Widok
Bo widzisz Aleksa, te upominki dla gości już mam:)) Tylko teraz muszę je w coś zapakować, czyli jakieś pudełeczka lub torebeczki są mi potrzebne - jednakowe, tanie, ładne i mocne - bo te figurki są dość ciężkie. No i oczywiście w sklepach czegoś takiego nie ma. Z moich mizernych poszukiwań na Allegro też wynika, że ZERO:-((
pewnie nie będziemy pamiętać :)))
wczoraj słyszałam dobry dowcip :))))
Kobieta wybierała się do sanatorium. Gdy jej mąż poszedł po jej bagaże niechcący natkną się na niezamkniętą torebkę, w której było 10 prezerwatyw. :)) Pomyślał sobie: "No nie! Ona myśli, że jeszcze będę do niej jeździć do sanatorium, to się grubo myli! :)))))))
wczoraj słyszałam dobry dowcip :))))
Kobieta wybierała się do sanatorium. Gdy jej mąż poszedł po jej bagaże niechcący natkną się na niezamkniętą torebkę, w której było 10 prezerwatyw. :)) Pomyślał sobie: "No nie! Ona myśli, że jeszcze będę do niej jeździć do sanatorium, to się grubo myli! :)))))))
dzisiaj jedziemy nad morze :)
żebym nawdychała się powietrza przed dzisiejsza porcją tłumaczenia :)
a w międzyczasie zrobimy sesję fotograficzną naszemu autku :)
trzeba powklejac do klubowej galerii :)
znalazłam klub naszego auta i teraz szalejemy :D w niedzielę robimy mały zlocik na skwerku w gdyni :)
żebym nawdychała się powietrza przed dzisiejsza porcją tłumaczenia :)
a w międzyczasie zrobimy sesję fotograficzną naszemu autku :)
trzeba powklejac do klubowej galerii :)
znalazłam klub naszego auta i teraz szalejemy :D w niedzielę robimy mały zlocik na skwerku w gdyni :)