Widok
no dobra, już wszystko wiem, zostawię auto tam gdzie kiedyś naprawiali mi tą klimę, mam to blisko domu, termin będę miała po 17.08, więc super, bo na najbliższy czas mamy sporo poplanowane i pan w serwisie również liczy się z koniecznością wymiany drzwi, więc wszystko będzie ok :)
jakby co, to mogę dostać auto zastępcze, ale na jakieś dłuższe wyjazdy wolałabym jeździć swoim jednak ;P
jakby co, to mogę dostać auto zastępcze, ale na jakieś dłuższe wyjazdy wolałabym jeździć swoim jednak ;P
tak jak pisałam w starym wątku nawet nie myślałam o niczym innym niż naprawa w serwisie :)
a dlatego napisałam o blacharzach, bo wczoraj wieczorem jedyny serwis do jakiego się dodzwoniłam podał mi nr tel do autoryzowanego serwisu blacharskiego, ale tu w tym moim jest lepiej, bo biorą auto i jakby co już sami przewożą do blacharni, ja tylko odstawiam i odbieram z serwisu.
a dlatego napisałam o blacharzach, bo wczoraj wieczorem jedyny serwis do jakiego się dodzwoniłam podał mi nr tel do autoryzowanego serwisu blacharskiego, ale tu w tym moim jest lepiej, bo biorą auto i jakby co już sami przewożą do blacharni, ja tylko odstawiam i odbieram z serwisu.
u mnie tragedia, szefa 2 dni nie było, to teraz nadrabia zaległości, a ja razem z nim... nie wiem w co ręce włożyć, ale przynajmniej czas szybko mi leci
kuzynka z ciotką przyjeżdżają jutro około południa, jadą do odwiedzić mamę, a po pracy mam do nich wpaść i ją zgarnąć... ot co udało mi się załatwić w tym temacie... jednym słowem DUPA. :(
19.00 jest ok, w razie gdybym miała półgodzinny poślizg to się zesemesujemy :)
kuzynka z ciotką przyjeżdżają jutro około południa, jadą do odwiedzić mamę, a po pracy mam do nich wpaść i ją zgarnąć... ot co udało mi się załatwić w tym temacie... jednym słowem DUPA. :(
19.00 jest ok, w razie gdybym miała półgodzinny poślizg to się zesemesujemy :)
pomyślałam sobie właśnie, że moje wypowiedzi w sprawie kuzynki i jej pracy brzmiały tak jakbym była najprawdziwszą zołzą - ta najgorszą z najgorszych, aż mi mi głupio :) ale to dlatego, że jest to sytuacja wyrwana z całego kontekstu, a dziewczyna wyczerpała moją cierpliwość już daaaaawnooooo temu...