Widok

Wakacje 2020

Pewnie nie tylko ja jestem w takiej sytuacji, ze juz jakis czas temu wykupiłam wakacje za granicą, dokładnie w Turcji.
Plan jest na początek września i teraz sama sie zastanawiam, czy do tego czasu bedzie na tyle bezpiecznie aby polecieć.
Zaliczka jest zapłacona, reszte mamy wpłacic na początku sierpnia. Czy do tego czasu biuro nie zbankrutuje ?

Ktoś jest w podobnej sytuacji ? Podzielcie sie :)
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 49

Bez sensu, trzeba było czekać na rozwój wypadków a nie tracić zaliczkę
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

warto liczyć się z kwarantanną, ale powinno być dobrze. Grecja b. dobrze znosi pandemię
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

To przykre że społeczeństwo jest takie biedne że wakacje musi rezerwować i płacić rok przed wyjazdem...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dajcie spokój z tym wirusem. W Polsce dziennie umiera około 1400 osób. Ja nie rozumiem jak w przeciągu 2-3 dni ludzie poddali się
ogólnej histerii. Tv, radio, prasa, internet zrobiło z ludzi zakładników. Tak ja wiem, że ludzie umierają na tego wirusa i nie twierdzę, że jego nie ma. Czy wcześniej słyszeliście, żeby podawali ile osób zmarło np. na sepsę w Polsce w ciągu jednego dnia?
Włączcie myślenie
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ale że niby kto zwróci? TFG? Kazdy slyszal, nikt nie widział?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tia, krwawych diamentów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Moze lepiej przyczynic sie do upadku biura niz wlasnego?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie biedne wlasnie... wszyscy jezdza i potem nie ma miejsc w samolocie. 2 lata temu kupowalam objazd i sylwestra w ZEA.. i juz w marcu nie bylo miejsc w samolocie na tego sylwestra... dlatego kupuje sie wczesniej zeby bylo w czym wybierac...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tylko te biura , po pierwsze są ubezpieczone ( dostaniesz zwrot z TFG) , po drugie płacą podatki ( np. na twoje 500+) , po trzecie zatrudniają ludzi, po czwarte organizują ci urlop.

Pytanie, skąd ten lament w ludziach? Gispodarka polska rosla prawie 4% rok w rok, nagle spadnie o 6% , czyli g.....o nic , bo zaraz ( czytaj max 1,5 roku ) odrobi . Panika w społeczeństwie jak by III wojna wybuchła. Najwyzej ten milion pracowników z Ukrainy nie bedzie potrzebnych.
Tylko pytanie czy nasi panowie co teraz tak panikują, ze takie ciezkie czasy idą za 3 tys do pracy będą chętni..
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
W domu siedź
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Do upadku własnego?? To Ty planujesz urlop za ostanie poeniądze?? Gratuluje ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Afryce to ponoc oprocz covid 19 jest ebola
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pić palić nie żałować, bida musi pofolgować
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wrózka prawde vi povie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale w normalnych warunkach nie grozi ci zarażenie się choróbskiem w tramwaju czy w sklepie, które w 20% przypadków kończy się śmiercią... więc przestań manipulować i nawoływać do ignorancji
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

1. Rób wszystko by odwołać. To nie czas na to. Do września g...o opanują.
2. Miały być jakieś vouchery - to zrealizujesz za 2 lata jak już wszyscy wymrą co mają wymrzeć.
3. Albo nie zrealizujesz bo ustroje krajów się pozmieniają po tym jak ludzie będą mieli dość takich rządów jak nasz nierząd.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Panikarze, do września polecicie... Ja miałem maj i pupa.... Zaliczka poszła w śmieci
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Fundusz gwarancyjny raczej nie udźwignie fali upadłości. Ten fundusz jest dobry, gdy w ciągu sezonu padają trzy działalności i taka jest prawda.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bez jaj 2 miesiące temu nie było żadnego wirusa, który pewnie szalał już po europie tylko byl nie wykryty, a teraz nie wiesz co będzie w czerwcu l, lipcu, a na pewno bedzie dalej wirus we wrześniu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepiej siedzieć w domu w Indiach malaria w Japonii japońskie zapalenie mózgu, a u nas pis
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry