Widok

WąTEK DLA "ZAPRACOWANYCH'***106***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
NóWKA

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jasne:)

wizytę u lekarza mam za 2 tyg. idę na USG :) i wtedy zapytam, co i jak, a w necie poczytałam sobie i okazuje się, ze chyba nie mam się co martwić :) tam na tych kartach jest przedstawiona norma, co i ile powinno być, a te moje odstępstwa od normy to naprawdę niewiele, a w necie, że to akurat :) więc nie będę się przejmowac na zapas :)

a napomniał coś lekarz Elu:)

i wiecei co same niespodzianki ostatnio moja jak by to powiedzieć siostrzenica?wbądź razie córka mojej kuzynki po 9 latach się odezwała nawet nie wiecie w jakim pozytywnym szoku byłam niestety nasze drogi trochę się zerwały ze względu przeprowadzek i przyjeżdża do mnie 9 marca i teraz już na pewno nie zerwie nam się kontakt szok po 9 latach a wiecie ile się w tym czasie zmieniło:)

Elu, najlepiej wybierz się z tym do lekarza i jego zapytaj. POwinien wszystko wytłumaczyć...
Ewentualnie w internecie można znaleźć interpretacje wyników. to tak dla uspokojenia można poczytać...

Karolina, gratulacje kobieto pracująca :)
A śnieg faktycznie prószy.... Ale znika od razu :) przynajmniej tu...

cześć k@jutko :)

to ważne być optymistycznie nastawionym, a będzie wszystko OK :))))

No to gratulacje,najważniejsze ,że praca jest:)

odebrałam wczoraj wyniki, właściwie chyba wszystko jest ok, ale z całych tych wszystkich kartek 3 rzeczy mi się nie zgadzają: mam za mało glukozy i neurocytów, a za dużo mpv :/ reszta jest w normie :) chyba nie musze się niczym przejmować?? :)

cześć dziewczyny
no i znowu z nieba cos tam pruszy:)
no a ja od jutra zamieniam się w kobietę pracującą:)
i niestety przed południem na pewno nie będę się odzywać ponieważ żeby tam wejść na internet trzeba miec kody które na początku się nie otrzymuje ale po południu się odezwę:)
ale tak to się wogóle cieszę bo się u mnie troche zamieszało i jakoś tak fajnie się zrobiło bardzo optymistycznie hihhi

może to jakiś pogromca kotów:)

tak żartem: a co komu winien kot?? :)

A dlaczego nie?kończycie już studia,to na pewno nie będzie to traktowane jak lizusostwo

Tez się nad tym zastanawiam. Broni sie tylko 4os. włącznie ze mną. Na początku byli wszyscy za żeby ją zaprosić a teraz dwie sie wycofały i zostaję ja i mója koleżanka. Więc czy w tym wypadku wypada prosić??

Jeżeli naprawdę była fajna,to może zgodzi się z Wami gdzieś pójść,jej też na pewno będzie miło:)

dzieczyny a tak na chwilkę zmieniając temat poczytajcie sobie to:

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=8171&wid=8750599&rfbawp=1172653273.190&ticaid=134d3

Mamy naprawde super babeczkę. Zawsze Nam pomagała. Słyszalam że właśnie z tym jest różnie, dlatego sie pytam. Mamy tez dla niej pióro w prezencie i do tego kiatki dla wszystkich.

Ja broniłam się już w sumie 3 razy,licencjat,magister i podyplomowe,ale nigdy nigdzie promotora nie zapraszaliśmy,były tylko kwiaty,wspólne zdjęcia i na tym koniec,ale to zależy jak blisko jesteście z tym promotorem

kiedyś zdawałam egzamin i miałam takiego cykora, że mało tam nie hawtowałam przed drzwiami :/ ale jak weszłam do środka, cały stres gdzieś został za drzwiami i było już oki :)

Dziewczyny, które się już broniły mam takie pytanko: czy zapraszałąyście gdzieś swojego promotora po obronie??

Kurcze chciałąbym być po wszystkim. Jutro o tej porze będe pewnei juz w środku. Jesteśmy pierwszą grupą zdającą na Naszym roku.

Oby tak było..

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry