Widok
Tylko ten mój ma górna połówke z białego złota, a dolną z żółtego :)
Pan jubiler powiedział mojemu Narzeczonemu, że do białego złota daje się niebieskie pudełeczko, no i niestety sprzedał to pudełeczko komuś innemu. Moje kochane biedactwo zjeździło pół miasta zanim dotarło do mnie z pierścionkiem w niebieskim pudełeczku ;)
Pan jubiler powiedział mojemu Narzeczonemu, że do białego złota daje się niebieskie pudełeczko, no i niestety sprzedał to pudełeczko komuś innemu. Moje kochane biedactwo zjeździło pół miasta zanim dotarło do mnie z pierścionkiem w niebieskim pudełeczku ;)
Brzoskwinka 5 , te piękne okolicznosci to umiesciłabym w duzym cudzyslowie ;)) Chodzilam po domku ze szmatka do wycierania kurzow, w stroju domatorki zaawansowanej, az tu nagle zabrzmiala muzyka i stalo sie ;)) Totalne zaskoczenie i jakze nieszablonowo ;)) Pozniej oczywiscie byla kolacyjka poza domkiem :))
pierscionek,ktory zalozyl mi luby w dniu zareczyn dostal od swojej mamy(taka pamiatka rodowa wlasciwie) Po lekkim powiekszeniu,czyszczeniu,tak daje po galach,ze hej:) Tym bardziej bylo mi milo,ze to wlasnie od jego mamy dostalam,bo to tez dalo mi do zrozumienia,ze cieszy sie,ze w niedalekiej przyszlosci zostane jej synowa:)