Widok

Wątek młodych mężatek vol. III

Ciąg dalszy naszych codziennych zmagań, radości, smutki, wątpliwości.
W grupie raźniej.

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-mezatki-laczmy-sie-Na-kazdy-temat-vol-II-t263551,1,130.html

Meldować się! :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W związku z przypadkami nie miłymi, z bólem serca (z powodu popularności tematu) informuje że przenosimy się.
Kto będzie zainteresowany miejscem dalszych konwersacji proszę o PW.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
stokrotka napewno pięknie wyglądasz :)
.Nola dzieki za pomysly..kupilam mu juz kurtke na 0-3m-ce..a siostra ma 2 kombinezony dla niego...z ciuszkow juz bym nie chciala kupowac bo ma tego naprawde full..no ale jeszt jeszcze duzo czasu wiec bede myslala:-)
Hej,

ja już po pracy, obiadek zjedzony. Teraz odpoczywam :)

Stokrotko a może kup coś ciepłego do ubrania? Np. kombinezon albo dresy, w końcu zima idzie.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
ooo..ta plyta jest swietnym pomyslem..spiworku nie kupie bo maja razem z wozkiem:/

nad ta plyta pomysle..

jeszcze dobra godzina i bede sie zblizala do konca pracy:-)potem niem..ale to sie da..:-))
No to śpiworek do wózka, albo płytkę z jakimiś kołysankami fajnymi.
mate juz jej -im kupilam..siostra ma schowana w szafie..wiec odpada niestety:/
Wiem, takiej karuzelki z wyświetlanymi nie dostaniesz za 50-60 zł, chyba że uzywaną. Bo to chyba tylko Fischer Price robi takie.
Ja bym na twoim miejscu kupiła matę edukacyjną. Starczy na dłużej, a karuzelka raz że ogranicza, dwa za pół roku będzie już nudziła malucha. A matą pobawi sie dopóki nie nauczy się raczkować.
Bombelkowa a kiedy masz dostac @? bo wiem,ze jutro idziesz do gin tak? a to jzu czas @ czy jeszcze kilka dni,czy juz po terminie?
prosilam mame by podpytala ja co by chciala by dostal maly na swieta to odp.ze taka karuzele z projektorem czy czyms takim, gdzie np.misie czy cos tam rusza sie w rytm muzyki,a sa i klasyczna muzyka i odglosy natury,a na suficie przesuwa sie ksiezyc,gwiazdki itd..no ale nie wiem..
w sumie to nie wiem ile chce wydac bo ciezko stwierdzic..jesli bedzie cos fajnego to kupie nawet jesli mialoby byc drozsze..

nie urodzila jeszcze:-)

ogolnie to wychdoze z zalozenia,ze prezenty robimy do 50zl.-raczej za wiele nie kupimy w tej cenie,ale nie chodzi o nie wiadomo jak duzy prezent..tylko symbol..a wiadomo dzieciom to troszke wiecej wychodzi..

plan co komu chce kupic juz mam..tylko kase brak:/ no i czasu duzo jeszcze..
Zależy ile chcesz wydać stokrotko, to Ci podpowiem..

A karuzela ponoć odchodzi do lamusa, psychologiczne źródła mówią, że męczy ona oczy małego dziecka i prowokuje do patrzenia w jedno miejsce.
Stokrotka , no nie wiem wlasnie ...
siostra już urodziła ?: }
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
oj tam oj tam..kolor mam zrobiony podobnie jak ten na slub..chcialam miec taki sam ale inaczej wyszlo :/ no i mam pdociete wlosy bo mialam za dlugie tzn chcialabym miec dluzsze ale od wesele nie podcinalam i musialam to uczynic teraz..

wiec jakos tam mam..nie bylam zadowolona pierwszy raz chyba..zawsze mi sie podobalo a teraz jako mniej..no i z wrazenie i z nerowo nie zapytalam o te trwala..ale jak bede nastepnym razem podpytam..kusi mnie..

co myslicie o pomysle by kupic na gwiadke na synka mojej siosrty karuzele z pozytywka na lozeczko?
To ja też się przywitam. Stokrotka pochwal się nową fryzurą :)
Szymszunia a co Ty masz taki szal w pracy??
ja sie ogarnelam..teraz juz tylko na spokojnie licze sobie co mam policzyc..no i zostawilam sobie prace na pn..myslalam,ze bedzie gorzej bo w sumie 2 dni mi wyskoczyly..ale sie ogarnelam:-))
Hej !
Wpadłam sie przywitać tak przed południem zeby zdąrzyć jeszcze ;]
Mam dzis bardzo duzo w pracy i zostaje sporo po godzinach może póżniej będę ;]

Miłego Dzionka wam życze !!
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
dzien dobry Dziewczynki:-))

jak cudnie,ze juz jest czwartek..
wczoraj bylam pierwszy raz na silowni z kumpela...i pierwsze wejscie bylo darmowe..a od pn idziemy na calego..kupujemy karnet..fajna sprawa,ze zaplacimy i wchodzimy jak czesto chcemy i ile chcemy mzoemy tam siedziec,raz w tyg dodatkowo darmowa sauna..cudnie ahh....:-))

wczoraj dokonczylam moja choinke, spryskalam ja sprayem..teraz czekam az wyschnie-rano nie byla jeszcze dobrze sucha..

dzisiaj mam niemiecki..wiec bede w domku okolo 17..ehh..no ale ugotowalam rosol na obiad-maz uwielbia moj rosol..no to obiad mam z glowy..

w pracy mam co robic ale mam takiego lenia..do tego jeszcze zakwasy..:D
Ja wzięłam pracę do domu, bo się nie wyrobiłam. Przed chwilą skończyłam. Padam ze zmęczenia. Wezmę szybki prysznic i kładę się spać. A już jutro zwali mi się na głowę koło koło 30 osób, bo mam szkolenie, w piątek też.
Ech, byle do soboty. Jakbym chciała, żeby już była :/
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
no ja sobie dzis podrinkowalam z kolezanką na spokojnie, bo jestem wlasnie 25 godzin na nogach i przydaje sie mały chillout ;)

zaczynam tydzien wolny to przestawiam sie na tryb dzienny, zaraz ide spac do usłyszenia !!
Madness is the gift, that has been given to me!!
Mimo panującej ciszy.. widzę że wątek na 1-wszym miejscu w najpopularniejszych.. znowu..
Miłe uznanie..
do góry