Widok

******Wątek dla ZAPRACOWANYCH 284******

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
A zaszaleje i zaloze nowy:)
jak tam weekend kobitki, my bylismy na wsi i cieszylismy sie deszczem ;P

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
halo!

byle do 16...

witam witam
w koncu ladny dzien sie zapowiada :-)

witam witam:)no 8h przed nami, jakoś zleci

już tylko 7,5h ;)

O Caesariatus, widze ze Tobie juz mniej niz rok zostalo do slubu, to teraz juz pojdzie z gorki :-)

no ceas gratuluje suwaczka:)PAmiętam jak mój pokazywał "do ślubu został ponad rok" a teraz za misiąc już:)

Evilek, a jak tam Twoje przygotowania? Wszystko zapiete na ostatni guzik?:-) Ty masz chyba w Kartuzach impreze, prawda??

Pomyślałam, że skoro wszystkie kobitki mają suwaczki to i ja sobie założę, a co będę gorsza! ;))) Nawet przyjemnie wygląda takie odliczanie :) I rzeczywiście, już nie rok :) Nie mogę się doczekać... :) Ciekawe tylko ile stresu i nerwów przez ten niecały rok mnie czeka ;) Właśnie evilek, u Ciebie to już zaraz :) Jak przygotowania? :) Stres nie łapie? :)

Fajnie Tobie pokazuje dzisiaj evilek - 1 miesiąc, 1 tydzień i 1 dzień :)

Ja mialam jednego najwiekszego stresa - ze mi zamek w sukni pojdzie :-) Wszyscy sie smieli z mojej fobii, ale mnie to naprawde dreczylo. Dlatego wszystkim przyszlym pannom mlodym zdecydowanie doradzam wiazanie, a do tego najlepiej jeszcze ramiaczka :):)

organizowałam to wesele przez rok, sala, dj, samochód, kościół i całą rezte:)wszystko mam już załatwione. dzis idę do parafi poprosić o pozwolenie na ślub w innegj parafi, no i w przyszłym tyg idziemy podpisać protokół. Sters jest ale bardziej martwie się o gości, czy będą dobrze się bawili, czy im będzie się podobało. Chciałąbym żeby wszystko dobrze wypadło. Ale powiem WAm że teraz już bardziej żyję Maleństwem, jego urodzinkami w grudniu i ślub zszedł na dalszy plan, już przyzwyczaiłam się do myśli że będę żoną:) aaaaaa no i obrączki odbieramy za tydzień:) muszę nauczyć się wklejać zdjęcia żebym mogła Wam się pokazać w sukni ślubenj z brzuszkiem malutkim:)

no i kolejne imieniny w dziale...pożrłam już 3 kawałki przepysznego biszkoptu z masa serową i galaretką z truskawek-mniaaaaaam

a reszta to popija jeszcze Metaxą :) buuuu

no to evilek zaczynaj już ćwiczyć wklejanie zdjęć ;)) ja się stresuję, że nie zdążę wszystkiego załatwić na czas lub zgrać w terminie... w tej chwili najbardziej stresuje mnie załatwienie daty w kościele... w Mariackim odsyłają mnie z kwitkiem, że za wcześnie na zapisanie daty, w innych ludzie mają już ustalone terminy na przyszły rok...

wiper - Ty masz dobrze, ciągle imprezy w pracy.
Ja wciagam truskawki kaszubskie, bo u nas wynajmuje m.in. hurtownia warzyw i owoców, wczoraj były na topie czeresnie :-)

jeszcze tylko do końca tygodnia i zwolnienie ...

i co ? nikt dzis nie odlicza ???????

a mi siewydaje ze dzisiaj jest czwartek :( jeszcze 3,5h a na 17 do zebologa :/

4,5 h do końca

30 min. do lunchu

niecałe 2 dni do urlopu :)

O, wiperek, bierzesz wolne?:-)

tak, 2 tygodnie
od 1 lipca przchodzi do naszego działu dziewczyna, która przejmie moje obowiązki, więc jeszcze do płowy lipca będe pracowac

wiperek, co dziś na lunch u was serwują ?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry