Widok

Wakacje z 5 latką w Polsce

Podróże Temat dostępny też na forum:
Podobny watek juz była ale jakos nie moge go odszukac. Chcemy wybrac sie z nasza 5 latka na urlop. Moze byc to osrodek, pensjonat, domki whatever :) Wazne jest aby bylo to miejsce typowo dla rodzin z dziecmi czyli: Jakies place zabaw, jeziorko, lasek, cos do zwiedzania. Wazne tez aby wrazie złej pogody moznaby tez cos porobic. Fajnie gdyby bylo tez wyzywienie. Możecie cos polecic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hopppp
moga byc Mazury np
do góry :0)
Na podobny wątek już odpowiedziałam: szukanie w lipcu wolnego domku graniczy z cudem chyba, ja dobre 2 miesiące temu miałam problem ze znalezieniem czegoś wolnego. Powodzenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam http://www.zalesiemazury.pl/
my jedziemy tam w sierpniu z naszą 5latką
olala dzieki ale cena powala z lekka
ale z 2 strony to z posiłkami :)
Polecam hotel primavera w jastrzebiej górze, byliśmy w marcu było super! Hotel jest dosłownie przeznaczony dla rodziń z dziecmi, place zabaw, basen i co najfajniejsze dostajesz rozpiske zajęć na cały okres twojego pobytu z roznymi ciekawymi atrakcjami dla dzieci także dziecko od rana do wieczora jest czymś zajęte a chyba co najważniejsze zadowolone. Mój mały cały czas powtarza ze chce tam jeszcze wrocić. Gorąco polecam!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry