Widok

**** Wątek dla zapracowanych 464 ****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obecna! ;)
i ja też :))
3h :)
4,5h do końca ;)

o ja jeszcze w starym pisałam :)
I ja jestem!

no dobra, już wszystko wiem, zostawię auto tam gdzie kiedyś naprawiali mi tą klimę, mam to blisko domu, termin będę miała po 17.08, więc super, bo na najbliższy czas mamy sporo poplanowane i pan w serwisie również liczy się z koniecznością wymiany drzwi, więc wszystko będzie ok :)
jakby co, to mogę dostać auto zastępcze, ale na jakieś dłuższe wyjazdy wolałabym jeździć swoim jednak ;P
tak jak pisałam w starym wątku nawet nie myślałam o niczym innym niż naprawa w serwisie :)

a dlatego napisałam o blacharzach, bo wczoraj wieczorem jedyny serwis do jakiego się dodzwoniłam podał mi nr tel do autoryzowanego serwisu blacharskiego, ale tu w tym moim jest lepiej, bo biorą auto i jakby co już sami przewożą do blacharni, ja tylko odstawiam i odbieram z serwisu.
Ja-dwisia, czyli wszystko udało się pozytywnie załatwić :) Dobrze, że autko zastępcze oferują w razie czego :), ale wiadomo co swoje autko to swoje :))
Super Ja-dwisiu, czyli póki co problem z głowy. Teraz tylko, żeby szybko naprawili szkody.
no super, fajnie też, że załatwia się to bezgotówkowo, po podobno ciężko użerać się z Hestią, a stamtąd jest to OC...
Połowa :))
Hop hop, co tu taka cisza dzisiaj?
wszystkie dzisiaj chyba mocno zapracowane

3h do końca

Środek tygodnia i pracy sporo u mnie.
Caes. wiadomo co z kuzynką? Kiedy przyjeżdża?
Jeśli chodzi o dzisiejsze bieganie to ja w razie czego od 19 jestem ready :))
u mnie tragedia, szefa 2 dni nie było, to teraz nadrabia zaległości, a ja razem z nim... nie wiem w co ręce włożyć, ale przynajmniej czas szybko mi leci

kuzynka z ciotką przyjeżdżają jutro około południa, jadą do odwiedzić mamę, a po pracy mam do nich wpaść i ją zgarnąć... ot co udało mi się załatwić w tym temacie... jednym słowem DUPA. :(

19.00 jest ok, w razie gdybym miała półgodzinny poślizg to się zesemesujemy :)

pomyślałam sobie właśnie, że moje wypowiedzi w sprawie kuzynki i jej pracy brzmiały tak jakbym była najprawdziwszą zołzą - ta najgorszą z najgorszych, aż mi mi głupio :) ale to dlatego, że jest to sytuacja wyrwana z całego kontekstu, a dziewczyna wyczerpała moją cierpliwość już daaaaawnooooo temu...

Ja dziś zapracowana...
2,5h do końca

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry