Widok

Warzywa i owoce od rolnika

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie polecacie kupić warzywa i owoce od rolnika, z lokalnych gospodarstw? Zamawiałam już z rumskiej komitywy wegetariańskiej i z kooperatywy spożywczej żuławy - byłam zawiedziona (dużo spleśniałych). Najlepiej gdyby było to z dowozem lub jakaś miejscówka, gdzie można kupić w Gdyni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam Ci grupę m fb świeże warzywa i jajka trójmiasto. Warzywa dowoza pod same drzwi w każde miejsce w Gdańsku. Gospodarstwo jest w Krzywym Kole. Duży wybór warzyw i nie tylko i świetna Pani Adelka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miało być ze dowoza w każde miejsce w trójmieście Gdynia rowniez
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam gospodarstwa Pani Adeli i jej warzyw. Zamówiłam też jajka nie ładnie Adela oszukiwać ludzi i kupować jajka na giełdzie a potem w domu zmazywac kody. Zamówiłam dostawę do Gdyni a tu taki cyrk. Niedokładnie starlas kody z jajek. A ziemniaki to chyba pastewne dla zwierząt. Wielkie czarne dziury w ziemniakach. Trochę nie ładnie i taka cena za ziemniaki. Nie polecam. Bądźcie ostrożni kupujcie gdzie indziej
Ma grupę na fb Świeze jajka i warzywa trójmiasto
Konkurencja ? Zamiast konkurować jakością oczerniają innych , ale karma wraca ! A jaka można pozbierać nawet samemu w kurniku u nas. To raz a dwa pojęcia chyba pani nie ma co to znaczy prowadzić gospodarstwo, ile to pracy od rana do późnej nocy kto by miał czas jechać na giełdę i bawić się w zamazywanie kodów?! Przyjedź znudzony człowieku do nas dam Ci robotę przy kurach i krowach , bynajmniej zarobisz a nie głupoty piszesz z nudów w necie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja w tym roku chcę skorzystać z dostaw skrzynki warzyw od Zalnego Ogródka. Podobno jest duża różnorodność, z małej zagrody pod Skarszewami.

Nie do końca to będzie lokalne, ale ja bardzo polecam sklep internetowy https://pyszneeko.pl/pol_m_Swiezy-ryneczek_Ekologiczne-Warzywa-486.html Szybka dostawa i fantastyczne owoce i warzywa. Nie wiem, jak oni to robią, ale wysyłka wcale nie szkodzi zawartości paczek. :)

Ja od lat korzystam z oferty zakładu przetwórstwa warzyw https://www.warzywaobieranekiszonki.pl/ z Tuszyna obok Łodzi. Specjalizują się w produkcji przetworów warzywnych i sprzedaży warzyw krojonych, ogórków kiszonych, kapusty kiszonej oraz surówek. Gwarantują świeże i smaczne produkty w przystępnych cenach oraz szybką realizację zamówień.

Ja prowadzę własną firmę zajmującą się cateringiem, dlatego warzywa i owoce zamawiam z hurtowni https://zielex.pl/. Gwarantują wyłącznie świeże, smaczne i ładne produkty w atrakcyjnych cenach. Myślę, że bez problemu będą w stanie Ci pomóc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

fizjoterapeuta OWI Gdynia M.Morawski (6 odpowiedzi)

hej. czy ktoś uczęszczał z dzieckiem do tego pana? Jakie wrażenia?

do góry