Widok
wizytę u lekarza mam za 2 tyg. idę na USG :) i wtedy zapytam, co i jak, a w necie poczytałam sobie i okazuje się, ze chyba nie mam się co martwić :) tam na tych kartach jest przedstawiona norma, co i ile powinno być, a te moje odstępstwa od normy to naprawdę niewiele, a w necie, że to akurat :) więc nie będę się przejmowac na zapas :)
a napomniał coś lekarz Elu:)
i wiecei co same niespodzianki ostatnio moja jak by to powiedzieć siostrzenica?wbądź razie córka mojej kuzynki po 9 latach się odezwała nawet nie wiecie w jakim pozytywnym szoku byłam niestety nasze drogi trochę się zerwały ze względu przeprowadzek i przyjeżdża do mnie 9 marca i teraz już na pewno nie zerwie nam się kontakt szok po 9 latach a wiecie ile się w tym czasie zmieniło:)
i wiecei co same niespodzianki ostatnio moja jak by to powiedzieć siostrzenica?wbądź razie córka mojej kuzynki po 9 latach się odezwała nawet nie wiecie w jakim pozytywnym szoku byłam niestety nasze drogi trochę się zerwały ze względu przeprowadzek i przyjeżdża do mnie 9 marca i teraz już na pewno nie zerwie nam się kontakt szok po 9 latach a wiecie ile się w tym czasie zmieniło:)
Elu, najlepiej wybierz się z tym do lekarza i jego zapytaj. POwinien wszystko wytłumaczyć...
Ewentualnie w internecie można znaleźć interpretacje wyników. to tak dla uspokojenia można poczytać...
Karolina, gratulacje kobieto pracująca :)
A śnieg faktycznie prószy.... Ale znika od razu :) przynajmniej tu...
Ewentualnie w internecie można znaleźć interpretacje wyników. to tak dla uspokojenia można poczytać...
Karolina, gratulacje kobieto pracująca :)
A śnieg faktycznie prószy.... Ale znika od razu :) przynajmniej tu...
cześć dziewczyny
no i znowu z nieba cos tam pruszy:)
no a ja od jutra zamieniam się w kobietę pracującą:)
i niestety przed południem na pewno nie będę się odzywać ponieważ żeby tam wejść na internet trzeba miec kody które na początku się nie otrzymuje ale po południu się odezwę:)
ale tak to się wogóle cieszę bo się u mnie troche zamieszało i jakoś tak fajnie się zrobiło bardzo optymistycznie hihhi
no i znowu z nieba cos tam pruszy:)
no a ja od jutra zamieniam się w kobietę pracującą:)
i niestety przed południem na pewno nie będę się odzywać ponieważ żeby tam wejść na internet trzeba miec kody które na początku się nie otrzymuje ale po południu się odezwę:)
ale tak to się wogóle cieszę bo się u mnie troche zamieszało i jakoś tak fajnie się zrobiło bardzo optymistycznie hihhi