączam sie do gratulacji - kolejny chłopak:)
u mnie tez narazie truskawki wygrywaja, ale i na czeresnie przyjdzie czas:)
Jem jak wariatka dzisiaj juz cztery kanapki od rana, nie mówiąc o nocy banan, mozarella z pomidorkiem i bazylia, rzodkiewki i monte.Waga pokazuje juz 4 kg do przodu - coraz grubsza się staje. Narzeczony jak pojechał ze mną to się śmieje,że on za mną nienadąrza i jak by zjadł taką mieszanke to odrazu leciałby do kibelka.
Ale co mam zrobic jak mnie piecze i jestem głodna:(
u mnie tez narazie truskawki wygrywaja, ale i na czeresnie przyjdzie czas:)
Jem jak wariatka dzisiaj juz cztery kanapki od rana, nie mówiąc o nocy banan, mozarella z pomidorkiem i bazylia, rzodkiewki i monte.Waga pokazuje juz 4 kg do przodu - coraz grubsza się staje. Narzeczony jak pojechał ze mną to się śmieje,że on za mną nienadąrza i jak by zjadł taką mieszanke to odrazu leciałby do kibelka.
Ale co mam zrobic jak mnie piecze i jestem głodna:(
Mnie wczoraj mąż obstrofował, że na noc jem. A co zrobić jak mi w brzuchu burczało? Jakos nie mogę mu przemówić, że organizm ciężarnej rządzi się swoimi prawami... Żebym jeszcze się napchała niezdrowym żarciem, a to były 2 tosty z serkiem twarożkowym! :( Fakt faktem zaraz po tym położyłam sie spać... Więc jakies tam obciażenie żołądka było. Sama sie zdziwilam, ze zgaga mnie nie piekła.. Wy też tak na noc jecie?
Hej dziewczyny:)
U mnie poki co tez truskawki wygrywaja wcinam je praktycznie sama bo maz malo kiedy zdazy chapnąc jakas:D
Ja w sumie z ciuszkow mam juz duza wiekszosc teraz zostaly drozsze gadzety typu wozke, lozeczko, przewijaki i takie inne ale to jeszcze troche poczekam zeby nie gracic pokoju, choc z checia bym juz zakupila i sie przygladala temu:)
U mnie poki co tez truskawki wygrywaja wcinam je praktycznie sama bo maz malo kiedy zdazy chapnąc jakas:D
Ja w sumie z ciuszkow mam juz duza wiekszosc teraz zostaly drozsze gadzety typu wozke, lozeczko, przewijaki i takie inne ale to jeszcze troche poczekam zeby nie gracic pokoju, choc z checia bym juz zakupila i sie przygladala temu:)
hej
katar + gardło boli
och jak ja nie lubie myśleć ile to przytyłam!! pozytyw jest jednak taki, że właśnie nie mam napadów głodu i nie wpadam do lodówki wieczoram. jedyne co, to że musze szybko zjeść śniadanie, ale to już i tak takie przyzwyczajenie.
no i nadal dziecko dla mnie łaskawe i tylko mnie smera delikatnie.
katar + gardło boli
och jak ja nie lubie myśleć ile to przytyłam!! pozytyw jest jednak taki, że właśnie nie mam napadów głodu i nie wpadam do lodówki wieczoram. jedyne co, to że musze szybko zjeść śniadanie, ale to już i tak takie przyzwyczajenie.
no i nadal dziecko dla mnie łaskawe i tylko mnie smera delikatnie.
j a mam nadzieje,że przejda te napady głodu , ale juz ponad trzeci tydzien mnie tak trzyma. Ale to głównie z powodu zgagi budze sie o 1 w nocy i do 5 jem. W dzien tez co chwila cos bo jestem głodna. Jakbym nie jadła to skończyłoby sie na paczce reni dziennie, a tak łykam jedno w nocy..
Także dziewczyny nie miejcie wyrzutu co do kolacji, ja oprócz niej o 1 w nocy jem sniadanie:)
Moje nie jest łaskawe i kopie jak szalone:)
Także dziewczyny nie miejcie wyrzutu co do kolacji, ja oprócz niej o 1 w nocy jem sniadanie:)
Moje nie jest łaskawe i kopie jak szalone:)
pojechałam dzisiaj do gdyni odebrac zamówienie z empiku i zachaczyłam o lumpa- dwie pary spodni ciążowych niebieskie i szare takie z cienkiego przyjemniego materiału i spódnica hm, ja trzrba bedzie ciutke zwezic - za wszystko razem 12 zł. A do tego kupiłam sobie rybaczki dzinsowe za 65 zł. ale w tym sklepie w gdyni na starowiejskiej invest jeans maja duzy wybór spodni ciążowych białe beżowe, dzińsowe, długie, krótkie i wszystkie po 65 zł. Taniej niż w innych sklepach.
Także zakupy udane.
Także zakupy udane.
Haha daj rade xyz:) ja jem od zawsze co popadnie i tyle ile mi sie chce nigdy w zyciu jedzenia sobie nie zalowalam i nie dbałam o figure. Fakt przemiane materi tez mam baardzo dobra moze to swoje robi. Myslalam ze w ciazy cos mi przybedzie (chociaz kto wie do konca jeszcze troszke zostalo) a poki co poszlo w brzusia i cycki a poza tym bez zmian spodnie ciagle 34 nosze i widze ze nie zapowiada sie na jakos zmiane:)
****WRZESIEŃ****
kicia_basia 06.09 synek
Myniaagusia 09.09
Asia84 19.09, synek
kamda 21.09 synek
****PAŹDZIERNIK****
AgusiaGda 02.10
lula 17.10
aleksandra27 24.10 Gdańsk Wojewódzki, synek
wklejam liste z moim synkiem :)
kicia_basia 06.09 synek
Myniaagusia 09.09
Asia84 19.09, synek
kamda 21.09 synek
****PAŹDZIERNIK****
AgusiaGda 02.10
lula 17.10
aleksandra27 24.10 Gdańsk Wojewódzki, synek
wklejam liste z moim synkiem :)
jak idziesz od dworca w gdyni starowiejska to pierwsze skrzyżowanie przechodzisz i mijasz , sklep z bielizna kostiumami kapielowymi ,dawnych chińczyków- obecnie sklep obuwniczy , budke z zapiekankami i jest - obok niego mięsny stokłosy .po drugiej stronie ulicy jest biuro podrózy orbis, ksiegarnia, bar siódemka.
nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć - idziesz od dworca w strone domku abrahama, ale to dużo przed nim
nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć - idziesz od dworca w strone domku abrahama, ale to dużo przed nim
hej dziewczyny! u nas będzie dziewczynka - Blaneczka :-) chłopiec miał byc Szymkiem ;-) dodajcie mnie proszę do listy forumowiczek. datę porodu mam na 03.09.2009 jeszcze nie wiem jaki szpital, ale chyba Redłowo. Może nie udzielam się za dużo, ale codziennie sobie czytam co piszecie. Pozdrawiam wszystkie ciężarówki :-D