Widok
Wasze NAJ-fryzury weselne...
Dziewczyny, ciagle szukam inspiracji na fryzure na wesele. Bardzo mi sie podobaly propozycje warkoczowe... Ale to chyba jeszcze nie to...
Pewnie kazda ma cos tam juz upatrzonego albo waha sie miedzy jakimis typami... Powklejajcie fotki Waszych wymarzonych fryzur...
Moja faworytka nr 1 w tej chwili to:

By ostola
Pewnie kazda ma cos tam juz upatrzonego albo waha sie miedzy jakimis typami... Powklejajcie fotki Waszych wymarzonych fryzur...
Moja faworytka nr 1 w tej chwili to:

By ostola
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Oto moja fryzurka – fryzjerka która mi to robił ma fach i wyobraźnie w ręku/nożyczkach. Opiekuje się moimi włosami jakieś 4 lata i nie wyobrażam sobie żadnej innej fryzjerki do swoich włosów „dopuścić”!!
Do tego klimat i atmosfera powoduje, iż kontakt „klient – usługodawca” przeradza się w „znajoma – znajoma”!! Fryzury oczywiście są dobierane pod „klientkę” i jej preferencje nie pod zdjęcia z katalogów
Przed ślubem poszłam i powiedziałam, że potrzebuje jakiejś oryginalnej i odjechanej fryzury (mam krótkie włosy) i za jakieś 15 min powstał pomysł na to:

Do tego klimat i atmosfera powoduje, iż kontakt „klient – usługodawca” przeradza się w „znajoma – znajoma”!! Fryzury oczywiście są dobierane pod „klientkę” i jej preferencje nie pod zdjęcia z katalogów
Przed ślubem poszłam i powiedziałam, że potrzebuje jakiejś oryginalnej i odjechanej fryzury (mam krótkie włosy) i za jakieś 15 min powstał pomysł na to:

steefler ja wybrałam sobie fryzurke bardzo podobna do tej drugiej-nie bede miała welonu wiec nie chciałam wszystkich wlosków upetych. Na szczescie moje wlosy sa podatne ne tago typu fruzure. Byłam juz na probnym i jestem zadowolona-niestety nie mam zdjec zeby pokazac bo...cóz jakos nie pomyslalam o tym :(
Steefler, ja rowniez mam lekko krecone wloski, podatne na wszelkiego rodzaju loczki itp, i tez mi sie wydawalo, ze fryzurka jest bardzo prosta do uczesania a jednak :/ ale nie strasze .. moze to kwestia doboru fryzjera ktory/ktora ma to cos w rekach i umie bawic sie wlosami do tego stopnia, ze na glowie wychodzi bajkowa fryzura a nie kok z lat 80 :/
..jestem na etapie poszukiwania fryzjera :)
Dotka82 - a gdzie bylas na probnym czesaniu ??
..jestem na etapie poszukiwania fryzjera :)
Dotka82 - a gdzie bylas na probnym czesaniu ??
dzieki bardzo amarena ;-), nie przejmuj sie gestoscia wlosów, pojdz do pana zbyszka z atelier i on ci powie czy da sie tak upiac czy nie, ale dla niego nie ma rzeczy niemozliwych, no chyba ze jestes scieta na chlopaka ;-) ja mialam wlosy do ramion i udalo sie ;-))))
Dziewczyny co do gabek radze wam kupic swoje, ja niestety tego nie zrobilam, i gabka bylo koloru jasnego brazu, a ja mam czarne, i po jakims czasie bylo widac przeswity tej gabki, wiec lepeij dobierzcie sobie do swojego koloru!!! taka moja rada
Dziewczyny co do gabek radze wam kupic swoje, ja niestety tego nie zrobilam, i gabka bylo koloru jasnego brazu, a ja mam czarne, i po jakims czasie bylo widac przeswity tej gabki, wiec lepeij dobierzcie sobie do swojego koloru!!! taka moja rada
Nat nie ma jeszcze fryzjera. Jak mieszkalam w Gdansku to zawsze chodzilam do Wiesi w studiu Bogna we Wrzeszczu ale mialam wtedy krotkie wlosy... Wiec nie wiem jak sie laska sprawdza z kokami..
Mocno zastanawiam sie nad Zbyszkiem z Atelier, bo na maxa podoba mi sie fryzura katiies (mam nadzieje ze nie bedzie miala nic przeciewko ze wkleje jej zdjecie). Katiees mowila, ze tylko Zbyszek sie podjal zrobienia tych fal...

By ostola
I jeszcze cos takiego bardzo mi sie podoba:

By ostola
Mocno zastanawiam sie nad Zbyszkiem z Atelier, bo na maxa podoba mi sie fryzura katiies (mam nadzieje ze nie bedzie miala nic przeciewko ze wkleje jej zdjecie). Katiees mowila, ze tylko Zbyszek sie podjal zrobienia tych fal...

By ostola
I jeszcze cos takiego bardzo mi sie podoba:

By ostola
Pracowałam na pokazie w Madison w Gdańsku i tam dziewczyna z długimi czarnymi włosami mi zrobiła takie fale. Tam jest tylko jeden salon fryzjerski. Zaraz wkleje zdjęcie fryzury jaką mi zrobiła. muszę przyznać że była fantastyczna. Możecie jej powiedziec, że ją polacałam. Napewno pamięta tą fryzurę. Mają w salonie zdjęcia z bliska...ja takich nie mam.
Ta z B&W calkiem ladna, zdjecie ponizej... Ale mi i tak katiies sie bardziej podoba...

By ostola

By ostola
Goblin uwierz ze ja tez bylam w szoku ze tak ciezko bylo kogos znalezc.Tu chyba nie chodzi tez o to ze wszyscy nie potrafia,mi 2 fryzjerki powiedzialy ze sie nie podejma bo jak nie wyjdzie to odpowiedzialnoscie nie chca miec.Ja bylam jeszcze na 3 probnych u innych fryzjerek i skonczylo sie klapa.Bylam tez u jednej babki ktora czesze w gdansku w operze na przedstawienia i niby takie fale robila no i mi zrobila tylko ze wlosy wygladaly na przesuszone i bez polysku.Tak na prawde kazda fryzjerka ktora zdaje egzamin musi zdac go z robienia fal ,ale chyba jak nie praktykuja to potem sie boja :-) a nie jest to fryzura chyba popularna.
moje faworytki to fryzurki stefler, obie extra:) osobiscie nie przepadam za kokami, chcoiaz te ulizanae ala hiszpanskie sa ok:) to wszystko zalezy od sukni, pozdrawiam CIe ostola:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
Jedno wiem z własnego doświadczenia-tulipany słabo wytrzymują, co zresztą było do przewidzenia. Co prawda, gdyby mi pani z kwiaciarni czymś specjalnym je popsikała(ponoc kwiaciarnie tak robią, ale niestyety nie ta w której ja zamawiałam) i może jakieś mocowanie zastosowała to dłużej by wytrzymały. Tak efekt był, ale do północy. Zawsze można wziąc kwiatki na wymianę.
Salon Sukien Ślubnych
Salon Sukien Ślubnych
Ja na ślubie mojej mamy miałam tak upięte włosy:

Różyczki kupiłam sama, parę dni przed imprezą, na straganie - takie krótkie i małe, jeszcze zwinięte w pączek. W dniu imprezy wybrałam najładniejsze, a w salonie mi je po upięciu spryskali lakierem (zwykłym do włosów, razem z fryzurą) i pięknie wytrzymały od 9 rano do 2 w nocy. Wcale nie były preparowane specjalnie, tylko bardzo świeże.

Różyczki kupiłam sama, parę dni przed imprezą, na straganie - takie krótkie i małe, jeszcze zwinięte w pączek. W dniu imprezy wybrałam najładniejsze, a w salonie mi je po upięciu spryskali lakierem (zwykłym do włosów, razem z fryzurą) i pięknie wytrzymały od 9 rano do 2 w nocy. Wcale nie były preparowane specjalnie, tylko bardzo świeże.
piszę tu bo nie znalazłam odpowiedniego wątku a nie chcę zaśmiecać forum...
Kupiłam diadem/koronę ze szpilą do koka
coś bardzo podobnego do tego
http://www.valentino.net.pl/inne-ozdoby/166-szpila-do-koka-korona-na-kok.html
szukam fryzury żeby to teraz dopasować, ale boję się żeby tej przeklętej szpili nie było tak widać...
co wy na to? będzie bardzo waliła po oczach ta szpila?
już nawet myślałam żeby ją skrócić.. uciąć jakoś
Kupiłam diadem/koronę ze szpilą do koka
coś bardzo podobnego do tego
http://www.valentino.net.pl/inne-ozdoby/166-szpila-do-koka-korona-na-kok.html
szukam fryzury żeby to teraz dopasować, ale boję się żeby tej przeklętej szpili nie było tak widać...
co wy na to? będzie bardzo waliła po oczach ta szpila?
już nawet myślałam żeby ją skrócić.. uciąć jakoś